Xiaomi TV ključek Mi TV Stick

Objavljeno:

Android TV nadgradnja s Xiaomi TV ključkom

Xiaomi TV ključek predstavlja eno izmed najenostavnejših ter cenovno najugodnejših opcij za nadgradnjo klasične televizije v pametno z Android TV izkušnjo. Vse kar potrebujete, je televizor ali monitor s HDMI priklopom in že lahko uživate v pravi Android TV izkušnji.

Xiaomi TV ključek Mi TV Stick
Mi TV Stick “nepametno” televizijo spremeni v pametno in s tem razširi njene zmožnosti.

Poleg tega boste zahvaljujoč žepnim dimenzijam Mi TV Stick lahko vzeli s sabo kamorkoli, naj si bo to na vikend ali letni dopust. Za kakovosten zvok poskrbi podpora Dolby in DTS prostorskemu zvoku, izostal ni niti Google Assistant za govorne ukaze.

Android TV ključek majhnih dimenzij
S težo vsega 30 gramov ter majhnimi dimenziji se bo z lahkoto prilegal v vsak žep. Ker se priključi direktno v HDMI vhod televizorja, ne potrebuje dodatnih kablov za prenos slike.
Mi TV Stick ključek
Namestitev je enostavna in primerna tudi za nevešče uporabnike. V vsega treh preprostih korakih ste pripravljeni na pravo TV izkušnjo – ključek vstavite v HDMI vhod televizorja, priključite napajanje, povežite z brezžično WiFi povezavo ter že lahko raziskujete zabavne vsebine.

Bogatejša izkušnja z Android TV

Xiaomi Mi TV Stick poganja Android TV 9.0, ki vas tudi s podporo glasovnim ukazom ter Chromecast  poveže v bogat vsebinski svet. Oglejte si vašo priljubljeno TV oddajo, bodite na tekočem s TV novicami, igrajte igrice ali poslušajte radio.

Android TV 9.0
Xiaomi TV ključek vam s pametno prepoznavo priporoča video vsebino, ki temelji na vaših YouTube in Google Play preferencah.

Ključek poganja 4-jedrni procesor, kateremu podporo nudi gigabajt delovnega pomnilnika. Prostor za namestitev aplikacij zagotavlja 8 gigabajtni notranji pomnilni.

Android TV
Uporabite Google Play Store in prenesite svoje najljubše video pretočne aplikacije ter igre in se zabavajte v polni meri.

Bluetooth daljinski upravljalnik s priljubljenimi bližnjicami

Nič več nadležnega tipkanja. Pritisnite namenski Google Assistant gumb na daljinskem upravljalniku in povejte, kaj si želite. Naj si bo to priljubljena TV oddaja, glasbena skladba ali pa vprašanje glede vremena za prihodnji dan. Poleg tega glasovne ukaze lahko uporabite tudi za nadzor drugih naprav v vašem domu. Upravljalnik z enim gumbom omogoča tudi dostop do Netflix in Prime Video.

Daljinski upravljalnik
Priročni gumbi – Mi TV Stick pride v kombinaciji z Bluetooth daljinskim upravljalnikom, ki ponudi tudi namenske hitre gumbe za Netflix, Prime Video ter Google Assistant.

Chromecast podpora

Z Google Chromecast podporo lahko preprosto predvajate videoposnetke in drugo vsebino z vašega telefona, tablice ali prenosnega računalnika neposredno na TV zaslon v polni HD 1080p ločljivosti.

Xiaomi Mi TV ključek
Mi TV Stick podpira hitro HD pretočnost  iz vašega prenosnika, oziroma Android, iPhone ali iPad naprave. Ob dohodnem klicu lahko tega sprejmete brez motenja predvajanja na televizorju.
Xiaomi TV ključek v rokah
Uživajte v pravem prostorskem zvoku. Xiaomi Mi TV Stick podpira tako DTS kot Dolby večkanalno dekodiranje zvoka. Rezultat je dinamičen, čistejši ter bolj realističen stereo prostorski zvok med predvajanjem ultra HD posnetkov.
Xiaomi Android TV ključek
Mi TV Stick bo navkljub majhnosti poskrbel, da boste vsak dan znova lahko obdani z zabavno vsebino. Xiaomi TV ključek prinaša Android TV, podporo Dolby in DTS prostorskemu zvoku, pomočnika Google Assistant ter Chromecast.

Nakup Xiaomi TV ključka Mi TV Stick

Android TV ključek Xiaomi
Xiaomi TV ključek Mi TV Stick je prenosni medijski predvajalnik za pretočne vsebine, osnovan na Android TV.

Tehnične lastnost TV ključka Xiaomi Mi TV Stick

  • Dimenzije: 92,4 x 30,2 x 15,2 mm
  • Teža: 28,5 g
  • Izhodna ločljivost: 1080p (1920 x 1080@60fps)
  • Procesor: 4-jedrni Cortex A53
  • Grafika: ARM Mali-450
  • RAM: 1GB
  • Pomnilnik: 8GB
  • Operacijski sistem: Android TV 9.0
  • Povezljivost: WiFI 802.11a/b/g/n/ac 2.4GHz/5GHz ter Bluetooth 4.2
  •  V paketu prejmete: Mi TV Stick, daljinski upravljalnik, napajalni adapter in navodila.
Xiaomi Mi TV Stick
Pretočno vsebino na nov nivo postavlja tudi zmogljiva strojna oprema, na čelu s 4-jedrnim procesorjem, gigabajtom RAM pomnilnika ter osmimi spominskega modula.
Subscribe
Obvesti me ob
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Top
0
Želite podati svoje mnenje? Oddajte komentar.x