Xiaomi s prvo uradno fotografijo Mi MIX 3

Objavljeno:

Xiaomi Mi MIX 3 predvidoma prihaja v Oktobru

Obstajajo telefoni, ki ob svoji premieri vedno znova opozorijo nase celoten tehnološki svet. In predstavniki Xiaomijeve Mi MIX serije definitivno spadajo mednje. Trenutno aktualni Mi MIX 2S še vedno spada med najatraktivnejše telefone na trgu. Kljub temu pa Xiaomi ne počiva, saj aktivno pripravlja naslednika tretje generacije, kateri naj bi svojo predstavitev dočakal v oktobru. O njem trenutno še ni veliko znanega, vsaj ne uradno potrjenega. Je pa solastnik in predsednik družbe Lin Bin na družbenem omrežju objavil njegovo prvo uradno fotografijo.

Xiaomi Mi MIX 3 prva uradna fotografija
Prva uradna fotografija telefona Xiaomi Mi MIX 3

Iz fotografije je razvidno, da bo Xiaomi Mi MIX 3 prejel zaslon, ki bo pokrival praktično celotno prednjo stran, prednja kamera pa bo skrita na drsniku. Resnična celozaslonska zasnova predstavlja smiselno nadaljevanje Mi MIX generacije, ki se vse od svojega pričetka trudi zmanjševati robove na prednji strani.

Dodatek (oktober 2018): Preberite si povzetek predstavitve novega Mi MIX 3 s ključnimi atributi.

Xiaomi Mi MIX 3 s 5G podatkovno podporo?

Xiaomijev produktni direktor Donovan Sung je na svojem Twitter profilu objavil fotografijo mobilnika, kjer je na zgornjem desnem robu moč opaziti 5G značko, v ozadju pa podatke testiranj. Če se podatki resnično nanašajo na prihajajoči Mi MIX 3 in bo ta dejansko opremljen s 5G podporo, bo to precej prej, kot bo 5G omrežje sploh zaživelo. Zagon slednjega je namreč predviden za leto 2019, pa še to zgolj v izbranih delih sveta.

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Top
0
Želite podati svoje mnenje? Oddajte komentar.x