Pokončni sesalnik Roborock H6

Objavljeno:

Premijski Roborock H6 za daljše globinsko čiščenje

Roborocku je v zgolj nekaj letih uspela pot iz popolne neznanke do enega najbolj poznanih proizvajalcev robotskih sesalnikov. Velik del zahvale za slednje nedvomno pripada njihovim razvojnim inženirjem, ki vedno znova prijetno presenečajo z novimi tehnološkimi rešitvami in posledično naprednejšimi izdelki. Bogati paleti robotskih sesalnikov sedaj dodajajo še svoj prvi pokončni baterijski sesalnik Roborock H6.Roborock H6 sesalnik Njegov razvoj naj bi se pričel že pred tremi leti, zato nikakor ne gre zgolj za poskus, temveč resno namero za naskok na vrh ponudbe baterijskih sesalnikov. Roborock H6 se ponaša z izjemno sesalno močjo 150AW, ki proizvede resnično zavidljiv tlak 25 kPa.

Roborock H6 prejel reddot 2020
Roborock je s prejetimi priznanji že prejel potrditev odličnega končnega rezultata, med njimi tudi prestižni Reddot Winner 2020.

Zahvaljujoč uporabi litij-polimernih baterij ponudi kar do 90-minutno avtonomijo, ob tem pa ohrani izjemno nizko težo. Tehtnica za sesalnik brez nastavkov pokaže vsega 1,4 Kg, zato bo čiščenje z njim enostavno. Učinkovita 5-plastna filtracija filtrira delce vse do velikosti 0,3 mikrona.

Izjemna sesalna zmogljivost

Roborock je svoj prvi pokončni sesalnik opremil z izjemno zmogljivim motorjem, ki s sesalno močjo 150AW prekaša večino tekmecev. V njegovem cenovnem razredu pa se konkurenca še bistveno zmanjša.

Roborock h6 sesalnik za pršice
Preko 420W digitalnega motorja ustvari največjo sesalno moč 150 AW. Dovolj za vlečenje delcev in pršic globoko iz postelje, preprog in oblazinjenih avtosedežev.
Krtača za preproge z lastnim motorjem
V kombinaciji s krtačo za preprogo se sesalna moč inteligentno poveča ob prehodu na preprogo. Takrat krtačni 50W motor požene antistatične ščetine iz ogljikovih vlaken do hitrosti blizu 4000 vrtljajev na minuto za večjo moč čiščenja.

Baterija, “rezervirana” za drone

Roborock H6 uporablja LiPo baterijo, ki se zaradi svojih pozitivnih lastnosti uporablja predvsem za drone. Ponudi visoko zmogljivost v kombinaciji z nizko težo.

Izjemno zmogljiva, a lahka baterija
Roborock H6 je prvi brezžični sesalnik na svetu, ki uporablja litij-ionsko polimerno baterijo. Lahka baterija, razvita posebej zanj, zagotavlja neverjetno 90-minutno delovanje v ECO načinu ali 10-minutno v najzmogljivejšem Max načinu.
Sesanje hiše in avta
Precizni inženiring, napredni materiali ter lahka baterija ustvarijo osnovno telo, ki tehta vsega 1,4 Kg. Sesalnik je zato lahek in enostavno manevrski, naj se gre za dvige v visoke vogale ali sesanje avtomobila.

Dejansko učinkovit sistem filtracije

H6 so pod drobnogled vzeli pri Airmid Healthgroup, mednarodno priznanem laboratoriju, specializiranem v aerobiologiji. V spodnjem posnetku si lahko pogledate potek testa, s katerim so sesalniku Roborock izmerili odlično učinkovitost.

5-plastna filtracija
S hišno zasnovanim 5-plastnim sistemom filtracije zraka med čiščenjem odstrani do 99,99 odstotkov alergenov. Dokazano s strani neodvisne Airmid organizacije učinkovito odstranjuje pršice, prhljaj hišnih ljubljenčkov, cvetni prah in druge neprijetne ter škodljive delčke.
Zmogljiva in trajna moč sesanja
Sesalnik tekom čiščenja vzdržuje nespremenjeno sesalno moč, tudi ob polnejši posodi za prah ali skorajda prazni bateriji.
Vrhunski baterijski sesalnik Roborock
H6 izkorišča Roborockove izkušnje pri izdelavi robotskih sesalnikov in le te prenaša na pokončne, z ustvarjanjem zmogljivejše rešitve za čiščenje s konstantno sesalno močjo. Namenjeni so samostojni uporabi ali pa kombiniranju z robotskim sesalnikom.

Zasnovan za vzdržljivost

H6 je zasnovan za dolgotrajno uporabo – to se kaže v izbiri vrhunskih materialov, bateriji z dolgo življenjsko dobo ter podvrženosti obsežnih testiranj.

Motor sesalnika H6
Po 400 ciklih baterija še vedno ponudi 80% prvotne zmogljivosti. Zmogljivost motorja je testirana na 800 ur, za vzdržljivost zunanjih delov pa poskrbijo trpežni polikarbonati ter ABS plastika.
Pralni ključni deli
Tako sprednji in zadnji filtri kot tudi posoda za prah se enostavno odstranijo in operejo. S tem se poveča splošna čistoča ter obenem podaljša življenjska doba.

Nakup Roborock H6 baterijskega sesalnika

  • Slovenska trgovina Mishop: Preverite aktualno ceno, redna cena 389€ z DDV; brezplačna dostava, slovenska garancija in podpora.
  • Kitajska trgovina Geekbuying z EU skladišči: Preverite aktualno ceno, cena ob zadnjem preverjanju 318€ z vključeno dostavo iz EU skladišča. V primeru dostave iz EU skladišč ni uvoznih dajatev.

OLED zaslon za osnovne informacijeDa boste na tekočem z informacijami – H6 vam na svetlem OLED zaslonu ponudi najpomembnejše informacije, od nivoja baterije, preostanka časa, izbranega načina do opozoril o vzdrževanju

 

Zasnova za tiho delovanje 

Posebna komora za dušenje hrupa v kombinaciji z napredno kontrolo pretoka zraka poskrbi za zmanjšanje neprijetnega hrupa. Roborock H6 bo tako ustvaril zgolj 72 dB.

Roborock H6 baterijski pokončni sesalnik
Roborock H6 z izjemno zmogljivo 150AW močjo sesanja ter posebej zasnovanim 5-plastnim HEPA filtrom omogoča zajem delcev do 0,3 mikrona. Je izjemno lahek in enostaven za manevriranje v vsakem vogalu ali policah vašega doma, obenem pa z ultra trajno LiPo baterijo ohranja dolg čas delovanja.
Stensko stojalo
Pritrdilni priklop na steno olajša iskanje primernega mesta za shranjevanje.

V paketu prejmete:

  • Sesalnik z baterijo
  • Krtačo za tepih
  • Dolgo cev
  • Krajšo prilagodljivo cev
  • Motorizirano mini krtačo
  • Nastavek z ozko šobo
  • Nastavek za prah
  • Stenski nosilec s polnilno postajo
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Top
0
Želite podati svoje mnenje? Oddajte komentar.x