Xiaomi nočna lučka Mijia Nightlight

Objavljeno:

Xiaomi nočna lučka s senzorjem gibanja

Xiaomi ima v svoji Mi Home ponudbi pametnih izdelkov za dom tudi preprosto, a vendarle napredno in zelo uporabno nočno lučko. Ta je namenjena začasni osvetlitvi vaših domačih kotičkov v nočnem času. Napajanje preko baterij omogoča, da Xiaomi nočna lučka lahko prejme svoje mesto praktično kjerkoli. Naj si bodo to temni vogali ali pot do toaletnih prostorov ali hladilnika. Ko se boste v nočnih urah želeli sprehoditi mimo, bo z infrardečim senzorjem zaznala vaše gibanje in vam nežno osvetlila pot. Xiaomi nočna lučka

 • Dva načina svetlobne moči – 0,7 lm  in 3,8 lm
 • Infrardeči senzor gibanja
 • Območje delovanja senzorja: 120°, 5 – 7 metrov
 • Izklop osvetlitve po izteku 15. sekund
 • Enostavna namestitev – napajanje preko treh AA baterij
 • Izdelana iz okolju prijaznih materialov
Xiaomi nočna lučka z razpršeno svetlobo
Napredna tehnologija svetlobne razporeditve – LED diode oddajajo svetlobo, ki se preko posebnih leč razprši na način, da ne oslepi, a vendarle zagotovi dovoljšno osvetlitev.
Xiaomi nočna lučka z infrardečim senzorjem
Nežen svetlobni sprejem ob vašem prihodu – 120-stopinjski obseg zaznavanja razdalje do 7. metrov vas ne bo pustil na cedilu. Xiaomi senzorska lučka je opremljena s svetlobnim senzorjem ter tehnologijo infrardečega zaznavanja človeškega telesa za samodejni vklop v temi ob zaznanem gibanju. Po izstopu iz območja se bo svetlobni sij samodejno ugasnil po izteku 15. sekund.
Xiaomi nočna lučka z nizko porabo
Izjemno nizka poraba energije za 365 brezskrbnih noči – z uporabo izjemno varčne senzorske tehnologije ima Xiaomi nočna lučka v stanju pripravljenosti porabo vsega 0,25 milivatov. To ji omogoča kar 12-mesečno delovanje z enim kompletom baterij v nižjem načinu osvetlitve 0,7 lumna, oziroma 6-mesečno v načinu 3,8 lumna.
Nočna lučka Xiaomi v garderobni omari
Domiselna rešitev za svetlobo v vaših garderobnih omarah – napajanje preko baterij omogoča, da Xiaomi nočno svetilko lahko enostavno obesite na obešalnik v vaši omari. Senzor gibanja bo zaznal odpiranje vrat, lučka bo osvetlila notranjost, vi pa boste brez težav našli željeni kos oblačila.
Nočna lučka Xiaomi je prijazna tudi otroškim očem
Naravna in udobna svetloba za nežno nočno osvetlitev – nenadna močna svetloba lahko prinese draženje oči, predvsem otrokom, saj njihov vid še ni popolnoma razvit. Nočna lučka Xiaomi oddaja nežno in udobno toplo svetlobo, prijazno otroškim očem. Zato jo brez strahu lahko namestite v otroško spalnico, saj bo z mehko intenzivnostjo varovala prijeten spanec spečega otroka.
Xiaomi nočna lučka na stopnišču
Korak v “prazno” je še posebno na stopnišču lahko zelo nevaren. Xiaomi Mijia lučka bo ravno zadostno osvetlila stopnice za varne korake.
Xiaomi nočna lučka z minimalistično zasnovo
Minimalistična zasnova za dekoracijo doma – Xiaomi nočna lučka z minimalističnim oblikovalskim slogom v vašem domu ne bo moteča, ampak bo predstavljala lep dodatek. Zunanja krožna oblika omogoča enostavno ujemanje z različnimi stili. Elegantno, a nevpadljivo.
Xiaomi nočna lučka z okolju prijaznega materiala
Detajlna kakovost – Xiaomi lučka je v osnovi izdelana iz okolju prijaznega ABS materiala visoke gostote, ki poskrbi tudi za trpežnost izdelka.

Nakup Xiaomi nočne lučke

Ob zadnjem preverjanju cen je bila v večini trgovin izven zaloge, a sem jo še našel pri trgovini Banggood na tej povezavi. Zanjo so z vključeno dostavo iz Češke (CZ) želeli slabih 19€. Lahko pa pobrskate še za morebitne nove modele z iskalnim nizom “Xiaomi nightlight” in “Xiaomi night light”. Preverite lahko tudi pri preostalih trgovinah, ki jih najdete v tem članku.

Xiaomi nočna lučka in njene dimenzije

Xiaomi nočna lučka in tehnične lastnosti

 • Dimenzije: 84mm x 84mm x 36mm
 • Teža: 141 g
 • Barvna temperatura: 2700K
 • Svetlost: nizka stopnja 0,7 lm / visoka stopnja 3,8 lm
 • Senzor: svetlosti in človeški infrardeči
 • Uporabo: notranjost, lučka ni vodoodporna
 • Baterije: 3x AA (niso priložene)
 • Namestitev: 3M lepilni trak
Subscribe
Obvesti me ob
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Top
0
Želite podati svoje mnenje? Oddajte komentar.x