Xiaomi Mi TV 4S 55″

Objavljeno:

Xiaomi Mi TV 4s s 55-palčnim 4K HDR zaslonom

Xiaomi je s svojo Mi LED TV linijo končno “pristal” tudi na evropskih tleh. Poteza, ki bo nedvomno razveselila številne tehnološke navdušence, posebej tiste v fazi nakupa novega televizorja. Do sedaj je namreč navkljub odličnim prodajnim statistikam ta segment omejeval bolj kot ne na kitajski in indijski trg. Po osnovni 4A različici je evropski trg bogatejši še za televizorje naprednejše 4S serije.Xiaomi Mi TV 4S Xiaomi Mi TV 4S 55″ navdušuje s 140 centimetrsko diagonalo v 4K ločljivosti s HDR podporo. Za odlično uporabniško izkušnjo poskrbi Android TV sistem s pametno zasnovanim daljinskim upravljalnikom ter govornimi ukazi. Za tekoče izvajanje uporabnikovih želja skrbi 64-bitni 4-jedrni procesor Amlogic s podporo dveh gigabajtov delovnega pomnilnika, za shranjevanje aplikacij in dodatkov pa 8GB notranji pomnilnik.

Xiaomi Mi TV 4S na steni
Xiaomi Mi TV 4S predstavlja zmogljiv in privlačen, a vseeno cenovno dostopen televizor za širok krog uporabnikov.

Izpostaviti gre še Xiaomijev uporabniški dodatek PathWall, Dolby in DTS podporo za zvok v kombinaciji z dvema 10W zvočnikoma, širok nabor priključkov na zadnji strani ter Bluetooth in Wi-FI 2.4/5 GHz brezžično povezljivost. Da bo tudi ugasnjen predstavljal lep vizualni dodatek v vaši dnevni sobi, poskrbi kovinsko ohišje s tankimi robovi.

Xiaomi Mi TV 4S z vrha
Izbrani Xiaomi televizorji končno tudi za evropski trg.

Nakup televizorja Xiaomi Mi TV 4S 55″

 • Slovenska Mishop trgovina: Preverite aktualno ceno; redna cena 529,90€ z DDV; brezplačna dostava, garancija s servisom v Sloveniji.
TV Xiaomi na steni
55-palčni zaslon in 4K HDR kakovost slike, zmogljiva strojna oprema, Android TV operacijski sistem s PatchWall podporo, številni priključki in premijsko kovinsko ohišje.
Dolby in DTS za Mi TV 4S
Dva stereo zvočnika z močjo 10W poskrbita za odličen zvok, poln globokih basov in čistih visokih tonov.
Xiaomi TV daljinski upravljalnik
Zgolj 12 gumbov s premišljeno zasnovo je dovolj za popolno upravljanje televizorja Xiaomi. Uporabniški izkušnji v prid govori tudi podpora za Google Assistant govorno upravljanje.
Chromecast in Android TV
Priljubljena Chromecast podpora za enostaven brezžični prenos slike iz telefona ali tablice na televizor. Android TV sistem pa se preko PatchWall uporabniškega vmesnika s pomočjo umetne inteligence seznanja z uporabnikovimi željami in interesi ter z učenjem tekom časa servira vedno več uporabniku všečnih vsebin.
Android TV z govornimi ukazi

Preko govornega upravljanja lahko z angleškimi ukazi naročite izklop televizorja po določenem času (npr. “shut down after 30 minutes”) ali poiščete najboljše akcijske filme.
Kovinsko ohišje za Mi TV 4S

Najnovejša tehnologija v prefinjenem kovinskem ohišju.
Kovinski okvir Xiaomi Mi TV 4S televizorja

Tanek okvir in velik zaslon zagotavljata pravo sliko, posebno obdelan kovinski okvir pa odličen vizualni učinek.
Xiaomi Mi Tv 4S na steni in mizi
Najsi bo na steni ali mizi, Mi TV vedno izgleda odlično.
Vhodi na zadnji strani
Nabor priključkov za zunanje naprave vključuje: 3X HDMI, 3x USB, komponentni AV, optični za zunanje zvočnike ter internetni in antenski priključek.
TV procesor
64-bitni štirijedrni procesor za hitro obdelavo podatkov v kombinaciji z zadostno količino delovnega in notranjega pomnilnika za namestitev številnih aplikacij.

Tehnične lastnosti in specifikacije za Mi TV 4S 55″

 • Ločljivost zaslona: 3840 x 2160 (4K)
 • Hitrost osveževanja: 60 Hz
 • Vidni kot: 178°
 • Zvočniki: 2x 10W z bass reflex
 • Priključki: 3x HDMI, 3x USB 2.0, 1x AV, 1x optični, 1x Ethernet, 1x CI + reža, 1x 3,5 mm za slušalke
 • Brezžična povezljivost: Bluetooth 4.2 in Wi-Fi 2.4 / 5 GHz
 • Dimenzije: 123,16 x 71,08 (s stojalom 76,73) x 26,42 cm (širina s stojalom)
 • Teža s stojalom / brez: 12,74 Kg / 12,45 Kg
 • Operacijski sistem: Android TV
 • Procesor: Amlogic Cortex A55 s štirimi jedri
 • Grafika: Mali 470 MP3
 • Delovni / notranji pomnilnika: 2GB / 8GB
Galerija

Delite prispevek s prijatelji na socialnih omrežjih in morda vas v zameno povabijo na ogled filma na njihovem novem Xiaomi Mi TV 4S 55-palčnem televizorju 😉

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Top
0
Želite podati svoje mnenje? Oddajte komentar.x