Xiaomi Mi Box S

Objavljeno:

Izkusite pravo Android TV izkušnjo s Xiaomi Mi Box S

V današnjem času je glavnina novejših televizorjev resda “pametnih”, a pogosto so njihove zmožnosti omejene na nekaj prednameščenih aplikacij. Če želimo funkcionalnost dodatno razširiti, smo tako v večini primerov primorani poseči po dodatni TV Box napravi. Eno izmed najprivlačnejših v cenovno ugodnem razredu predstavlja Xiaomi Mi Box S.Xiaomi Mi Box S Prinaša pravo Android TV izkušnjo s 4K HDR podporo ter daljinski upravljalnik z Google Assistant govornimi ukazi. Vgrajen Chromecast omogoča preprost prenos multimedijskih vsebin neposredno iz računalnika ali pametnega telefona na velik TV zaslon.

Xiaomi Mi Box S z Android sistemom
Xiaomi Mi Box S z Android sistemom prinaša tudi Google Play trgovino s svojimi brezmejnimi možnostmi.

TV Box z Android 8.1 za razširjeno funkcionalnost

Xiaomi Mi Box S poganja operacijski sistem Android 8.1, ki je enostaven za uporabo, podpira glasovno upravljanje ter funkcijo Chromecast. Poleg tega prinaša širok nabor vsebine za celotno družino. Ujemite svoje najljubše TV oddaje, igrajte videoigre, bodite na tekočem z novicami ali poslušajte radio. Mi Box S vam bo na podlagi vaših osebnih YouTube in Google Play preferenc predlagal videoposnetke.

TV Box s pravo Android 8.1 izkušnjo
Dostop do pestrega spiska vsebin – Mi Box S je združljiv z bogatim naborom aplikacij, ki vam nudijo dostop do številnih premijskih video storitev s stalnim pritokom novih vsebin.

Mi Box S s Chromecast za zrcaljenje vsebine

Potopite se v večjo, boljšo izkušnjo gledanja. Preidite iz majhnega zaslona na velikega, brezžično, zgolj z dotikom na gumb. Chromecast podpira večino naprav, od pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, do prenosnikov. Vsebina na TV zaslonu ne bo prekinjena niti v primeru klica, ko za zrcaljenje zaslona uporabljate telefon.

Chromecast podpora za Xiaomi Mi Box S
Na večjem zaslonu vse izgleda boljše, naj si bodo to YouTube posnetki ali priljubljena Netflix nanizanka.

Končno, TV ki posluša

Izgovorite in iščite. Z Google Assistant lahko hitro dostopate do zabavnih vsebin, prejmete odgovore ali upravljate naprave vašega doma. Za pričetek zgolj pritisnite gumb s simbolom mikrofona na daljinskem upravljalniku.

Xiaomi Mi TV Box S z Google Assistant podporo
Bi želeli na hiter način pridobiti spisek romantičnih filmov, poslušati Jazz glasbo ali izvedeti vremensko napoved? Noben problem, pritisnite gumb in izgovorite “Find romantic movies”, “Play some jazz” ali “What’s the weather today” in vaša želja bo na dlani. Upravljate lahko tudi ostale pametne naprave vašega doma, kot so npr. pametne svetilke.

Xiaomi Mi Box S za tekočo pretočnost

Zmogljiv video kodirnik je pomemben kot zmogljiv procesor. Mi Box S je zmožen obdelovati do 60 sličic na sekundo pri 4K ločljivosti. Najnovejša 4K HDR tehnologija poskrbi za jasno sliko. Podpora Dolby in DTS zvočnemu kodiranju pa za jasen prostorski zvok, ki vas bo postavil v središče dogajanja.

Xiaomi Mi Box S med gledanjem Netflix
Z Mi Box S boste lahko uživali v odlični Ultra HD izkušnji.

Zmogljiva strojna oprema poskrbi za zabavo

Xiaomi Mi Box S združuje zmogljivo strojno opremo, ki bo kos različnim zabavnim igram. Pod pokrovom skriva 64-bitni 4-jedrni procesor s Cortex A53 jedri, Power Mali-450 grafiko ter 2GB DDR3 delovnega pomnilnika. Seznanite Mi Box z Bluetooth upravljalnim ploščkom, povabite prijatelje in jih izzovite na dvoboj.

Xiaomi Mi Box S tudi za zabavo
Visoka zmogljivost z zadostno kapaciteto notranjega spomina – namestite pester spisek odličnih aplikacij in izbirajte med številnimi igrami, medtem pa uživajte v hitrem in stabilnem delovanju.

Podpira žične in brezžične povezave

Wi-Fi in Bluetooth podpora ter USB priključek za širok nivo uporabnosti. WiFi 2.4GHz/5GHz za hiter in enostaven prenos HD videoposnetkov ter drugih velikih podatkovnih datotek. HDMI 2.0a zagotavlja visoko zanesljivost pri pretoku medijskih vsebin visoke ločljivosti. Bluetooth omogoča brezžično povezovanje igralnih ploščkov, slušalk, zvočnikov ter drugih Bluetooth podprtih naprav. USB priključek pa lahko uporabite za priklop prenosnega diska ali USB ključka za predvajanje priljubljenih filmov, glasbe in drugih datotek.

Priključki na zadnji strani Xiaomi Mi Box S
Na zadnji strani medijskega predvajalnika Mi Box S boste našli 3,5mm priključek za slušalke, vhoda HDMI 2.0a in USB 2.0 ter napajalni priključek.
Priključitev Xiaomi Mi Box S predvajalnika
Preprosta priključitev v treh korakih – Preko priloženega HDMI kabla priključite Xiaomi Mi Box S na televizor, povežite z brezžičnim internetom ter pričnite z uporabo.

Nakup Xiaomi Mi Box S

 • V slovenski Mishop trgovini boste zanj po redni ceni odšteli 74€; preverite trenutno ceno; dostava je brezplačna; garancija s servisom v Sloveniji.
 • Kitajska trgovina Banggood: Preverite aktualno ceno, ob zadnjem preverjanju okrog 65€ z vključeno EU Priority line dostavo, s katero trgovina garantira dostavo brez dajatev ob pošiljanju iz Kitajske.
Xiaomi Mi TV Box S
V kolikor želite Android TV izkušnjo, Xiaomi Mi TV Box S predstavlja ugodno in elegantno rešitev.

Tehnične lastnosti medijskega predvajalnika Xiaomi Mi TV Box S

 • Embalaža Xiaomi Mi Box S predvajalnikaDimenzije: 95,25mm x 95,25mm x 16,7mm
 • Teža: 147 g
 • Barva: črna
 • Najvišja izhodna ločljivost: 4K (3840 x 2160)
 • Procesor: Cortex-A53 4-jedrni 64-bitni
 • Grafika: Mali-450
 • RAM: 2GB DDR3
 • Notranji pomnilnik: 8GB eMMC
 • Operacijski sistem: Android 8.1
 • Wi-Fi: 802.11a/b/g/n/ac 2.4GHz/5GHz
 • Bluetooth: 4.2
 • Video dekoder: 4K@60fps, VP9, H.265, H.264, MPEG1/2/4, VC-1, Real8/9/10
 • Video format: RM, MOV, VOB, AVI, MKV, TS, Mp4, 3D
 • Avdio dekoder: Dolby, DTS
 • Avdio format: MP3, APE, FLAC
 • Slikovni dekoder: JPG, BMP, GIF, PNG, TIF
 • Priključki: HDMI 2.0a, USB 2.0, 3,5mm AUX, napajalnik priključek
 • V paketu: Mi Box S predvajalnik, daljinski upravljalnik, napajalni kabel, HDMI kabel in navodila.

Bi Xiaomi Mi Box S zanimal vaše prijatelje? Delite z njimi predstavitveni prispevek na socialnih omrežjih.

Subscribe
Obvesti me ob
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Top
0
Želite podati svoje mnenje? Oddajte komentar.x