Xiaomi Mi MIX 3 s kamero na drsniku

Objavljeno:

Skupek najmodernejše tehnologije za novi Mi MIX 3

Mi MIX serija ima za Xiaomi prav poseben pomen, saj želijo z njo vedno znova premikati tehnološke meje. In v tem duhu je bila predstavljena že tretja generacija. Ko je Xiaomi prikazal prvega Mi MIX-a, je ta za tiste čase prinašal izjemno visok količnik pokritosti z zaslonom. Pokrival je namreč kar 91,3 % prednje strani. Z novejšo generacijo se je vrednost še nekoliko dvignila, a vendarle čez mejo, ki jo zahtevajo prednja kamera, zvočnik in senzorji, ni šlo. Zato so bili inženirji primorani rešitve iskati drugje. In našli so jo. Xiaomi Mi MIX 3 prihaja opremljen z drsnikom, na katerem sta svoje mesto med drugim prejeli dve kameri.

Xiaomi Mi MIX 3 na letaku Palace Museum
Xiaomi je za predstavitev izbral Forbidden City (“Prepovedano mesto”, znano tudi kot Palace Museum), ki predstavlja eno izmed najpomembnejših kitajskih zgodovinskih znamenitosti.

Takšna rešitev mu omogoča izjemen izkoristek prednje strani. Da tudi na področju zmogljivosti predstavlja razred zase, skrbi kar do 10 GB delovnega pomnilnika, kolikor ga je na voljo v najzmogljivejši izvedbi. Mi MIX 3 je eden prvih telefonov na svetu s podporo omrežju 5G. Ko bo slednji v polni meri zaživel, bodo uporabniki z njim lahko izkusili enormne hitrosti prenosa podatkov.

Xiaomi Mi MIX 3 združuje umetnost in tehnologijo
Mi MIX kot vedno doslej združuje tehnologijo in umetnost, s čudovitim keramičnim pokrovom in inovativnim magnetnim drsnikom.
Xiaomi Mi MIX 3 v roki
Tokrat si je Xiaomi postavil resnično visok cilj: Omogočiti vrhunsko fotografsko doživetje, zapakirano v premijsko celozaslonsko napravo.
Xiaomi Mi MIX 3 z zaprtim drsnikom
Zaslon, ki zaseda 93,4% prednje strani. Ultimativna fotografska izkušnja. Brez kompromisov.
Xiaomi Mi MIX 3 z odprtim drsnikom
Odprt drsnik, ki razkriva sicer skrito dvojno prednjo kamero.
Spodnji rob Mi MIX 2S in 3.
Primerjava spodnjega robu pri Mi MIX 2S in 3.
Xiaomi Mi MIX 3 z AMOLED zaslonom
6,39 palčni zaslon v AMOLED tehnologiji.
Mi MIX 3 z magnetnim drsnikom
Mi MIX 3 prinaša magnetni drsnik, zaradi česar je le ta zanesljivejši in funkcionalnejši.
Podrsajte za sprejem klica.

Podrsajte za začetek nove izkušnje, nove interakcije. Odgovorite na klic, opravite selfie, odprite aplikacijski predal,…
Xiaomi Mi MIX 3 s štirimi kamerami
Mi MIX 3 svoje poglavje predstavlja tudi na področju kamer. Spredaj mu je Xiaomi namenil kombinacijo dveh v ločljivosti 24MP + 2MP, na hrbtni strani pa za osupljivost skrbita dve tipali ločljivosti 12 MP.
DxOMark ocena kamere za Mi MIX 3
S svojo konfiguracijo kamere je Mi MIX 3 prejel izjemno oceno ugledne organizacije DxOMark ter s tem prehitel hišna Mi 8 ter Mi MIX 2S.
Huawei P20 Pro vs Xiaomi Mi MIX 3 nočna fotografija
Primer nočne fotografije pod podobnimi pogoji s Huawei P20 Pro in Xiaomi Mi MIX 3. Slednji z vključeno novo razvito funkcijo nočnega fotografiranja.
Specifikacije prednje kamere
Ključne specifikacije prednje…
Ključne specifikacije hrbtne kamere Mi MIX 3.
…in hrbtne kamere.
Xiaomi Mi MIX 3 na brezžičnem polnilcu
Brezžični super polnilnik omogoča 10W polnjenje za do 30% hitrejše polnjenje v primerjavi s prejšnjo generacijo.
Brezžični polnilec Xiaomi 10W
In kar je še bolje – priložen je k vsakemu Mi MIX 3.
Črn Xiaomi Mi MIX 3
Xiaomi Mi MIX 3 bo na voljo v črni,..
Moder Xiaomi Mi MIX 3
.. safirsko modri in ..
Žadasto zelen Xiaomi Mi MIX 3
.. posebni žadasto zeleni.
Xiaomi Mi MIX 3 ključne lastnosti
Lei Jun, predsednik in izvršni direktor podjetja, je ob predstavitvi razkril pričakovanja, da bo Xiaomi do konca oktobra presegel magičnih 100 milijonov prodanih telefonov v letu 2018. Letni cilj bodo s tem dosegli dva meseca pred predvidenim rokom. Koliko bo k končni številki pripomogel novi Mi MIX 3?
Xiaomi Mi MIX 3 cena na Kitajskem
Na Kitajskem bo za najosnovnejšo izvedbo potrebno pripraviti preračunano okrog 417€, najdražji Palace Museum Edition z 10 gigabajti RAM pomnilnika pa bo tam vaš za dobrih 630€. V EU je žal zaradi vseh dajatev potrebno pričakovati precej višje cene.

Opomba: V članku ste izvedeli osnovne informacije. Za več glejte predstavitveni članek. Ker pa se seznam aktualnih modelov neprestano menja, poglejte še članek s trenutno vročimi Xiaomi telefoni

Se tudi vam najnovejši Mi MIX 3 dopade? Delite članek s prijatelji na socialnih omrežjih.

Subscribe
Obvesti me ob
guest

2 Comments
novejši
starejši najvišje ocenjeni
Inline Feedbacks
View all comments
Mark

Kdaj bo na razpolago v Slovenji?

Top
2
0
Želite podati svoje mnenje? Oddajte komentar.x