Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro HD

Objavljeno:

Xiaomi In-Ear slušalke z zvokom visoke ločljivosti

Vsaka odlična zgodba prihaja z odličnim zvokom

Xiaomi Pro HD slušalkeXiaomi je z dvojno pogonsko enoto vstopil v svet tako imenovanih hibridnih slušalk že z modelom Mi In-Ear Headphones Pro. Tem je sedaj ob bok postavil še HD različico, ki se ponaša s kar trojno pogonsko enoto. Ta prinaša izjemno pristen zvok, katerega približa nastopu v živo. Njihova ergonomsko oblikovana zasnova prinaša udobno nošenje, zato so primerna tudi za daljše predajanje glasbenim užitkom.

Trojna pogonska enota za naraven zvok

Popolnoma nove Xiaomi Pro HD hibridne slušalke prihajajo s trojno pogonsko enoto. Dvojna dinamična enota skrbi za prijetne nizke in srednje tone ter polnejši zvok s pestrimi podrobnostmi. Balanced Armature enota ohranja bogate detajle visokih tonov glavne melodije. Pro HD slušalke s trojno pogonsko enoto dosegajo ravnotežje v nizkih, srednjih in visokih razponih in na takšen način prinašajo občutek naravnega zvoka.Xiaomi Pro HD slušalke v precizno izdelanem ohišju

Membrana iz grafena

Xiaomi Pro HD slušalke z membrano iz grafenaGrafen je poznan kot eden izmed najtanjših, najmočnejših in okolju zelo prijaznih materialov, ki obenem omogoča tudi hiter prenos zvoka. V novih Xiaomi Pro HD slušalkah je uporabljen za izdelavo membrane, saj je grafen izredno prožen tudi pri višjih frekvencah in tako producira bogat, oster in čist zvok z minimalnim popačenjem. Je 100-krat trdnejši od jekla, odlično prevaja električne signale in posledično prinaša zvok na način, kot je zamišljen za prave avdio navdušence.Akustično uglašene Xiaomi Pro HD slušalke

Podobno kot pri hibridnih predhodnicah, je Xiaomi tudi za uglasitev Pro HD slušalk angažiral 4-kratnega Grammy-jevega nagrajenca Luca Bagnardija, ki je s svojim natančnim sluhom poskrbel za akustično nastavitev slušalk. Avdiofili se z njimi lahko resnično potopijo v glasbene kreacije priljubljenih avtorjev.

Slišati odlično, izgledati odlično

Xiaomi slušalke z novim dizajnom

Xiaomi Pro HD slušalke so oblikovane pod kotom 45 stopinjDobro zasnovane slušalke se ne smejo “zadovoljiti” samo z odličnim zvokom, temveč morajo biti zasnovane tudi kot primeren dodatek za uho. Mi Pro HD slušalke imajo izbrano posebno ergonomsko obliko pod kotom 45°, ki se ugodneje prilega ušesu oziroma obliki sluhovoda, obenem pa tovrstna oblika omogoča preciznejšo kalibracijo zvoka in boljši odpor okoliškemu hrupu.

Vsak korak v razvoju s poudarkom na preciznosti

Ustvarjanje zvočne komore zahteva natančne izračune in precizno oblikovanje. V fazi proizvodnje gre skozi 25 postopkov, med drugim diamantno rezanje, graviranje, peskanje s cirkonom in eloksacijo. Ohišje je izdelano iz izbrane aluminijeve zlitine, izdelane s CNC strojem natančnosti do 0.01 mm. Zunanji del krasi tekstura, podobna tisti na CD zgoščenkah.Elegatno oblikovane Xiaomi Pro HD slušalke

Kovinski upravljalnik, raztegljiva zaščita kabla in štirje pari blazinic

Upravljanje s slušalkami bo prijetno, saj je upravljalna enota navdahnjena s celotno zasnovo slušalk. V celoti je odeta v kovinsko ohišje, ki prinaša dober občutek ob stiku s prsti. V upravljalni enoti vgrajen mikrofon skrbi za možnost prostoročnega telefoniranja. Kabel je odet v prevleko iz raztegljivega in okolju prijaznega TPE materiala, ki nudi učinkovito odpornost pred poškodbami. Za popolno prileganje glede na velikost so priloženi štirje pari različno velikih ušesnih blazinic. Zanje je izbran poseben medicinski silikon, ki je mehak in nežen do kože ter ima kot tak zmanjšano možnost draženja kože tudi pri ljudeh z občutljivejšo kožo.

Nakup Xiaomi Pro HD slušalk
 • Slušalke so izven ponudbe, saj so na voljo novejši modeli. Svetujem, da si ogledate ponudbo slušalk pri slovenski trgovini na tej povezavi, oziroma pri kitajskih Banggood ali Geekbuying. Slednji imata tudi skladišča v Evropi, z “EU Priority line” pa nudita dostavo brez dajatev tudi iz Kitajske. Morebitne druge aktualne trgovine najdete na seznamu Xiaomi spletnih trgovin.

Xiaomi Pro HD slušalke med uporabo

Xiaomi Pro HD hibridne slušalke – Tehnične lastnosti
 • Tip slušalk: In-Ear
 • Frekvenčni razpon: 20-40.000 Hz
 • Impedanca: 32 Ohm
 • Občutljivost: 98 dB
 • Dolžina kabla: 1.25 m
 • Teža: 17 g
 • Priklop: 3.5 mm jack
 • Barva: Srebrna
 • Silikonske ušesne blazinice v treh velikostih (XS,S,M,L)
 • Delujejo tudi z drugimi Android in IOS napravami*

*Možne omejitve z IOS napravami glede upravljanja.

Top