Xiaomi mini projektor Mi Smart Compact Projector

Objavljeno:

Ustvarite si domači kino s Xiaomi mini projektorjem

Xiaomi z Mi Smart Compact projektorjem na trg pošilja nov privlačni izdelek za naše dnevne sobe. Ta ponudi resnično atraktivno doživetje domačega kina s svojo polno HD 1080p ločljivostjo in resničnimi barvami. Za pravo zvočno kuliso Xiaomi mini projektor poskrbi z dvema vgrajenima zvočnikoma, ki ponudita tudi Dolby in DTS podporo.Xiaomi mini projektor Projektor vam bo filme, koncerte in druge video vsebine projiciral na velikost zaslona od 60 do 120 palcev. Uporabniki lahko zahvaljujoč Android TV 9.0 operacijskemu sistemu preko Google Play trgovine namestijo priljubljene aplikacije in vsebine ter uživajo v funkcionalnostih, kot sta Google Assistant in Chromecast.

Android TV projektor Xiaomi
Xiaomi mini projektor deluje na Android TV 9.0 operacijskem sistemu.

 Za lažjo nastavitev ima projektor funkcijo samodejnega ostrenja ob zagonu, ki s pomočjo občutljive vgrajene kamere ponudi boljšo natančnost in jasnost samodejnega ostrenja. Alternativno je na voljo tudi možnost ročnega ostrenja. Wi-Fi se poleg frekvenčnega pasu 2.4GHz pohvali tudi s 5 GHz za zagotovitev osnovnih pogojev za tekoče pretakanja video vsebin preko spleta. Pametni sistem odvajanja toplote s samodejnim krmiljenjem ventilatorja poskrbi za učinkovito, a tiho delovanje.

Mini projektor Xiaomi na mizici
Xiaomi Mi Smart Compact morda na prvi pogled zgleda kot Bluetooth zvočnik, a je v resnici mini projektor, ki ponudi vse do 120-palčno sliko polne HD ločljivosti.

Nakup Xiaomi mini projektorja Mi Smart Compact Projector

 • Slovenska trgovina Mishop: Preverite aktualno ceno, redna cena 549€ z DDV; hitra in brezplačna dostava, 2-letna garancija s servisom v Sloveniji, slovenska podpora.
 • Kitajska trgovina Banggood: Preverite aktualno ceno, ob zadnjem preverjanju 364€ z vključeno EU Priority line dostavo, s katero trgovina garantira dostavo brez dajatev iz Kitajske.
Kompaktni Xiaomi projektor
Mini Xiaomi projektor je resnično majhnih dimenzij, zato boste zanj brez problema našli mesto.
Projicirna razdalja Xiaomi projektorja
Projektor z razmerjem oddajanja 1,2:1 lahko ponudi veliko sliko tudi v manjših prostorih. S prilagoditvijo projicirane razdalje lahko dosežete od 60-120 palčno sliko (cca 150-300 cm diagonale).
Projekcija Xiaomi mini projektorja
Xiaomi projektor uporablja zasnovo, kjer projekcijska svetloba doseže človeške oči s pomočjo difuznega odboja v primerjavi z direktno svetlobo običajnih LCD televizorjev. To prinaša manjšo utrujenost za vaše oči. LED svetilka ime predvidenih 30,000 ur življenjske dobe.
Android TV projektor Xiaomi
Android TV 9.0 prinaša raznoliko vsebino in večji nabor aplikacij, med katerimi lahko izbirate.
HDR10 detajl
HDR 10 dekodiranje z visokim dinamičnim razponom izboljša kontrast, detajle prikaže izraziteje in predmete predstavi bolj realistično. Na levi brez HDR podpor1, desno bogatejše podrobnosti in žive barve zahvaljujoč HDR10.
4-kanalna LED projekcija
Štiri-kanalni LED RGB + BP poveča svetlost za več kot 20%. V primerjavi s klasično 3-kanalno LED projekcijo doda še eno modro svetlobo in s tem poveča svetlost za več kot 20% na povprečno vrednost 500 lumnov. Uporablja Osram LED svetila z NTSC 85% barvno paleto. Na sliki levo prikaz klasične LED, na desni 4-kanalne LED projekcije.
720 proti 1080
Mi Smart Compact projektor podpira polno HD ločljivost 1920 x 1080. Z novo generacijo DMD čipov podjetja Texas Instruments se lahko milijoni odsevnih leč neodvisno obračajo ± 17° s frekvenco 166,600/minuto. Vse za jasno sliko. Na sliki primerjava med ločljivostjo 720p in 1080p (desno).
Zvočna komora projektorja
Projektor uporablja skrbno premišljeno zasnovo za zagotovitev optimalnega zvoka v danem prostoru. Združuje integrirano zvočno komoro z zelo dolgim pretvornikom zvoka za ustvarjanje bogatega zvoka preko občutljivih zvočnikov. Zvok z najnižjo 90 Hz frekvenco daje bolj pristen bas efekt kot je mogoč v frekvenčnem območju 150-200 Hz, ki ga ponujajo klasični projektorji.
Zvočnik projektorja
Akustični strokovnjaki so sodelovali pri zasnovi zvočnega sistema, da lahko ponudi virtualni prostorski zvok, tudi z Dolby in DTS podporo.
Daljinski upravljalnik
Lastniki Xiaomi televizorja njegovo osnovno zasnovo že poznate. Daljinski upravljalnik je zasnovan preprosto z vsemi potrebnimi kontrolami za učinkovito upravljanje. Vključno z gumbom za aktivacijsko govornega pomočnika Google Assistant.
Priključki konektorja
Učinkovit sistem hlajenja v kombinaciji s pametnim nadzorom temperature LED svetlobnega vira in glavnega vezja skrbi za delovanje v varnem temperaturnem območju. Vsi pomembni priključki poskrbijo za možnost priključitve različnih naprav.
Samodejno ostrenje
Natančna kamera mu pomaga učinkovito izboljšati natančnost samodejnega ostrenja. Vse za jasnost in ostrino slike.
Kvadratni piksli
TRP arhitektura kvadratnih pik podjetja Texas Istruments močno zmanjša cikcak na robovih slik za gladkejši in naravnejši rezultat (desno). Slednje se predvsem občuti pri jasnejšem in ostrejšem besedilu.
Zatesnjen optični sistem
Xiaomi mini projektor uporablja popolnoma zatesnjen optični sistem. Ta učinkovito prepreči vstop prahu za zagotovitev kakovosti slike in daljšo življenjsko dobo naprave.
Xiaomi mini projektor na mizi
Xiaomi mini projektor v višino meri vsega 15 centimetrov, tehtnica pa zanj pokaže 1,27 Kg.

Tehnične lastnosti za Xiaomi mini projektor Mi Smart Compact Projector

 • Dimenzije: 150 x 150 x 115 mmDimenzije Xiaomi mini projektorja
 • Teža: 1,27 Kg
 • Tehnologija slike: 0.33″ DMD
 • Tehnologija svetlobnega vira: LED
 • Ločljivost: Polna HD (FHD 1080p)
 • Maksimalni razpon slike: 40-200″
 • Priporočljiv razpon slike: 60-120″
 • Poraba: do 65W (v načinu največje svetlosti)
 • Poraba ob mirovanju: manj kot 0,5W
 • Način ostrenja: samodejno ali ročno
 • Procesor: Armlogic T962-X
 • RAM: 2GB DDR3
 • Notranji pomnilnik: 16GB eMMC
 • Operacijski sistem: Android TV 9.0
Galerija:

 

Delite prispevek s prijatelji na družbenih omrežjih 😉

Subscribe
Obvesti me ob
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Top
0
Želite podati svoje mnenje? Oddajte komentar.x