Xiaomi Mi Selfie Stick palica

Objavljeno:

Xiaomi Selfie Stick z žičnim daljinskim sprožilcem

Selfie Stick palica XiaomiNajosnovnejši primerki selfie stick palic so opremljeni brez opcije sprožilca, kar posledično zahteva uporabo funkcije časovnega odštevalnika na telefonu. Bolj dodelane izvedbe se ponašajo z Bluetooth povezavo, kar pa za sabo potegne skrb za polno baterijo palice ter potrebo po Bluetooth parjenju naprav. Xiaomi Selfie Stick palica se enostavno žično vključi v 3.5mm vhod za slušalke vašega telefona in že lahko fotografirate z uporabo priročnega gumba na palici. Brez potrebe po parjenju. Odlično vam bo služila na potovanjih, saj je preprosta, s 132 grami zelo lahka ter s teleskopsko zložljivostjo enostavno prenosljiva. Uporabnost pač postavlja na prvo mesto. Deluje z vsemi Xiaomi telefoni kot tudi večino drugih Android telefonov z verzijo sistema 4.2.2 (ali novejši) ter modeli iPhone s sistemom iOS 5 (ali novejši). Pogoj je opremljenost telefona s 3.5 milimetrskim vhodom za slušalke.

Xiaomi selfie stick s 3,5mm žično povezavo
Vključite in fotografirajte v sekundi – Xiaomi Mi Selfie Stick uporablja standarden 3,5mm audio priključek , brez Bluetooth parjenja, brez baterij, samo priključite in pritisnite gumb na palici.
Xiaomi Selfie Stick palica v rokah
Visoka kakovost, nedrseč ročaj – dodatni razlogi, zaradi katerih boste vzljubili Xiaomi Selfie Stick.
Xiaomi Selfie Stick in ženska torbica
Zložljiv in kompakten dizajn – s skritim kablom bo brez težav našel mesto v vaši torbici ali nahrbtniku.
Xiaomi Selfie Stick med uporabo
Preko gumba na ročaju palice bodo vaši selfie posnetki enostavnejši kot kdajkoli prej.
Xiaomi selfie stick palica v črni in beli barvi
Xiaomi Mi Selfie Stick palica je na voljo v črni in belo-sivi barvi.
Xiaomi selfie stick palice dolžine 70 cm
Lahka in trpežna – peskana aluminijasta palica s 6-delnim podaljšanjem za skupno dolžino 70 cm. Sistem zaklepanja z dvojnim utorom skrbi za zanesljivo zaskočitev.
Vrtljiv nosilec selfie stick palice
Za 270 stopinj vrtljiv nosilec – vse za zmagovit selfie posnetek.

Nakup Xiaomi Mi Selfie Stick palice

Model v splošnem ni več v ponudbi. Glejte zavihek Xiaomi selfie palice za novejše predstavnike, oziroma seznam najbolj privlačnih izdelkov Xiaomi.

Ali vaši prijatelji na socialnih omrežjih tudi obožujejo selfie posnetke? Delite z njimi predstavitev Xiaomi selfie stick palice z uporabo spodnjih bljižnic.

Top