IF nagrada za Roborock

Objavljeno:

Roborock S6 prejemnik IF Design Award 2019

Roborock S6 generacijsko gledano predstavlja robotski sesalnik Xiaomi Mi Robot 3. Ti so že “vajeni” pohval in priznanj s strani uporabnikov ter medijev, tudi prejete oblikovalske nagrade jim ne predstavljajo neznank. Kljub temu, da model S6 predstavlja novost, se je v njegovi vitrini že znašla prva – in to ne katera koli, temveč prestižna IF Design Award 2019.

Roborock S6
Roborock S6 že počaščen z IF Design Award 2019 nagrado.

Roborock S6 je opremljen z zelo učinkovitim laserskim senzorjem razdalje, ki prostor skenira s hitrostjo petih obratov na minuto. S tem učinkovito meri razdalje do pohištva, sten ter drugih preprek, medtem ko pospešeno izdeluje zemljevid prostora. Vse podatke v realnem času servira na pametni telefon preko Xiaomi Home aplikacije. Povezljivost na domače Wi-Fi omrežje mu omogoča, da je vedno “online”, posledično ga lahko uporabnik preko telefona nadzira na daljavo. Rutina čiščenja še nikoli ni bila tako enostavna in priročna. Za piko na i je robotski sesalnik opremljen še z modulom za brisanje tal, ki ga sestavljata tanka mikro krpa ter rezervoar za tekočino s projicirnimi porami.

Roborock S6 s krpo za mokro čiščenje
Za “izris” so poskrbeli pri studiu FromD.

Zgornjo ploščo pred praskami ščiti posebna IMR prevleka, polirani kovinski sredinski pokrov pa mu prinaša eleganten pridih. Zanj vam ne bo težko najti mesta, saj ga boste zavoljo njegove elegantne zasnove preprosto želeli pokazati ter imeti na očeh. Pod dizajn se je podpisal oblikovalski studio FromD Innovation. Več tehničnih informacij ter priljubljene možnosti nakupa boste našli v predstavitvenem Xiaomi Roborock S60 prispevku. A pazljivo, kaj hitro se namreč zna pojaviti visoko na vašem spisku želja.

Robotski sesalnik Xiaomi Mi Robot 3
Roborock S6 se trži tudi kot robotski sesalnik Xiaomi Mi Robot 3.
Top