Xiaomi Redmi Note 6 Pro v Sloveniji

Objavljeno:

Večji zaslon in dvojna prednja kamera za Redmi Note 6 Pro

Xiaomi je s šesto Redmi Note generacijo presenetil, saj je le ta prispela nekoliko nepričakovano, predvsem pa brez pompozne predstavitve. Morda gre dejstvo za slednje pripisati temu, da je bil model najprej izdan za mednarodne trge in ne za kitajski, kot je to običajno v navadi. Xiaomi Redmi Note 6 Pro predstavlja nadgradnjo pete generacije, s katero pa imata vseeno nekaj skupnih točk. Glavno predstavlja procesorsko vezje, oba imata pod pokrov umeščen Snapdragon 636 z 8-jedrnim procesorjem.Xiaomi Redmi Note 6 Pro iz prednje strani Ima pa šesta generacija večji zaslon ter višji količnik pokritosti prednje strani, tudi s pomočjo zareze na vrhu. Diagonala meri 6,26″ v 19:9 razmerju stranic. Opaznejša novost, ki jo je prejel Redmi Note 6 Pro je tudi dvojna prednja kamera, predstavljata jo senzorja ločljivosti 20 MP in 2 MP.

Xiaomi Redmi Note 6 Pro z večjim zaslonom
Xiaomi je za Redmi Note 6 Pro namenil večji 6,26 palčni zaslon z zarezo.

Xiaomi Redmi Note 6 Pro že v slovenski trgovini

Novost je ekspresno hitro v svojo ponudbo prejela tudi slovenska Xiaomi trgovina Mishop. Njihovo ponudbo preverite na tej povezavi. Dostava je brezplačna, prejmete 2-letno garancijo s servisnim centrom v Sloveniji. Trgovina omogoča tudi možnost plačila po povzetju (ob dostavi). Vsi modeli so mednarodne globalne izdaje in kot taki podpirajo vse mobilne frekvence slovenskih operaterjev.

Xiaomi Redmi Note 6 Pro 4/64GB črn
V slovenski trgovini je že na voljo v kapaciteti 4/64GB ter črni barvi, kar predstavlja predvidoma najbolj želeno kombinacijo.

Osnovne tehnične značilnosti

  • 6,26″ FHD+ zaslon v 19:9 razmerju
  • Snapdragon 636 v 14nm tehnologiji
  • 3+32GB / 4+64GB
  • Prednja kamera 20 MP + 2MP
  • Hrbtna kamera 12 MP + 5 MP
  • Baterija 4000 mAh

Delite novico o novem Xiaomi Redmi Note 6 Pro na družbenih omrežjih s pomočjo spodnjih gumbov!

Top