Xiaomi Mi Power Bank 2 10000mAh

Objavljeno:

Prenosna baterija Mi Power Bank 2 za zalogo energije na poti

Xiaomi Mi Power Bank 2 s svojo kapaciteto 10000 mAh nudi zadostno energijo za dvakratno polnjenje povprečnega telefona. Na potovanjih pa bo energijske zaloge dovolj, da boste z njo poleg telefona lahko napolnili še dodatne elektronske naprave, npr. športno kamero in Bluetooth zvočnik.Xiaomi Mi Power Bank 2 1000mAh baterija Da bo na poti karseda nemoteč sopotnik, skrbi s tanko zasnovo, v debelino meri vsega 14,1 milimetra. Uporaba baterij visoke gostote ji omogoča majhne dimenzije glede na njeno kapaciteto. Za varnost skrbi z 9-plastno zaščito vezja, ki poleg visokega nivoja varnosti skrbi tudi za učinkovito delovanje.

Xiaomi Mi Power Bank 2 med polnjenjem telefona
Polnjenje na poti – Mi Power Bank 2 je s svojimi 10000mAh prava prenosna zaloga energije za hitro polnjenje vaših naprav. Da boste tudi v najbolj aktivnih dneh brezskrbni.

Odličen občutek in eleganten izgled

Anodizirano aluminijasto ohišje v kombinaciji z ergonomsko obliko ponudi odličen občutek, ko Mi Power Bank 2 vzamete v roke. Ohišje z aluminijem pridobi visoko strukturno trdnost za kljubovanje dnevnim izzivom, gladek anodiziran sloj pa ustvari površinsko odpornost na korozijo ter obrabo.

Xiaomi Mi Power Bank 2 z elegantno zasnovo
Mi Power Bank 2 je zasnovan za odličen občutek v roki. Z debelino 14,1 mm je za kar tretjino tanjši od predhodnika.

Hitro izhodno polnjenje

Polnilna postaja Xiaomi Mi Power Bank 2 omogoča polnjenje s parametri 5V/2A, 9V/2A in 12V/1,5A, pri tem pa glede na priključeno napravo pametno prilagaja izhodno moč vse do 18W za hitro in učinkovito polnjenje. Njena dejanska izhodna zmogljivost dosega vrednost 6900mAh, kar predstavlja za 10% boljši rezultat od prve generacije.

Prenosna baterija Xiaomi
Mi Power Bank 2 ima zadostno energijo za več kot 40 urno napajanje Mi USB ventilatorja, mobilnik s povprečno kapaciteto baterije pa bo napolnila dvakrat.

Baterijske celice velike gostote za Mi Power Bank 2

Mi Power Bank 2 uporablja Litij-polimerne baterije z visoko gostoto, optimizirane za učinkovito polnjenje in praznjenje. Vgrajeni čipi najboljših svetovnih proizvajalcev ne zagotavljajo le višjega nivoja varnosti, temveč tudi izboljšajo parametre polnjenja ter stabilizirajo napetost praznjenja. Varno lahko polnite tudi naprave z nizko potrebo napajanja, kot so Bluetooth slušalke ali športne zapestnice. Preprosto dvakrat pritisnite gumb za vklop za pričetek 2-urnega polnjenja z nizkim električnim tokom.

Vezje Mi Power Bank 2 baterije
Vezje z 9-plastno varnostno zaščito je plod razvoja priznanega podjetja Texas Instruments. Ta med drugim obsega temperaturni nadzor za delovanje znotraj varnega območja, zaščito pred kratkim stikom, reset mehanizem za ponastavitev, prednapetostno zaščito in druge varnostne rešitve.

Nakup Xiaomi Mi Power Bank 2 1000mAh prenosne baterije

  • Model ni več v ponudbi, za morebitne novejše glejte zadnje zapise pod značko Xiaomi prenosne baterije. Lahko pa preverite aktualno ponudbo pri slovenski trgovini Mishop ali kitajski Banggood. Slednja ima skladišča tudi znotraj EU, iz Kitajske pa z EU Priority Line načinom dostave garantira dostavo brez uvoznih dajatev.
Prenosna polnilna baterija Xiaomi Mi Power Bank 2
Priročna, učinkovita ter cenovno ugodna prenosna baterija Xiaomi.

Tehnične lastnosti polnilne postaje Mi Power Bank 2

  • Dimenzije prenosne baterije Xiaomi Mi Power Bank 2Model: PLM02ZM
  • Dimenzije: 130mm x 71mm x 14,1mm
  • Baterije: Litij-polimerne
  • Nazivna zmogljivost: 3,85V/1000mAh (38,5Wh)
  • Priključek: Micro USB (vhodni), USB-A (izhodni)
  • Vhodni parametri: 5V/2A, 9V/12V 18W
  • Izhodni parametri: 5.1V/2.4A, 9V/12V 15W Max
  • Čas polnjenja: 4,2 h (18W polnilec), 6,2h (10W polnilec)
Subscribe
Obvesti me ob
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Top
0
Želite podati svoje mnenje? Oddajte komentar.x