Xiaomi YouPin in Indiegogo partnerstvo

Objavljeno:

Xiaomi YouPin sklenil partnerstvo z Indiegogo za množično financiranje

Indiegogo spada med najbolj poznane platforme za množično financiranje. Vsi, ki vsaj občasno pokukate na njihovo stran, ste verjetno že opazili kakšne resnično zanimive in inovativne izdelke. In številni med njimi doživijo tudi masovno proizvodnjo. Da bo inovativnih rešitev v prihodnje še več, bo poskrbelo sklenjeno partnerstvo med Xiaomi YouPin in Indiegogo.Indiegogo in YouPin logotipa Sodelovanje dveh velikanov bo poskrbelo za povečan trg za izdelke množičnega financiranja, izmenjavo izdelkov ter medsebojno pomoč na poti nenehne rasti. Zahvaljujoč temu sodelovanju bo Xiaomi YouPin v svojo ponudbo na domačem trgu lahko vključil številne tuje izdelke, ki bi sicer s kitajsko populacijo težko prišli v stik. Seveda pa tudi obratno – če so sedaj številni YouPin izdelki omejeni na kitajski trg, se bodo preko Indiegogo lahko predstavili svetu in našli kupce tudi izven Kitajske. YouPin je prejel tudi svoj profil na Indiegogo.

Pametni gospodinjski stroji
Pod okriljem YouPin najdemo širok nabor izdelkov, od pametnih gospodinjskih strojev…

Indiegogo je bil ustanovljen leta 2008 s sedežem v San Franciscu. Predstavljal je eno prvih platform za množično financiranje v ZDA. Na uradni spletni strani je razvidno, da ima mesečno 10 milijonov aktivnih uporabnikov, ki prihajajo iz 235 držav in regij po svetu. Vsak mesec se prične okrog 19,000 projektov množičnega financiranja. Od leta 2016 Indiegogo pomaga tudi kitajskim znamkam pri prodorih na tuje trge. Lian Lin, odgovorna za širitve na tuje trge pri YouPinu, je ob tem dejala, da partnerstvo predstavlja prvi korak pri čezmejnem prehodu. Obenem pa Indiegogo predstavlja kanal za pridobivanje prvih uporabnikov v tujini.

Športni rekviziti
…do športnih rekvizitov in hrane.

Prva izdelka Oclean X Pro in WalkingPad R1 Pro

Dva izdelka s Xiaomi YouPin segmenta sta že pristala na Indiegogo platformi z namenom pridobitve osnovnih finančnih sredstev za zagon proizvodnje. Prvega predstavlja Pro izdaja električne zobne ščetke Oclean X, ki v primerjavi s standardno za boljšo čistočo zob poskrbi še z umetno inteligenco. Drugo novost predstavlja mini tekalna steza WalkingPad R1 Pro. Slednja je do konca leta 2019 rezerviralo 3.440 podpornikov, ki so skupaj zbrali 1.257.289 EUR. Zastavljeni cilj doseči 17.946€ pa je za kar 1805% presegla zobna ščetka Oclean X Pro, kateri je malo pred iztekom kampanje 6.401 podpornikov prispevalo 324.048€.

Oclean X Pro in WalkingPad
Prva YouPin izdelka na Indiegogo platformi – Oclean X Pro električna zobna ščetka in WalkingPad R1 Pro zložljiva tekalna steza.
Top