Poco X3 postaja nov prodajni hit

Objavljeno:

Poco X3 v prvih treh dneh zabeležil 100,000 prodanih enot

Potem, ko je bil prvi Pocophone F1 fenomenalno sprejet med kupci in bil tudi v Sloveniji med najbolje prodajanimi pametnimi telefoni, so bila podobno visoka pričakovanja tudi od njegovega naslednika. Nedolgo nazaj predstavljeni Poco F2 Pro je sicer nadgradil odlične zmogljivosti, a žal z nekaterimi bolj premijskimi elementi tudi cenovno posegel precej višje. Da bo primernejši naslednik prve generacije, vsaj kar se prodajnih številk tiče, je bilo s prihodom novega Poco X3 hitro jasno.Poco X3 Oboževalci so ga dobesedno razgrabili, saj so prvih tisoč enot prodali v pičlih 30. sekundah, izkupiček po treh dneh pa je dosegel 100,000 prodanih telefonov. Impresivne številke, ki novi Poco X3 že kujejo v novo prodajno uspešnico. Kupci so s tem potrdili željo po pravem Poco telefonu, saj je kar nekaj predhodnih modelov na trg prišlo kot preimenovani Redmi telefoni, kar še posebej velja za indijski trg.

Prodajne številke novega Poco X3
1000 enot v 30. sekundah, 10,000 v pol ure, 15,000 v eni uri, 61,000 v prvem dnevu ter 100,000 po treh dneh. Izkupiček prodajnih številk novega Poco X3 NFC.

Poleg tega X3 ponudi tudi odlične specifikacije za svojo ceno, ki je dostopna široki množici uporabnikov. Poco X3 NFC že v svoji osnovni konfiguraciji ponudi 6 gigabajtov delovnega pomnilnika ter 64 GB kapacitete spominskega modula. V njem svoj debi doživlja Snapdragon 732G procesor, ki po novem predstavlja najzmogljivejše Qualcomm vezje v seriji 7 4G procesorjev.

X3 s hrbtne strani
Poco X3 kot prvi pod pokrovom skriva povsem novi Snapdragon 732G procesor.

Tu je še gigantska baterija s kapaciteto 5160 mAh, 120Hz zaslon z diagonalo 6,67 palca ter hrbtna kamera štirih senzorjev s primarno ločljivostjo 64 MP. V tujih spletnih trgovinah že zbirajo prednaročila – Banggood za 6+64GB različico trenutno želi 194€ (do prvih 1000 kosov), za 6+128GB različico pa 228€. Dostava je iz Kitajske, vendar trgovina ob izbrani “EU Priority Line” jamči za dostavo brez uvoznih dajatev oziroma drugih dodatnih stroškov, povezanih z dostavo.

Dodatek za nakup Poco X3: Telefon je že na voljo tudi v slovenski trgovini Mishop – preverite ponudbo. Prav tako je na voljo tudi v trgovini Honorbuy z EU skladiščem v Sloveniji – preverite ponudbo. Z dostavo EU Warehouse Express prejmete telefon hitro in brez dodatnih stroškov z dajatvami.

Siv Poco X3 NFC
Prednaročila zanj zbira tudi že trgovina Banggood, ki ga za ugodno ceno dostavi tudi v Slovenijo.
Subscribe
Obvesti me ob
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Top
0
Želite podati svoje mnenje? Oddajte komentar.x