Xiaomi Redmi 3

Objavljeno:

Xiaomi Redmi 3 je v letu 2016 prvi predstavljeni model iz Xiaomijeve ponudbe. Tako kot njegov večji brat Redmi Note 3, je tudi sam namesto plastičnega dobil kovinsko ohišje. V primerjavi s svojim predhodnikom druge generacije, so mu inženirji namenili zaslon večje dimenzije. Slednji se je iz 4.7 povečal na 5 palcev.Xiaomi Redmi 3 odet v kovinsko ohišje

Za nakup naj bi bil na voljo v prvi polovici februarja. V prid dejstvu, da bodo prve serije bržkone razprodane, govori tudi njegova napovedana cena, ki preračunano znaša manj kot 150€. Glede na njegove tehnične specifikacije je le ta zagotovo nadvse ugodna. Poganja ga procesor z osmimi sredicami, od tega jih polovico tiktaka pri frekvenci 1.5GHz, druga polovica pa pri energijsko varčnejši frekvenci 1.2GHz. Za pomoč pri obdelavi podatkov je na voljo 2GB delovnega pomnilnika RAM. Za shranjevanje podatkov je na razpolago 16GB notranjega spomina, ki se preko Micro-SD spominske kartice lahko razširi na 128GB. Slednje je vsekakor odlična novica, saj je razširitveno mesto pri telefonih z neodstranljivim kovinskim ohišjem prej izjema kot pravilo.

Obvestilo: Telefon ni več v ponudbi. Glejte značko aktualni mobilni telefoni Xiaomi ali najbolj priljubljeni Xiaomiji.

Xiaomi Redmi 3 barvne izbire
Xiaomi Redmi 3 bo na voljo v srebrni, temno sivi ter zlati barvi.
Xiaomi Redmi 3 in notranja konstrukcija iz magnezijeve zlitine
Notranja kontrukcija iz magnezijeve zlitine varuje komponente pred poškodbami ob morebitnem padcu telefona.
Xiaomi Redmi 3 z baterijo kapacitete 4100mAh
Za zagotavljanje energije skrbi za ta razred ogromna baterija kapacitete 4100mAh. Slednja tudi s podporo funkciji hitrega polnjenja Quick Charge.
Xiaomi Redmi 3 s podporo dvema SIM karticama
Xiaomi Redmi 3 ima vhod za dve SIM kartici, obe tudi s podporo hitremu LTE omrežju.
Top