Xiaomi Mi Stereo 2 Bluetooth zvočnik

Objavljeno:

Xiaomi Mi Stereo 2 kot nadgradnja priljubljenega zvočnika

Xiaomi Mi Stereo 2 Bluetooth zvočnikMajhni in prenosni Bluetooth zvočniki postajajo med uporabniki vedno bolj priljubljeni, saj jih lahko uporabljamo doma, vzamemo s sabo na plažo ali kot sopotnika na poti v hribe, pa tudi za popestritev piknika na domačem vrtu. Četudi Xiaomi morda ni prva znamka, na katero pomislimo ob omembi Bluetooth zvočnikov, tudi v tem segmentu nudijo zelo konkurenčno izbiro. Imajo široko možnost izbire prenosnih zvočnikov z zavidljivim zvokom, dobro baterijo in izbranim dizajnom. Med priljubljenejšimi je Mi Stereo zvočnik, ki je sedaj prejel nadgradnjo v obliki druge generacije. V primerjavi s prvo generacijo je zvočnik Xiaomi Mi Stereo 2 obogaten z AUX vhodom za priključitev naprav brez Bluetooth povezave. Nadgrajen Bluetooth 4.2 skrbi za stabilnejšo povezavo ter manjšo porabo energije, signal pa lovi na razdalji do desetih metrov. Če je bilo pri predhodniku jakost zvoka možno uravnavati samo preko povezane naprave, je tokrat za alternativno prilagajanje jakosti zvoka opremljen tudi s +/- gumbom na sami napravi. Xiaomi Mi Stereo 2 obljublja glasno in kakovostno stereo reprodukcijo zvoka, saj ga sestavljata dva zvočnika izhodne moči 2.5W ter pasivni bas radiator.Xiaomi Mi Stereo 2 zvočnik s stereo zvokom Za razširitev uporabe na možnost prostoročnega telefoniranja je zvočnik opremljen tudi z mikrofonom. Pri tem vgrajena CVC tehnologija zmanjševanja hrupa poskrbi, da med pogovorom ne potrebujete biti ves čas v čisti neposredni bližini zvočnika. Za večurno predvajanje glasbe brez potrebe po iskanju vira napajanja skrbi baterija kapacitete 1200 mAh. Pri 40% jakosti zvoka ta obljublja 10-urno avtonomijo. Xiaomi Mi Stereo 2 zvočnik ima pravokotno oblikovano ohišje iz aluminija v srebrni barvi. Ta prinaša privlačno kombinacijo z belo na prednji strani. Za oprijem na podlagi skrbita dve gumijasti nogi. Zvočnik je kompakten ter lahek in kot tak več kot primeren tudi za nošenje. Med hojo ga je moč enostavno shraniti v žep nahrbtnika.Xiaomi Mi Stereo 2 zvočnik na mizi

Cena in nakup prenosnega zvočnika Xiaomi Mi Stereo 2

Zvočnik počasi izginja iz ponudbe. Morebitno zalogo lahko preverite v Xiaomi trgovinah z iskalnim nizom “Xiaomi Mi Stereo”.

Tehnične lastnosti in specifikacije Xiaomi Mi Stereo 2 Bluetooth zvočnika

  • Xiaomi Mi Stereo 2 zvočnik in dimenzijePovezljivost: Brezžično (Bluetooth 4.2) & žično (Aux 3.5mm)
  • Izhodna moč: 2x 2.5W
  • Impedanca: 3 Ω
  • Frekvenčni razpon: 100Hz-18kHz
  • Kapaciteta baterije: 1200 mAh
  • Avtonomija: cca 10h (40% jakost)
  • Barva: bela
  • Teža: 155 g
  • Dimenzije: 154.5 x 60 x 25.5 mm
  • Priključek za polnjenje: micro USB (ni priložen)
Xiaomi Mi Stereo 2 in funkcijski gumbi
Poleg gumba za prilagajanje jakosti zvoka je na vrhu tudi On/Off gumb, kateri ima poleg klasičnega namena tudi funkcijo Play/Pause ter sprejema oz. zavrnitve dohodnega klica.
Xiaomi Mi Stereo 2 zvočnik v nahrbtniku
Zaradi majhnih dimenzij se Xiaomi Mi Stereo 2 zvočnik lahko enostavno prenaša v žepu nahrbtnika.
Xiaomi Mi Stereo 2 zvočnik z dolgo avtonomijo
Vgrajena baterija kapacitete 1200mAh bo poskrbela za večurno uživanje ob predvajanju glasbe brez polnjenja.
Xiaomi MI Stereo2 zvočnik na nočni mizi
Zvočnik je lahko tudi lep dodatek na vaši nočni mizi.
Xiaomi Mi Stereo 2 zvočnik in priključki na hrbtni strani
Zvočnik Xiaomi Mi Stereo 2 ima na hrbtni strani AUX vhod ter micro USB priključek za polnjenje.

Menite, da bi Xiaomi Mi Stereo 2 zvočnik zanimal tudi vaše prijatelje ali znance? Uporabite ustrezni spodnji gumb in delite prispevek z njimi na socialnem omrežju.

Top