Potovalni kovček Xiaomi Mi Luggage

Objavljeno:

Stilski, lahek in vzdržljiv potovalni kovček Xiaomi

Xiaomi že dolgo ne presega zgolj segmenta telefonov, temveč tudi pametnih naprav kot takih. In v ta razred “nepametnih” naprav sodijo tudi kovčki serije Mi Luggage. Ti so izdelani iz skrbno izbranih in kakovostnih materialov ter zasnovani z mislijo na uporabnika in visoko praktičnost.Potovalni kovček Xiaomi v modri in sivi barvi Potovalni kovček Xiaomi Mi Luggage je izdelan iz vzdržljivega 3-plastnega kompozitnega sestava, ki ga obdaja proti praskam odporna zasnova s strukturo satja. Ročaj nudi stabilni odziv, 4 stopnje višine poskrbijo za maksimalno udobje glede na višino potnika. Za lažji transport poskrbi kombinacija štirih vsesmerno gibljivih koles in lahka zasnova.

Ključavnica Xiaomi kovčka
Ključavnica poskrbi, da vaše dragocenosti in dokumenti ostanejo varni in zaščiteni. Ključavnico je odobrila uprava za varnost prometa TSA (Transportation Security Administration US).
Makron tri slojni material
Trpežna 3-slojna kompozitna tlačna struktura zmanjša obrabo in naredi kovček odpornejši. Makrolon™ material, izdelan pri priznani nemški blagovni znamki Bayer, je veliko trdnejši od tistih, ki se uporabljajo v običajnih kovčkih.
Zgornji del kovčka
Površina s strukturo satja nudi boljši odpor na praske. Navpični trakovi na obeh straneh pa zagotavljajo dodatno podporo in obenem zmanjšujejo vpliv udarcev.
Notranja obloga kovčka
Kakovostna notranja obloga iz poliestra naredi notranjo podlogo trajno in stabilno.
Skrbno zasnovan ročaj
Ročaj, izdelan iz ojačanega materiala aluminijeve zlitine, nudi 4 nastavitve višine. Za zagotavljanje premijskega kovinskega videza je ročaj anodiziran.
Kolesa
Kolesa so zasnovana za zmanjšanje hrupa in večjo odpornost na udarce. Izdelana so iz elastičnega TPE materiala, dvojna vrteča kolesa se tako dobro znajdejo na vseh vrstah površin, vključno z gramozom in preprogo.
Potovalni kovček Xiaomi in potencialna vsebina
Potovalni kovček Xiaomi Mi Luggage 20 lahko sprejme do 36 litrov prtljage, kar je dovolj za 4 kratke majice, tablico,  plašček, par čevljev, sušilnik za lase, vrečo za umazane cunje in 4 pare hlač.

Nakup potovalnega kovčka Xiaomi Mi Luggage

Xiaomi potovalni kovček med prenašanjem
Udoben stranski ročaj za prenašanje.

Tehnične lastnosti za potovalni kovček Xiaomi Mi Luggage 20

  • Ime: Mi Luggage 20 (49 cm)
  • Dimenzije: 350 x 223 x 490 mm (brez koles)
  • Dimenzije: 375 x 223 x 550 mm (s kolesi)
  • Prostornina: 36 litrov
  • Teža: približno 3,1 Kg
  • Ohišje: Polikarbonat
  • Notranjost: Poliester
Xiaomi potovalni kovček med uporabo
Xiaomi Mi Luggage 20 bo zadostoval za povprečna do 5-dnevna potovanja.

Delite prispevek s prijatelji na družbenih omrežjih, morda ravno oni iščejo takšen Xiaomi potovalni kovček.

Subscribe
Obvesti me ob
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Top
0
Želite podati svoje mnenje? Oddajte komentar.x