Potovalna blazina Xiaomi 8H

Objavljeno:

Prilagodljiva potovalna blazina Xiaomi Mi Travel Pillow

Radi potujete in ste posledično veliko na poti? Potem ima potovalna blazina Xiaomi vse možnosti, da postane vaš nepogrešljiv potovalni sopotnik. Izdelana je iz mehkih in udobnih materialov, ki z antibakterijsko zasnovo nudijo varno in prijetno uporabo tudi ob dolgotrajnejši uporabi. Mi Travel Pillow izdeluje Xiaomijevo partnersko podjetje 8H, ki je specializirano za vzglavnike in druge spalne pripomočke.

Potovalna blazina Xiaomi
Naj potovalna blazina Xiaomi nudi osnovo vaši prenovljeni vitalnosti.

Visokokakovostna in lahka potovalna blazina

Za zapenjalo so poskrbeli pri priznanem japonskem proizvajalcu Nifco, čigar izdelki so poznani po izjemni vzdržljivosti in odpornosti v vseh vremenskih razmerah. Zavoljo pozitivnih karakteristik so cenjeni tudi pri športnikih v različnih panogah. Dolžina zapenjala je enostavno prilagodljiva, da ustreza uporabi na različnih delih telesa.

Xiaomi potovalna blazina med uporabo
Naravna bombažna prevleka je mehka, prožna ter zračna, saj je izdelana iz naravno pridelanega bombaža v Indiji.

Naravni lateks iz Tajske

Pravi naravni lateks je široko priznan kot mehak in udoben material, ki se ponaša z odlično elastičnostjo ter zračnostjo. Vir lateksa za potovalno blazino Xiaomi predstavlja mesto Rayong na Tajskem, ki je zaradi ugodnega podnebja splošno priznano kot rojstno mesto lateksa. Blazino sestavljajo rezani delci lateksa, ki v primerjavi z večjimi posamičnimi kosi dosežejo višjo stopnjo udobja. Delci lateksa se lahko samodejno prilagajajo obliki vratu, rok, pasu ali nog ter tako zagotavljajo maksimalno udobje in podporo za vsak del telesa. Delce lahko tudi poljubno odstranite glede na želeno podporo in trdoto.

Sestavine potovalne blazine Xiaomi
Kakovostni materiali – vsi uporabljeni materiali so bili testirani za zdravju škodljive snovi in so v skladu z mednarodnimi standardi. Lateks je prejel nemški TUV ter mednarodni ISPA certifikat, materiali za notranjo ter zunanjo prevleko pa European Union’s Oeko Tex.
Potovalna blazina Xiaomi z detajli
8H je pri razvoju blazine pozornost namenil tudi najmanjšim detajlom. Za notranje pregrinjalo so uporabili Spandex, material, ki je dobro poznan iz plavalnih oblačil. Zunanje pralno pregrinjalo z zadrgo poskrbi za enostavno odstranitev. Za zagotovitev širokega spektra uporabe je blazina opremljena z dodatno zaponko.
Različni načini uporabe blazine
Pregrinjalo s S in Z vzorčno tehnologijo dvojnega prepletanja pridobi močno in zračno strukturo. Med postopkom tkanja se ji doda Polygiene, na Švedskem razvito sredstvo, ki z uporabo nizke koncentracije srebrove soli preprečuje bakterije, ki povzročajo neprijetne vonjave. Blazina tako ostane sveža tudi po številnih pranjih.

Nakup Xiaomi potovalne blazine

  • Slovenska spletna trgovina Mishop: preverite trenutno ceno; redna cena 29,90€; hitra dostava zaradi skladiščenja v Sloveniji.
  • Mi 3C trgovina na kitajskem AliExpress portalu: preverite trenutno ceno; v času objave 19,96€ + brezplačna dostava.
Xiaomi potovalna blazina v dveh barvah
Navkljub skrbno izbranim materialom ima blazina ugodno ceno.

Tehnične lastnosti potovalne blazine Xiaomi Mi Travel Pillow

  • Dimenzije: 64 x 16,5 cm
  • Teža: 300g (±15g)
  • Polnilo: lateks
  • Zunanja prevleka: bombaž
  • Notranja prevleka: Spandex
Uporabna potovalna blazina Xiaomi
Vsestransko uporabna potovalna blazina Xiaomi.

 

Top