Xiaomi Mi Selfie Stick Tripod stojalo

Objavljeno:

Samostoječe selfie stick tripod stojalo z Bluetooth sprožilcem

Xiaomi Mi Selfie Stick Tripod združuje selfie stick palico ter stojalo v eno, za dodatno uporabnost pa skrbi še Bluetooth daljinski sprožilec. Ta je enostavno snemljiv, zato je v funkciji stojalo lahko z vami kot sprožilec, ko ste pripravljeni na sliko.Xiaomi Selfie Stick Tripod v beli in črni barvi Tripod je zasnovan na raztegljivi teleskopski palici iz aluminija, ki mu daje čvrstost ob nizki teži. Ročaj je na koncu obdan s protidrsno gumijasto oblogo, ki poskrbi za boljši oprijem. Za funkcijo stativa pa se le ta raztroji v tri nogice, ki mu nudijo stabilnost.

Xiaomi selfie stick palica
Dva izdelka v enem. Ko potrebujete selfie stick palico…
Xiaomi selfie stick tripod stojalo
… ali stativ za samostoječo funkcijo. Nadvse primerno tudi za daljše video klice.
Selfie Stick tripod z Bluetooth sprožilcem
Snemljiv daljinski sprožilec se s telefonom poveže preko Bluetooth 3.0 povezave. Uporablja Micro USB priključek za polnjenje.
Xiaomi Selfie Stick stojalo v različnih vzgibih
Držalo telefona ima nastavljiv oprijem s protidrsno blazinico. Z razponom od 56 do 89 mm je ustrezen tudi za večje telefone. Omogoča tudi 360° zasuke.
Enostavno prenosljiv selfie stick tripod
Kompaktna oblikovna zasnova omogoča enostavno prenašanje. Xiaomi selfie stick tripod tehta vsega 155 gramov, zložljiv koncept pa omogoča, da boste zanj brez težav našli mesto v torbici ali nahrbtniku.
Raztegljiv selfie stick stativ
Proti drsna blazinica na držalu telefona poskrbi, da bo slednji ostal na svojem mestu. Gumijasta podloga nogic pa skrbi za stabilnost stativa.

Nakup Xiaomi Mi Selfie Stick Tripod

Dodaj komentar

avatar
Top