VR očala Xiaomi Mi VR Play 2

Objavljeno:

Xiaomi predstavil drugo generacijo VR Play očal

Očala za navidezno resničnost Xiaomi Mi VR Play 2 prihajajo na trg dobrega pol leta po izidu prve generacije. Slednja so požela nekaj kritik na področju udobja, zato je Xiaomi pri razvoju nove generacije največ pozornosti namenil temu področju. S tehničnega vidika tako bistvenih sprememb niso doživela, je pa Xiaomi za bodoče kupce pripravil druge pomembne izboljšave, fokusirane predvsem na udobje. Izdelana so iz mehkejšega tkaninastega materiala, ki bo zagotovil udobnejše nošenje. Nov izboljšan material pride do izraza še posebno ob daljši uporabi. Svoje k udobju doda tudi nižja teža, saj so v primerjavi s prvo generacijo izgubila 26 gramov. Za boljše zračenje imajo majhne zračnike, ki so zakriti, da niso moteči med uporabo. Xiaomi Mi VR Play 2Poenostavljena je tudi namestitev telefona, saj se telefon samo vstavi v zanj namenjeno režo. Posledično tudi ni fiksnih omejitev glede velikosti telefona, kljub temu se priporoča uporaba s telefoni z razponi diagonal zaslona od 4.7″ do 5.7″ ter vsaj polno HD ločljivostjo 1080p. Pena na stiku očal z obrazom poskrbi, da na eni strani ne prihaja do motenj iz okolice oziroma zunanjih odsevov, na drugi pa razbremeni pritisk na obraz. Nastavljiv naglavni trak je izdelan iz visoko elastičnega najlona, ki poskrbi, da VR očala ostanejo na mestu tudi med aktivnejšim igranjem VR igric.

VR Play 2 z gumbom za upravljanje
Kot prva generacija tudi VR Play 2 očala prihajajo z gumbom, ki omogoča upravljanje s telefonom.
VR Play 2 očala z detajli
Stvar nikdar ni tako dobra, da se ne bi dala izboljšati. Izvrstnost se kaže v detajlih, kjer že majhne spremembe v razvoju lahko prinesejo velike spremembe pri končni uporabi.
VR Play 2 za cenovno ugodno VR doživetje
Xiaomi svoja VR Play očala rad poimenuje tudi kot igrača, saj so cenovno ugoden način zabave z uporabo VR aplikacij, spremljanja 360 stopinjskih video posnetkov ali igranje iger s potopitvijo v virtualni svet.
VR Play 2 očala tudi kot poučni pripomoček
VR očala so lahko tudi zabaven način izobraževanja z bogatim naborom poučnih video posnetkov, od popotovanja po vesolju z raziskovanjem planetov do obiska živalskega vrta v 3D tehniki.

Nakup VR očal Xiaomi Mi VR Play 2

Model ni več v prodaji, novejših zaenkrat ne predstavljam. Lahko pa morebitno ponudbo preverite pri Xiaomi trgovcih. Sicer pa vas vabim, da preverite seznam najbolj priljubljenih aktualnih Xiaomi izdelkov.

Xiaomi Mi VR Play 2 očala - dimenzije
VR Play 2 očala z merami 191x129x102mm in težo 183 gramov.
Top