Xiaomi baterijski sesalnik Mi Handheld Vacuum Cleaner 1C

Objavljeno:

1C Xiaomi baterijski sesalnik z močnejšim motorjem

Xiaomijev ekosistem pokončnih sesalnikov je resnično bogat s ponudbo, v njem najdemo sesalnike Jimmy, Roidmi in druge. Model 1C pa je izdan pod lastno blagovno znamko Mijia in prihaja kot nadgradnja prve generacije. Ohranil je močan digitalni motor, ki se tako kot predhodnik zavrti do 100,000 vrtljajev na minuto, vendar ob tem proizvede večjo sesalno moč 120AW.Xiaomi baterijski sesalnik 1C Xiaomi baterijski sesalnik 1C je obdržal svojo priročnost za enostavno čiščenje, ki pa bo sedaj še učinkovitejše. Kompleksen 5-stopenjski filtrirni sistem vključuje napredni večciklonski sistem ločevanja ter HEPA filter razreda 12. To sesalniku omogoča zajem do 99,97% prašnih delcev do velikosti o,3 mikrona in posledično sproščanje resnično čistega zraka.

Enostavno prenosljiv baterijski sesalnik
Xiaomi baterijski sesalnik Mi Handheld Vacuum Cleaner 1C bo s svojo enostavno prenosljivostjo poenostavil čiščenje stanovanja.

Višja učinkovitost za večjo čistočo

Hitri digitalni motor pridela 120 AW sesalne moči, katera ustvari podtlak 20 kPa za učinkovito odstranjevanje umazanije s tal. S premišljeno zasnovano tehnologijo proti pršicam  učinkovito odstranjuje prah in pršice, s čimer v vašo sredino prinese čistejše okolje.

Zračni pretok
Ni vse v zmogljivem motorju, izjemnega pomena je tudi učinkovit zračni pretok.
Trije načini in praznjenje posode za prah
Xiaomi 1C sesalnik nudi možnost izbire med tremi načini: V najzmogljivejšem deluje 8 minut, v standardnem 27, v varčnem pa do 60 minut. Enostavno je tudi praznjenje posode za prah. Pralni so tudi filtri.

Štiri krtače za različne površine

V paketu so priložene štiri krtače oziroma nastavki, prilagojene za različne scenarije uporabe, od tesnih razpok, občutljivih površin do pohištva, prekritega s tkanino. Priključite ustrezni nastavek ali krtačo glede na površino, ki jo želite očistiti.

Xiaomi 1C s krtačo proti pršicam
Ščetka proti pršicam ima vgrajen električni motor, ki pomaga pri globinskem čiščenju vzmetnic in tkanin. Odstranjuje do 99,9% pršic.
Klasična krtača
Valjčna krtača za sesanje talnih površin.
Stojalo za Xiaomi baterijski sesalnik
Stojalo za sesalnik s priključki vam pomaga pri varčevanju s prostorom, obenem pa omogoča enostavno polnjenje.

Nakup Xiaomi Mi Handhled Vacuum Cleaner 1C sesalca

 • Slovenska trgovina Mishop: Preverite aktualno ceno, redna cena 229€ z DDV, brezplačna hitra dostava, slovenska garancija in podpora.
 • Kitajska trgovina Geekbuying z EU skladišči: Preverite aktualno ponudbo, v času zadnjega preverjanja 185€ z vključeno dostavo iz Nemčije. V primeru dostave iz EU države ni uvoznih dajatev.
 • Kitajska trgovina Banggood z EU skladišči: Preverite aktualno ceno, v času mojega zadnjega preverjanja 186€ z vključeno dostavo iz Češke (CZ). V tem primeru ni uvoznih dajatev.
Xiaomi baterijski sesalnik na stojalu
Model 1C za svojo ceno ponudi veliko.

Tehnične lastnosti baterijskega sesalnika Xiaomi 1C

 • Nazivna moč: 400W
 • Moč sesanja: 120 AW (Max)
 • Motor: Električni BLDC, do 100.000 obratov/min
 • Čas polnjenja: 3,5h
 • Baterija: 2500 mAh
 • Avtonomija: 8 min/30 min/60 min
 • Kapaciteta posode za prah: 0,5 litra
 • Filter: HEPA, pralni
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Top
0
Želite podati svoje mnenje? Oddajte komentar.x