Redmi Note 7 v prednaročilu

Objavljeno:

V Sloveniji kmalu na voljo Redmi Note 7

Slovenski trgovini Mishop je uspelo izjemno hitro poseči po prvi pošiljki novega Redmi Note 7. Xiaomi je globalno izdajo za mednarodne trge na ogled postavil na sejmu MWC, ki je v Barceloni potekal zadnje februarske dni. V trgovini so zanj že pričeli z zbiranjem prednaročil po posebni ceni 239€, proti novim lastnikom pa bodo odposlani v četrtek 7. marca. Promocijska ponudba vsebuje kapaciteto 4/64GB v črni barvi, dostava je brezplačna, ob nakupu prejmete tudi 2-letno garancijo s servisom v Sloveniji ter slovensko podporo.

Redmi Note 7 v trgovini Mishop
Ponudba Redmi Note 7 v slovenski trgovini.

Redmi Note 7 je sicer prvi hišni mobilnik, izdan pod blagovno znamko Redmi. Za prikaz slike uporablja 6,3 palčni zaslon z zmanjšano zarezo, ki sedaj vsebuje zgolj prednjo kamero. Pod pokrovom skriva procesor Snapdragon 660, ki energijo črpa iz baterije kapacitete 4000mAh. Med njegove največje atribute gre šteti hrbtno kamero s primarnim tipalom, ki fotografije zajame z neverjetno maksimalno ločljivostjo 48MP. Več informacij o Redmi Note 7 boste našli v predstavitvenem prispevku.

Če bi na novost želeli opozoriti prijatelje na družbenih omrežjih, lahko to storite enostavno s pomočjo spodnjih gumbov 😉

Top