Redmi Power Bank 20000 mAh

Objavljeno:

Prenosna baterija Redmi Power Bank z veliko zalogo energije ter hitrim polnjenjem

Potem, ko je Redmi kot samostojna podznamka po telefonih uspešno zajadral na druga področja, v svoj repertoar izdelkov prejema tudi polnilno baterijo. Redmi Power Bank se ponaša z veliko kapaciteto 20000 mAh, možnostjo sočasnega polnjenja dveh naprav ter hitro 18W zmogljivostjo ob polnjenju ene naprave. V skladu z Redmi poslanstvom po zelo dostopni ceni.Redmi Power Bank Poleg dveh klasičnih USB-A je opremljen še z Micro-USB ter USB-C priključkoma, ki se namenjata polnjenju lastne baterije. Uporablja celice litij-polimer tipa, ki v primerjavi z litij-ionskimi nudijo večjo gostoto. Polnilna baterija je odeta v elegantno mat plastično ohišje s proti drsno tekturo. Za boljšo zaščito majhnih Bluetooth naprav, kot so slušalke ali pametne zapestnice, uporablja posebni polnilni način nizke moči. Zaščito pred pregrevanjem in kratkim stikom nudi kar 12 stopenjska zaščita.

Redmi Power Bank v črni in beli barvi
Dva USB-A izhodna priključka, USB-C in Micro USB vhodna priključka, 12 plastna zaščita, dvosmerno hitro polnjenje ter Li-Po baterijske celice.
2000 mAh polnilna baterija Redmi
Visoka kapaciteta baterije omogoča več polnitev na poti. Zahvaljujoč 18W Fast Charge podpori ob eni priključeni napravi to stori še hitreje.
2 USB-A izhoda za sočasno polnjenje dveh naprav
Dva izhoda klasičnega USB-A tipa poskrbita za možnost sočasnega polnjenja dveh naprav.
Redmi Power Bank in dva Xiaomi telefona
Redmi 2000mAh Power Bank je vsestransko uporabna polnilna baterija. S podporo hitremu polnjenju bo hitro napolnila baterijo pametnemu telefonu, dvakratni pritisk na gumb za vklop pa bo aktiviral 2-urni način polnjenja nizke moči za majhne elektronske naprave, kot so pametne zapestnice ali Bluetooth slušalke.
Prenosna baterija Redmi 20000mAh
Li-Po baterijske celice so varnejše in učinkovitejše, pomemben prispevek k varnosti pa prispeva tudi 12-delna zaščita za najboljšo zaščito v razredu. Tudi zunanjost prenosna baterije Redmi 20000mAh je izdelana iz visoko kakovostnih materialov. Rob s protizdrsno teksturo nudi odličen občutek ob držanju, obenem pa zmanjšuje možnost padcev iz rok.

 

Nakup prenosne baterije Redmi Power Bank 20000 mAh

  • Slovenska trgovina Mishop: Preverite aktualno ceno, redna cena 19,90€, enoletna garancija s servisom v Sloveniji, slovenska podpora. V kolikor modela ni več na zalogi, morebitne aktualnejše preverite pri slovenski trgovini Mishop ali kitajski Banggood. Slednja ima skladišča tudi znotraj EU, iz Kitajske pa z EU Priority Line načinom dostave garantira dostavo brez uvoznih dajatev.
Redmi Power Bank 20000 mAh v rokah
Tudi na področju prenosnih baterij Redmi stavi na visoko kakovost glede na ceno.

Tehnične lastnosti Redmi 20000 mAh prenosne baterije

  • Dimenzija: 154mm x 73.6mm x 27.3mm
  • Zmogljivost baterije: 74Wh 3.7V 20000 mAh
  • Priključek za lastno napajanje: Micro-USB / USB-C
  • Vhodni parametri: 5V/2.1A, 9V/2.1A, 12V/1.5A
  • Izhodni parametri (ena naprava): 5.1V/2.4A, 9V/2A, 12V/1.5A
  • Izhodni parametri (dve napravi): 5.1V/3.6A
Redmi prenosna baterija
Redmi prenosna baterija prepriča s svojo vsestranskostjo.

So tudi vaši prijatelji pogosto nedosegljivi zaradi izpraznjenih baterij na pametnih telefonih? Delite predstavitev Redmi Power Bank prenosne baterije z njimi na družbenih omrežjih.

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Top
0
Želite podati svoje mnenje? Oddajte komentar.x