Xiaomi Redmi Note 8T in Mi TV4 tudi uradno predstavljena

Objavljeno:

Tri Xiaomi novosti zasedle oder v Španiji

Xiaomi je 6. novembra v Madridu pripravil dogodek za predstavitev novega mobilnika Mi Note 10. Ta navdušuje na številnih področjih, največji napredek pa prinaša na področju kamere, saj s konfiguracijo petih hrbtnih kamer in ločljivosti 108MP mobilno fotografijo postavlja na nov nivo. Ker pa so bojda dobre stvari vedno tri, sta mu družbo na odru delala še Redmi Note 8T in televizor Mi TV4.Telefon Xiaomi Redmi Note 8T Prvi prihaja kot nadgradnja Redmi Note 8 mobilnika, kjer ključno spremembo predstavljata NFC podpora ter priložen 18W polnilec. Z Mi TV4 pa Xiaomi svoj pohod na španskih tleh pričenja tudi s televizorji. Dva izmed treh predstavnikov serije, modela Mi TV4A 32″ in Mi TV4S 55″ je sicer moč kupiti tudi v Sloveniji.Mi televizor

Xiaomi Redmi Note 8T z NFC in 18W polnilcem

Redmi Note 8T na trg ne prihaja kot zamenjava za klasično izdajo, temveč z dodatno NFC podporo ter priloženim 18W polnilcem razširja ponudbo. Nekoliko se razlikuje tudi barvna shema, drugih sprememb pa ne prinaša. Na hrbtni strani za fotografski učinek ohranja postavitev štirih kamer, kjer primarna ločljivost znaša 48MP na 1/2″ velikem senzorju, z zaslonko f/1.79 ter 79.4° vidnim poljem.

Redmi Note 8T z NFC
Kamera ni doživela sprememb, je pa zato 8T opremljen z NFC vezjem.

Družbo mu delajo 20MP senzor s 120° širokokotno lečo ter dva 2MP, kjer je eden namenjen makro fotografiji, drugi pa zajemu globine. Na prednji strani najdemo 13MP tipalo, kateremu na poti k boljšim selfijem pomaga tudi umetna inteligenca. 8. generacija sicer prvič v seriji prinaša panoramske selfije za večje skupine ljudi.

Redmi Note 8T v treh barvah
Osnova ostaja nespremenjena, od procesorja do zaslona in kamer.

Zaslon je polne HD ločljivosti z diagonalo 6.3″ ter Gorilla Glass 5 zaščito. Čipovje Snadragon 665 podpira napredno AI tehnologijo ter obenem poskrbi za napredek na področju energijske učinkovitosti. Kot klasična izdaja podpira 18W polnjenje, le da je pri Redmi Note 8T to prednost moč izkusiti s priloženim polnilcem (klasična ima priložen 10W polnilec). Mobilnik je že moč kupiti tudi v Sloveniji.

NFC za Redmi Note 8T
NFC predstavlja ključno nadgradnjo Xiaomi Redmi Note 8T mobilnika.
18W polnilec
Podpora 18W polnjenju s priloženim polnilcem tolikšne moči.
Barvna izbira Redmi Note 8T
Na izbiro je v treh barvah.
RN8T zasnova
Redmi Note 8T je premišljeno zasnovan na vseh področjih.
Specifikacija kamer
Odlična konfiguracija kamer za ta cenovni razred.
Funkcije kamere
Konfiguracija kamer, ki omogočajo raznolikost pri ustvarjanju.
Snapdragon 665
Kot standardna izdaja tudi 8T pod pokrovom skriva Snapdragon 665 procesor.
Primerjava z Redmi Note 7
Primerjava s predhodno generacijo.

Televizorji serije Mi TV4

Čeravno Mi TV4 serija pametnih Xiaomi televizorjev v osnovi ne predstavlja novosti, pa le to predstavlja njena vpeljava na evropske trge. V TV segment na evropskih tleh vstopajo s tremi modeli, osnovnim 4A 32″ ter naprednejšima 4S z diagonalama 43″ in 55″.

Mi Tv 4A 32"
Mi TV 4A se s svojo manjšo diagonalo namenja predvsem za spalnice in manjše sobe.

Vsi modeli ponujajo elegantno zasnovo z zmogljivo strojno opremo, premišljen uporabniški vmesnik ter obsežen nabor večpredstavnostnih vsebin, od TV serij do dokumentarnih oddaj in filmov. Osnovo predstavlja Android TV 9.0 sistem, zato bodo uporabniki lahko namestili TV aplikacije iz Google Play trgovine in v celoti izkoristili funkcije, ki jih prinašata Google Chromecast in Google Assistant. Preko daljinskega upravljalnika Mi Remote lahko s posebnim Google Assistant gumbom upravljate povezane domače naprave z govornimi ukazi.

Mi Tv 4S 43"
Vmesni člen z nekoliko večjo diagonalo in boljšo opremljenostjo predstavlja Mi Tv 4S 43″.
Mi TV 4S 55"
Največ pa ponudbi Mi TV 4S s 55 palčno diagonalo.
Mi Tv serija 4
Z Mi TV4 serijo televizorjev želi Xiaomi uporabnikom prinesti pravo izkušnjo pametne televizije z odlično kakovostjo po pošteni ceni.
Mi TV
Pestra ponudba video vsebin ter stičišče pametnih domačih naprav.
Mi TV 4S 55"
Izmed trojice vrh ponudbe predstavlja Mi TV 4S s 55″ zaslonom.
Kovinsko ohišje
Mi 4S z diagonalo 55″ svojo premijsko zasnovo pokaže tudi s kovinskim ohišjem.

Delite prispevek s prijatelji na družbenih omrežjih – lahko tudi enostavno s pomočjo spodnjih gumbov.

Subscribe
Obvesti me ob
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Top
0
Želite podati svoje mnenje? Oddajte komentar.x