Ojačevalec WiFi signala Xiaomi Mi Wi-Fi Repeater 2

Objavljeno:

Xiaomi ojačevalec WiFi signala za ojačitev brezžičnega omrežja

Enostavno nastavljiv ojačevalec WiFi signala za povečan doseg

Ojačevalec WiFi signala Xiaomi Mi WiFi Repeater 2Hišni brezžični usmerjevalniki nam pogosto ne morejo zagotoviti signala po celotnem željenem območju stanovanja ali okolice. V tem primeru pride v poštev ojačevalec WiFi signala, ki poveča domet brezžičnega signala, oziroma izničuje mrtve točke. Xiaomi Mi Wi-FI  Repeater 2 prinaša visoko kompatibilnost, saj je združljiv s številnimi najpriljubljenejši znamkami brezžičnih usmerjevalnikov. Ponaša se tudi z enostavno nastavitvijo v treh korakih ter hitrim podatkovnim prenosom 300Mbps. Problem oskrbe z energijo elegantno rešuje z USB priključkom, s čimer razširja možne vire napajanja.

Xiaomi ojačevalec WiFi signala za 16 naprav
Priključitev do 16 naprav – impresiven doseg v majhni napravi. Navkljub majhnim dimenzijam Xiaomi ojačevalec WiFi signala prinaša hitro in stabilno povezavo do 16. napravam z odpravljanjem mrtvih con v vašem stanovanju.
Ojačevalec WiFi signala za večjo brezžično pokritost
Brezžična pokritost s signalom v vsako sobo – hitrejša povezava in širša pokritost v trenutku. Enostavno priključite ojačevalec WiFi signala Xiaomi za močan signal v vsakem kotičku vašega doma. Predstavlja najenostavnejšo možnost za povečano brezžično pokritost stanovanje brez potrebe po nakupu dodatnih brezžičnih usmerjevalnikov.
Ojačevalnik WiFi signala z dvojno anteno
Vgrajena dvojna PCB antena za odlično moč signala in hitrosti prenosa do 300 Mbps. Vaše stanovanje ni v celoti pokrito z brezžičnim signalom? To je posledica debelih sten ali drugih WiFi motenj, ki povzročajo oslabitev signalnega območja. Xiaomi ojačevalec WiFi signala ima zato za povečanje signalnega dometa vgrajeni dve zmogljivi PCB anteni. Ima tudi možnost samodejne izbire optimalnega Wi-Fi kanala za višje hitrosti prenosa.
Kakovosten ojačevalec WiFi signala Xiaomi
Preprost in nevpadljiv, a eleganten dizajn, ki zavzame minimalen prostor v vašem domu. Za trdne spoje poskrbi ultrazvočno varjenje, za splošno kakovost pa številni testi vzdržljivosti in zanesljivosti.
Xiaomi ojačevalec WiFi signala z USB napajanjem
USB napajanje – USB priključek Xiaomi ojačevalcu omogoča več potencialnih virov napajanja. Enostavno ga priključite v USB električno vtičnico, razdelilno letev, power bank prenosno baterijo ali prenosnik in že je v fazi delovanja.
V 3-korakih nastavljiv ojačevalec WiFi signala
Enostavna nastavitev v treh korakih – na vaš pametni telefon prenesite Mi Home aplikacijo (uporabite lahko zgornjo QR kodo), izberite “Add device” ukaz in dokončajte podana navodila za nastavitev.
Mi Home aplikacija in ojačevalec WiFi signala Xiaomi
Pametni nadzor nad vašim omrežjem – rešite težave z nekaj dotiki. Se ne morete prijaviti v omrežje? Ni problema. Mi Home aplikacija identificira, analizira in odpravlja težave brezžičnega omrežja z lahkoto. Poleg tega optimizira WiFi kanale za močno in stabilno povezavo ves čas.

Nakup ojačevalca WiFi signala Xiaomi

  • V slovenski spletni trgovini MiShop so zanj v času objave tega prispevka želeli 9,90€ ter 5€ dodatka za dostavo. Temu se izognete ob nakupu nad 50€. Več o slovenski Xiaomi trgovini na njeni predstavitveni strani.
  • V kitajski spletni trgovini Gearbest so ob zadnjem preverjanju z vključeno dostavo v Slovenijo želeli okrog 12€ (mednarodna – English Version izdaja). Več o trgovini na Gearbest predstavitveni strani.
Top