Roidmi baterijski sesalnik F8

Objavljeno:

Vsestranski Roidmi baterijski sesalnik za domačo uporabo

Če je segment robotskih sesalnikov v Mi Ecosystemu večinoma v domeni podjetja Roborock, pa je za pokončne brezžične sesalnike specializiran Roidmi. Kot večletni partner Xiaomija si na tem področju ustvarja vse prepoznavnejše ime. Baterijski sesalnik Roidmi Storm Vacuum Cleaner F8 bo uporabnike navduševal z zmogljivim motorjem z do 18500 Pa vakuumske moči, kot tudi prepričljivo LG-jevo baterijo za 55 minutno delovanje v standardnem načinu.

Roidmi baterijski sesalnik
Roidmi baterijski sesalnik je prejemnik dveh prestižnih oblikovalskih nagrad, IF Design Award ter Red Dot Award.

Med njegove odlike spada še tiho 75 dB delovanje ter nizka teža za enostavno prenašanje. Različni nastavki in funkcijske rešitve prispevajo svoj delež k visoki stopnji uporabnosti. Za pomoč pri sesanju v temnejših kotičkih skrbi LED lučka s senzorjem svetlobe na glavni krtači.

Visoka moč sesanja za globinsko čiščenje

Roidmi sesalnik poganja zmogljiv brezkrtačni motor moči 415W, ki s 100,000 obrati na minuto generira visoko efektivno sesalno moč 115W s pretokom zraka 1100 l/min . Zasnovan je za učinkovito odstranjevanje umazanije iz preprog, talnih rež ter vzmetnic.

Roidmi sesalnik med uporabo
Zmogljiv motor za učinkovito spopadanje z različnimi talnimi površinami.

Lahka osnova za enostavno čiščenje

Roidmi F8 uporablja preprost oblikovalski koncept, ki mu daje eleganten videz, obenem pa omogoča nizko težo za uporabniku prijazno uporabo. Njegov osnovni del z motorjem tehta zgolj 1,5 Kg, zato ga boste z lahkoto prenašali okrog ter uporabili za različne priložnosti, kot npr. sesanje notranjosti avtomobila. Z odličnim dizajnom, skrbnimi detajli pri izdelavi ter odlično uporabniško izkušnjo, si je Roidmi prislužil dve prestižni oblikovalski nagradi, IF Design in Red Dot.

Xiaomi Roidmi pokončni sesalnik
Preprostost oblikovalski jezik, iznajdljivost ter enostavnost pri uporabi so bila vodila pri oblikovni zasnovi Roidmi baterijskega sesalnika.

Dolgotrajna baterija za čiščenje celotnega doma

Roidmi baterijski sesalnik uporablja visoko zmogljive litijeve LG baterije, ki v standardnem načinu zagotavljajo vse do 55 minut delovanja za čiščenje površine 350 kvadratnih metrov. V načinu maksimalne moči se avtonomija zmanjša na 10 minut, kar je še vedno dovolj za sesanje zunanjih stopnic in dvorišča. Vgrajen inteligentni sistem upravljanja z energijo poskrbi, da se baterija uporablja na način največje učinkovitosti.

Motor in baterije
Roidmi F8 zagotavlja kombinacijo zmogljivega motorja in LG baterij.

Filtriranje in čiščenje zraka

S štiriplastnim filtracijskim sistemom Roidmi prestreže prah, filtrira alergene in umazanijo ter tako prepušča svež zrak. Sistem filtracije absorbira delce do PM0.3 za zagotavljanje visoke stopnje čistoče.

4-stopenjski filtracijski sistem
Kovinska mreža za začetno prestrezanje, sledi izločanje in filtracija prahu in trdih delcev, HEPA filter zadrži delce do 0.3µm, zaključna polimerna goba pa poskrbi še za piko na i svežemu zraku.

Skrbno izbrana krtača za Roidmi baterijski sesalnik

Mehko tkana najlonska krtača je izdelana z mislijo na občutljivo čiščenje lesenih talnih oblog. Če klasične krtače ob dolgotrajni uporabi puščajo vidne posledice, krtača Roidmi sesalnika z učinkom poliranja poleg sesanja nudi še dodatno vzdrževanje lesenih površin.

Krtača za parket
Krtača zasnovana z mislijo na parket.

Globok poseg v preprogo za odstranjevanje nečistoč

Valjček za talne obloge iz ogljikovih vlaken je primeren za različne namene in zahtevne talne površine. S svojo zasnovo lahko učinkovito zajame in odstrani umazanijo in dlake vaših hišnih ljubljenčkov v preprogi.

Krtača za preproge
Se vaši hišni ljubljenčki radi zadržujejo na preprogi in tam puščajo svojo dlako in drugo umazanijo? Roidmi vas je imel v mislih.

Različna področja uporabe

Roidmi sesalnik želi biti vsestransko uporaben, zato z nastavki in različnimi funkcijskimi opcijami to tudi pokaže. Krtača proti pršicam (dodatna oprema) uporablja fleksibilno najlonsko ščetino v kombinaciji z gumijastim trakom, da se kar najbolj uspešno spopada s pršicami, klicami, dlakami ter prhljajem.

Sesanje posteljnine
Krtača za spopadanje s pršicami in drugimi mikroorganizmi.
Ročni sesalnik za avto
S svojo vsestranskostjo brez kablov omogoča priročno čiščenje avtomobila, saj je dovolj prilagodljiv, da doseže vsak kotiček notranjosti avtomobila.
Sesanje tipkovnice in majhnih kotičkov
Roidmi sesalnik je lahek in močan, z dolgo življenjsko dobo baterije, različnimi nastavki ter aplikacijo za pametni telefon.

Aplikacija za dodatne informacije

Roidmi F8 se od klasičnih stoječih sesalnikov loči tudi po Bluetooth povezavi, ki mu omogoča komunikacijo s pametnim telefonom. V namenski Roidmi Intelligent Life aplikaciji je moč preveriti stanje baterije in čas sesanja, ne manjka niti opozorilo ob potrebi praznjenja posode za prah ali menjave filtra. Za nekaj zabave poskrbi s prikazom porabe kalorij med sesanjem.

Aplikacija za pametni telefon
Aplikacija se uporablja tudi za nadgradnjo programske opreme.

Nakup Roidmi baterijskega sesalnika

Vsebina paketa baterijskega sesalca Roidmi
Pester izbor priloženih in opcijskih nastavkov za različne načine uporabe.

Roidmi baterijski sesalnik in tehnične informacije

  • Moč: 415W (efektivna 115W)
  • Obrati: 100,000 rpm
  • Moč sesanja: 18500 Pa
  • Hrup: 75 dB
  • Posoda za prah: 0,4 litra
  • Baterija: 2500mAh
  • Avtonomija: 55 minut (10 Minut v max načinu)
  • Dimenzije: 117,8 x 25,6 x 15,7 cm
  • Teža: 1,5 – 2,5 Kg (odvisno od nastavkov)
  • Aplikacija: Mi Home ali Roidmi App
Držalo in posoda za prah
Magnetno držalo in priročno praznjenje posode za prah.
Sesanje stropnih kotov
Ko težje dostopna mesta postanejo enostavno dosegljiva.
Top