Xiaomi Mi Air Purifier 3H čistilec zraka

Objavljeno:

 Izboljšana filtracija za višjo kakovost življenja z Mi Air Purifier 3H

Čistilec zraka Xiaomi Mi Air Purifier 3H je v primerjavi s predhodnikom učinkovitejši, zmogljivejši in tišji. Za lažje upravljanje in hitrejše posredovanje informacij je opremljen z OLED zaslonom na dotik. Preko 360° tri-slojne filtracije s pravimi HEPA filtri zagotavlja hitro in natančno čiščenje, z učinkovito filtracijo zraka 380 m³/h.Čistilec zraka Xiaomi Mi Air Purifier 3H Natančne meritve kakovosti zraka so rezultat laserskega senzorja delcev. Preko pametnega upravljanja z aplikacijo je moč s čistilcem upravljati na daljavo, podpora govornim asistentom pa še dodatno olajša uporabo.

Čistilec zraka Xiaomi tretje generacije
Zaslon na dotik, pametno upravljanje, energijsko varčnejši ter učinkovitejši in zmogljivejši. To je Xiaomi Mi Air Purifier v svoji tretji generaciji.

OLED zaslon na dotik za stik s potrebami

Mi Air Purifier 3H vam vse pomembne informacije prikaže na OLED zaslonu in tako ponudi v trenutku, ko vas zanimajo. Preverite lahko raven PM 2.5 delcev, temperaturo, vlago in Wi-Fi status. Občutljivost na dotik omogoča preklope med spalnim, samodejnim in priljubljenim načinom, oziroma nizkim, srednjim ali visokim nivojem zgolj z dotikom.

OLED zaslon na dotik
Obroč z barvo sporoča kakovost zraka. Z zeleno, ko je vrednost PM 2.5 delcev pod 75 µg/m³, oranžna sporoča vrednost med 75 in 150 µg/m³, ob višji koncentraciji pa zasveti rdeča.

Temeljit postopek filtracije

Tri-slojna kompozitna filtracija s pravim HEPA filtrom poskrbi za učinkovito odstranjevanje škodljivih delcev v zraku. Primarni filter odstrani večje delce, kot so prah in lasje. HEPA filter izloči 99,97% drobnih delcev do velikosti 0,3 mikrona, med drugim dim, gospodinjski prah, prhljaj hišnih ljubljenčkov in cvetni prah. Filter z aktivnim ogljem odstranjuje formaldehid, strupene snovi in neprijeten vonj.

Čistilec zraka Xiaomi v spalnici
S 360° filtracijo Mi Air Purifier 3H poskrbi za čist zrak celotne sobe, ne glede na njegovo pozicijo.

Izjemna moč čiščenja

Čistilec zraka Mi Air Purifier 3H se ponaša z neprimerljivo CADR vrednostjo prečiščenega zraka 380 m³/h. To bo zadostovalo za zagotavljanje svežega zraka v prostorih površine do 45 m². V primerjavi s predhodnikom Mi Air Purifier 2S to pomeni kar za 22% izboljšan rezultat.

Pretok zraka skozi Xiaomi čistilec
Inovativna zasnova poskrbi za konsistenten pretok zraka s pretokom 6333 litrov na minuto.

Moderne lastnosti sodobnega doma

Tako kot druge pametne Xiaomi naprave lahko tudi Mi čistilec upravljate preko hišne aplikacije Mi Home. Spremljate lahko kakovost zraka, temperaturo, vlažnost, prilagodite moč ventilatorja ter nastavite časovnik za vklop čistilca. Preko aplikacije boste tudi izvedeli, ko bo napočil čas za menjavo filtra.

Aplikacija Mi Home
Aplikacija je na voljo za Android in iOS naprave.

Premišljeni detajli za svojevrsten rezultat

Zapleteno oblikovan zračni kanal zagotavlja konstanten zračni pretok. Centrifugalni ventilator in lastno zasnovan brezkrtačni motor predstavljata učinkovito kombinacijo za visok pretok čistega zraka. Notranje stene so polirane za manjši zračni odpor ter gladkejši zračni tok.

Detajli čistilca Mi Air Purifier 3H
Hitro in učinkovito čiščenje zraka z inovativno zasnovo.

Poslovite se od alergij

Visoko natančen laserski senzor bo zaznal tudi najmanjše delce, zato bodo alergeni v vašem domu postali preteklost. Že ob pojavu delcev velikosti 0,3 mikrona vas bo z indeksom kakovosti zraka AQI opozoril preko zaslona.

Laserki merilec PM delcev
Natančen senzor PM delcev za realno in natančno stanje kakovosti zraka.

Dihajte sveže, dihajte zeleno

Xiaomi Mi Air Purifier 3H se lahko pohvali tako z visoko energijsko učinkovitostjo kot tihim delovanjem. Za nemoteče spremljanje vašega spanja poskrbi spalni način z 32dBA jakostjo zvoka. Čistilec lahko brezskrbno uporabljate celi dan, saj porabi manj kot 1 kWh energije na dan.

Xiaomi Mi Air Purifier 3H v sobi
Da bo njegovo delovanje udobno, ohranja nivo hrupa na kar se da nizkem nivoju.

Nakup čistilca zraka Xiaomi Mi Air Purifier 3H

  • Slovenska trgovina Mishop: Preverite aktualno ceno, redna cena 179€ z DDV; hitra in brezplačna dostava, garancija s servisom v Sloveniji, slovenska podpora.
  • Kitajska trgovina Banggood: Preverite aktualno ceno, ob zadnjem preverjanju 124€ z vključeno dostavo iz Češke. V primeru dostave iz držav EU (ES, CZ) ni uvoznih dajatev.
Nakup Xiaomi Mi Air Purifier 3H v Sloveniji
Povezava na slovensko trgovino za nakup Mi Air Purifier 3H čistilca zraka.

Tehnične lastnosti Xiaomi Mi Air Purifier 3H čistilca zraka

  • Dimenzije: 240 x 240 x 520 mm
  • Teža: 4,8 Kg
  • Območje pokritosti: 26 m² – 45 m²
  • Nazivna moč: 38W
  • CADR: 380 m³/h
  • Hrup: 32 dB(A) ∼ 64 dB(A)
  • Nazivna napetost: 100-240V˜
  • Nazivna frekvenca: 50/60Hz
Xiaomi čistilnik zraka v sobi
Xiaomi Mi Air Purifier 3H bo z lepim minimalističnim dizajnom lep dodatek vaši sobi.

Tudi vaši prijatelji bi morda želeli imeti v svojem stanovanju čistejši zrak. Delite prispevek o Xiaomi Mi Air Purifier 3H čistilcu z njimi na družbenih omrežjih.

Subscribe
Obvesti me ob
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Top
0
Želite podati svoje mnenje? Oddajte komentar.x