Pametna tehtnica Xiaomi Mi Smart Scale

Objavljeno:

Xiaomi pametna tehtnica kot sopotnik zdravemu življenju

Pametna tehtnica s spremljanjem podatkov na pametnem telefonu

Xiaomi želi s serijo svojih pametnih izdelkov uporabnikom pomagati na poti k bolj zdravemu življenjskemu slogu. Zato tudi njihova osebna pametna tehtnica ni namenjena le merjenju telesne mase, temveč tudi indeksu telesne mase. Vgrajena Bluetooth tehnologija ji omogoča povezavo s pametnim telefonom ter spremljanje podatkov v namenski aplikaciji. Deluje v območju od 5 do 150 kilogramov s 100 gramsko natančnostjo. Hitremu prikazu telesne teže je namenjen grafični LED zaslon.Xiaomi Mi Smart Scale pametna tehtnica

Natančna pametna tehtnica za merjenje majhnih sprememb

Xiaomi pametna tehtnica je namenjena rednemu spremljanju vaše telesne mase, saj vam tako v povezavi z aplikacijo lažje pomaga na poti k željeni teži. Ker pa ob večkratnem dnevnem tehtanju ne prihaja do velikih sprememb, je preciznost meritev še toliko pomembnejša. Pametna tehtnica Xiaomi zato uporablja visoko natančno G tipalo, izdelano iz manganskega jekla, ki omogoča natančno meritev najmanjših sprememb telesne mase. Zbiranju in interpretaciji podatkov so namenjeni trije algoritmi, ki prepolovijo stopnjo napak primerljivih tehtnic. Rezultate lahko izpisuje v kilogramih, funtih ter kitajski merski enoti catty.

Xiaomi pametna tehtnica in zdravo življenje
Kratica BMI oz. ITM označuje Indeks telesne mase, kateri je zaradi upoštevanja višine in teže boljši pokazatelj stopnje telesne maščobe kot sama telesna masa. Zato tudi bolje napoveduje tveganja za bolezni srca ali visok krvni tlak.

Mi Fit aplikacija za pomoč pri dosegu cilja

Pogosto se velike spremembe pričnejo z majhnimi koraki. Opravite meritev zjutraj, po lahkotnem jutranjem teku, kosilu,.., ter spremljajte spremembe v Mi Fit aplikaciji. Naj vam bodo ti postopni rezultati navdih za končni zastavljeni cilj. Aplikacija uporablja enostavno berljive grafe za prikaz statistike telesne mase in napredka. Prilagodite vadbeni načrt in prehrano glede na vaš indeks telesne mase (ITM, ang. BMI). Uporabniki Xiaomi pametne zapestnice Mi Fit aplikacijo verjetno že poznate, za ostale je brezplačno na voljo v Google Play za Android, oziroma v App Store za iOS naprave.

Pmaetna tehtnice Xiaomi in Mi Fit aplikacija
Vedno boljša, tako kot vi – Sinhronizirajte podatke ali posodobite programsko opreme s pomočjo Mi Fit aplikacije na vašem pametnem telefonu. Pametna tehtnica Xiaomi uporablja 4 AA baterije, ki tudi zahvaljujoč energijsko varčni Bluetooth 4.0 povezavi zadostujejo za celoletno uporabo.

Pametna tehtnica za odlično dopolnilo vašemu domu

Xiaomi pametna tehtnica je tudi vizualno pravi izdelek. Črpanje navdiha iz arhitekture se kaže v uporabi plošče iz močnega kaljenega stekla z več kot 91,5% svetlobno prepustnostjo. Polirano steklo gre v postopku obdelave skozi 20 proizvodnih procesov obdelave za končno prefinjeno teksturo ter lesketajočo površino. CNC obdelava skrbi za natančno izdelane in gladke robove. Številčnica je elegantno zakrita, vse dokler ne stopite nanjo. Takrat za jasne odčitke zasveti iz 161 LED lučk izdelan zaslon. Za berljivost v vseh pogojih skrbi svetlobni senzor s prilagajanjem svetlosti.

LED lučke in pametna tehtnica Xiaomi
161 LED lučk deluje v kombinaciji s svetlobnim senzorjem za prilagoditev svetlosti razmeram.
Resnično pametna tehtnica Xiaomi
Profili za celotno družino – Xiaomi pametna tehtnica ne loči le odraslih in otrok, temveč samodejno identificira vsakega družinskega člana. Shranjuje lahko do 16 uporabniških profilov ter omogoča do 800 shranjenih zapisov telesne teže.
Pametna tehtnica z izbranimi elementi
Temeljito testiranje kakovosti med drugim vključuje tudi preizkus padca krogle iz višine 1 metra. Vse za zagotovilo, da se kaljeno steklo ne zlomi, tudi če vam pomotoma kaj pade nanj. Prostor za baterije je lociran na spodnji strani tehtnice, da preprečuje vdor prahu in vlage. Za dobro stabilnost so zadolžene 4 velike nogice.
Pametna tehtnica in tipalo
Pametna tehtnica uporablja G-tipalo iz manganskega jekla za visoko natančnost.

Nakup Xiaomi Mi Smart Scale tehtnice

 • Kitajska trgovina Banggood: Preverite aktualno ceno za novejšo drugo generacijo; cena ob zadnjem preverjanju okrog 30€ z vključeno dostavo iz Španije (ES).
 • Kitajska trgovina Geekbuying: Preverite aktualno ceno za novejšo drugo generacijo, ob zadnjem preverjanju okrog 29€ z vključeno dostavo iz Češke. Ob dostavi iz EU skladišč ni uvoznih dajatev.
Osebna pametna tehtnica
Pametna tehtnica Xiaomi vam lahko pomaga na poti do bolj zdravega življenja.
Pametna tehtnica Xiaomi in tehnični podatki
 • Dimenzije: 300mm x 300mm x 28.2mm
 • Teža: 1.9Kg
 • Barva: bela
 • Zgornji del: Kaljeno steklo – Tempered Glass
 • Spodnji del: ABS plastika
 • Razpon teže: 5Kg – 150Kg
 • Natančnost odčitavanja: 50g
 • Možno odstopanje: 5Kg – 50Kg: do največ 0.1Kg; 50Kg – 150Kg: do največ 0.2Kg
 • Bluetooth 4.0 povezljivostDimenzije pametne tehtnice

Tudi vaše prijatelje bi pametna tehtnica Xiaomi lahko zanimala. Na socialnih omrežjih delite z njimi zgornjo predstavitev.

Top