Senzorski set Xiaomi Mi Smart Sensor Set

Objavljeno:

Senzorski set pripomočkov Xiaomi za pametni dom

Ste v času, ko vas ni doma, pogosto v strahu glede dogajanja v vašem domu? Oziroma vam misli nehote uhajajo v stilu “Je doma vse v redu?”, pa čeprav veste, da je strah verjetno le posledica večernega filma preteklega dne? Senzorski set Xiaomi bo prinesel delček v mozaik vašim mirnejšim mislim. Poleg tega pa bo z naprednimi funkcijami zagotavljal pametnejši dom ter prijetnejše bivanje.

Senzorski set Xiaomi Mi Sensor Set
Senzorski kit vsebuje primarno kontrolno enoto, 2 vratna oz. okenska senzorja, dva senzorja gibanja ter brezžično stikalo.

Primarna kontrolna enota Mi Control Hub

Primarna kontrolna enota predstavlja srce vašega hišnega ekosistema, oziroma z drugimi besedami – kontrolni center vašega pametnega doma. Omogoča povezavo senzorjev ter drugih Mi Home naprav, katerim lahko določite načine delovanja. Wi-Fi povezljivost poskrbi, da se s kontrolno enoto lahko povezujete tudi preko zunanjega sveta.

Kontrolni center Xiaomi senzorskega seta
Kontrolni center vašega pametnega stanovanja.

Vratni in okenski senzor Mi Window and Door Sensor

Nastavite luči na samodejni vklop ob vašem vstopu v stanovanje. Zvečer mirno zaspite vedoč, da vas bo na morebitno odpiranje vrat ali okna opozoril alarm na kontrolni enoti ter obvestilo na telefonu. Naj tehnologija ne omogoča zgolj zanimivejše in enostavnejše, temveč tudi varnejše življenje.

Senzor za vrata in okno
Pametni varnostni izdelki za varnejši dom.

Brezžično stikalo Mi Wireless Switch

Tudi vam gredo na živce napajalni kabli, ki so vedno znova v napoto ter obenem pogojujejo priklope na mesta razpoložljivih vtičnic? Senzorski set Xiaomi je zato opremljen z brezžičnim stikalom, ki ga lahko postavite na poljubno mesto v vašem domu. Načini prilagoditve omogočajo različne funkcije v primeru enojnega ali dvojnega klika, oziroma daljšega pritiska. Z enim stikalom boste tako upravljali več naprav.

Brezžično stikalo Xiaomi
Mi brezžično stikalo je majhno, zato boste zanj brez problema našli primerno mesto.

Senzor gibanja Mi Motion

Senzor gibanja z infrardečo tehnologijo samodejno prepozna gibanje ljudi ali hišnih ljubljenčkov. Izdelan je iz visoko kakovostnega in visokim temperaturam odpornega materiala, leča iz poliolefina pa je zmožna natančnega zajema svetlobe. Ko zazna gibanje, v skladu z nastavitvami lahko vključi izbrane naprave ali sproži alarm. Majhna zasnova omogoča namestitev praktično kamorkoli.

Senzor gibanja Mi motion
Senzor gibanja lahko prispeva svoje k olajšanju vašega življenja.

Nakup senzorskega seta Xiaomi Mi Smart Sensor Set

  • Slovenska spletna trgovina Mishop: Preverite trenutno ceno; redna cena 99€ z DDV; brezplačna dostava, garancija s servisom v Sloveniji, slovenska podpora.
Senzor gibanja in kontrolna enota
Samodejni vklop osvetlitve, ko se prebudite sredi noči.
Senzor za vrata in čistilec zraka Xiaomi
Povezovanje senzorja za vrata z drugimi izdelki, kot je naprimer čistilec zraka.
Mi brezžično stikalo Wireless Switch
Brezžično stikalo za večjo fleksibilnost pri namestitvi.
Namestitev senzorskega seta Xiaomi
Enostavna namestitev v treh korakih: 1. Vstavite Mi Control Hub kontrolno enoto v napajalni vtič. 2. Na pametnem telefonu odprite Mi Home aplikacijo in v zgornjem desnem kotu izberite + ter dodajte Mi Control Hub ter dokončajte seznanitev. 3. Namestite senzorje po vašem domu.
Subscribe
Obvesti me ob
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Top
0
Želite podati svoje mnenje? Oddajte komentar.x