Slovenska Xiaomi trgovina praznuje

Objavljeno:

Slovenska specializirana Xiaomi trgovina obeležuje 2 leti

Tisti zgodnejši uporabniki Xiaomi naprav se dobro spominjamo časov, ko smo bili ob želji po novem Xiaomi izdelku le tega primorani kupiti iz Kitajske. S cenovnega stališča je to sicer predstavljalo ugodnejši nakup, seveda v primeru uspešnega izogiba uvoznim dajatvam, a vendarle se je bilo običajno potrebno sprijazniti s slabo poprodajno podporo ter obveznim lastništvom ustreznega plačilnega sredstva, kot sta npr. kreditna kartica ali Paypal račun.

Xiaomi izdelki
Pestra ponudba izdelkov Xiaomi – od telefonov do pametnih ur in skirojev.

Pred leti so izbrane Xiaomi izdelke pričele v svojo ponudbo vključevati tudi prve slovenske trgovine, a za to področje nespecializirane. To je prineslo enostavnejši postopek nakupa, poprodajna podpora pa je ostala daleč od želenega nivoja. Pogosto so ti ponudniki Xiaomi naprav imeli v ponudbi celo izdelke, ki že v osnovi niso bili izdelani in namenjeni za naš trg. Dve leti nazaj smo tudi v Sloveniji končno dočakali prvo specializirano Xiaomi trgovino Mishop. Sprva sicer s precej omejeno ponudbo, ki je večinoma obsegala zgolj nekaj priljubljenejših telefonov ter izbrane dodatke. A prvi korak je bil – in to pravi, saj so že od vsega pričetka v svoj prodajni program uvrščali zgolj “Global version” izdaje, katere je Xiaomi namenjal prodaji na mednarodnih trgih. Ta poteza je navdušila tudi mene, saj je to za uporabnike pomenilo manj problemov, s katerimi so se sicer pogosto morali soočati ob nakupu “kitajskih” izdaj.

Slovenska Xiaomi trgovina leta 2017
Takole je domača stran Mishopa izgledala v letu 2017. Takrat so v ponudbi kraljevali telefoni, kot so Xiaomi Mi 6, Redmi Note 4, Mi A1 in drugi, ki jih danes nadomeščajo že vsaj dve generaciji novejše izdaje.

Zahvaljujoč njihovi specializiranosti za Xiaomi izdelke so kupci končno tudi v Sloveniji prejeli možnost, da kupijo izdelke pri trgovini s poprodajno podporo na ustreznem nivoju. Trgovina je ekspresno pridobivala na priljubljenosti, skladno s tem pa je naraščala tudi širina ponudbe. V ponudbi je bilo zaslediti vedno več izdelkov, tudi iz Mi Ecosystem segmenta – izdelkov, ki jih izdelujejo druga podjetja, vključena v Xiaomijev ekosistem. Čeravno sem bil sam dolga leta zvest nakupu izdelkov v kitajskih spletnih trgovinah, od obstoja Mishopa glavnino svojih nakupov opravim pri slednji. Občasno sicer še vedno zaidem h kitajskim ponudnikom, a vendarle jim prepuščam bolj kot ne drobtinice, kot so npr. kakšni ovitki na Aliexpressu. Vrednejše nakupe pa rajši zaupam Mishopu. Zato ob tej priložnosti tudi sam želim trgovini Mishop vse dobro in še veliko poslovnih uspehov ter zadovoljnih strank.

Slovenska Xiaomi trgovina Mishop leta 2019
Danes trgovina ne nudi zgolj aktualnejših telefonov, temveč tudi krepko širši spekter izdelkov.

Promocijska ponudba izdelkov

Trgovina je v počastitev svoje obletnice pripravila akcijsko ponudbo, ki zajema različne izdelke, od pametnih telefonov, pametnih sesalnikov do izdelkov za prosti čas. Ponudbo lahko preverite na tej povezavi ali s klikom na spodnjo sliko.

Mishop praznuje dve leti
Povezava na promocijsko Mishop ponudbo ob drugi obletnici.

Nekaj ključnih prednosti slovenske Xiaomi trgovine

  • garancija s servisom v Sloveniji.
  • Specializiranost v Xiaomi segmentu.
  • Brezplačna dostava za nakupe nad 50€.
  • Hitra dostava iz slovenskega skladišča.
  • Slovenska podpora.
  • Različni načini plačila – po povzetju, plačilo z bančnim nakazilom, Paypal plačilo, plačilo s kreditno kartico.

Podrobnejšo predstavitev trgovine najdete tudi na blogu – podstran Mishop trgovina.

Top