Xiaomi električni skiro M365 z odlično ceno

Objavljeno:

Ugodni Xiaomi električni skiro 365

Poletje se resda počasi izteka, a do zime nas loči še jesen. In ta je še vedno primerna, da se v službo odpeljete z električnim skirojem. Ti so v Sloveniji v zadnjem letu doživeli pravi “boom”, kar tisti, ki se v službo odpravljate čez mestna središča, gotovo tudi veste. Skladno s priljubljenostjo narašča tudi ponudba, a navkljub temu ostaja Xiaomi električni skiro M365 z naskokom najbolj priljubljen med vsemi.

Xiaomi električni skiro M365 med vožnjo
Xiaomi M365 je najbolj priljubljen električni skiro pri nas.

To si je prislužil z odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno ter njegovo pametno zasnovo, ki uporabnika postavlja na prvo mesto. V največji slovenski specializirani Xiaomi trgovini so se odločili, da vsem, ki ste v dilemi glede nakupa, odločitev še nekoliko olajšajo. Že tako ugodno ceno so v novi akcijski ponudbi še znižali, vaš bo trenutno tako že za 375€.

Nakup M365 v slovenski trgovini
Ponudba slovenske trgovine za Xiaomi M365.

Ne gre spregledati niti dejstva, da za razliko od številnih trgovin z zgolj 1-letno garancijo tukaj prejmete kar 2-letno. In to s servisnim centrom v Sloveniji. Dostava je brezplačna, zaradi hitre dostave iz slovenskega skladišča jo lahko pričakujete običajno že dva delovnika po oddaji naročila.

Xiaomi električni skiro M365 črn
Vse je skrbno premišljeno, od osnovne zasnove do detajlov. Tudi zato je Xiaomi M365 e-skiro tako priljubljen

Zakaj je električni skiro Xiaomi Mi Electric Scooter M365 tako priljubljen?

Na hitro poglejmo, zakaj ni naključje, da je na naših ulicah opaziti tolikšno število električnih skirojev Xiaomi. Vožnja z njim je enostavna ter uporabniku prijazna, z dolgim vse do 30-kilometrskim dometom pa poskrbi tudi za uporabnike, ki imajo do svojega delovnega mesta nekoliko daljšo pot. Za varno zaustavljanje poskrbi napredni dvojni zavorni sistem na čelu z zadnjo kolutno zavoro in e-ABS tehnologijo.

Električni skiro
Minimalistično zasnovan Xiaomi električni skiro M365 je tudi prejemnik prestižnih Red Dot “Best of the Best” ter IF Design nagrad. Nič presenetljivega, saj ima odlično premišljeno zasnovo, ki navdihuje in premika smernice. Ohišje je izdelano iz lahkega letalskega aluminija, zato tehtnica zanj pokaže vsega 12,5 Kg. To mu omogoča lažje manevriranje po pločnikih in nošnjo po stopnicah.
Xiaomi električni skiro na mostu
Xiaomi električni skiro M365 je opremljen z motorjem nazivne moči 250W, ki mu omogoča doseg hitrosti 25 Km/h. Sistem regeneracije med zaviranjem poskrbi za dodatno energijo, ki jo shranjujejo LG-jeve baterije.
Zložljiv električni skiro Xiaomi
Za lažje nošenje in manjšo potrebo po skladiščnem prostoru nudi Xiaomi M365 enostavni, tri točkovni sistem zlaganja. Potrebno je zgolj premakniti preklopno ročico in krmilo se sprosti ter zatakne preko zatiča na zadnjem blatniku.
Krmilo električnega skiroja Xiaomi M365
Kot preostali elementi je premišljeno zasnovano tudi njegovo krmilo. Ročice iz nedrsečega materiala zagotavljajo odličen oprijem ter nadzor nad skirojem. Za doseg udobne hitrosti vožnje poskrbi ročica pospeševalnika, ki potisku navzdol prilagodi hitrost. Za obveščanje o stopnji bateriji poskrbijo 4 LED lučke, gumb pod njimi pa nudi več funkcij glede na način pritiska – od vklopa in izklopa skiroja do prižiga luči in izbire načina vožnje.

Podrobnejšo predstavitev s tehničnimi podatki najdete tukaj. Zgornji prispevek pa lahko delite s prijatelji na socialnih omrežjih enostavno s pomočjo spodnjih gumbov 😉

Subscribe
Obvesti me ob
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Top
0
Želite podati svoje mnenje? Oddajte komentar.x