Oclean X električna zobna ščetka

Objavljeno:

Prva električna zobna ščetka z barvnim zaslonom na dotik

Xiaomi pod okriljem Mi ekosistema združujejo številna podjetja in blagovne znamke, med katerimi najdemo tudi specialiste za električne zobne ščetke Oclean. Potem ko je trg odlično sprejel model One, kateri je med drugim prejel tudi prestižni nagradi IF Design in Red Dot Award 2018, so za trepet konkurence poskrbeli še s ščetko X.Xiaomi Oclean X ščetka Njena zasnova temelji na minimalistični Oclean tradiciji, a z novim dodatkom – barvnim zaslonom na dotik. Oclean X je prva naročila pričela zbirati preko platforme za množično financiranje. Ta se je končala nadvse uspešno, saj je izdelek podprlo več kot 41,000 ljudi, ki so pomagali zbrati približno 1,4 milijona ameriških dolarjev. Oblikovno se z izjemo zaslona Oclean X spogleduje s prejšnjo generacijo, a z vpeljavo novih tehnologij izboljša izkušnjo ščetkanja in učinek, saj ni več omejena zgolj na vibriranje.

Oclean električna zobna ščetka X
Oclean želi pokazati, kako lahko popolno ustno higieno vzdržujemo s pomočjo tehnologije, ki jo predstavljajo v zanimivi in inovativni električni zobni ščetki X.

Na vseh področjih napredna električna zobna ščetka

Zmogljiv magnetni motor ustvari 40,000 vibracij na minuto z največjim navorom 220 gf/cm, kar predstavlja odlično osnovo za učinkovito čiščenje zob. Za pravo udobje med ščetkanjem poskrbi možnost izbire med 32 stopnjami intenzivnosti  Oclean X ponuja izbiro med štirimi načini: Klasičnim, občutljivim za nežnejše ravnanje, načinom beljenja in masažno funkcijo.

Motor in DuPont ščetine
Nova generacija magnetnega brezkrtačnega motorja in DuPontove ščetine prinašajo odlično osnovo za visoko učinkovitost.

Ščetine DuPont, poznane po svoji kakovosti, bodo pripomogle svoj del k učinkovitemu čiščenju. IPX7 vodoodporni nivo sporoča, da zobna ščetka prenese začasno potopitev v vodo. Dvourno polnjenje baterije bo zadostovalo za okrog 30 dni uporabe. S težo vsega 99 gramov ne bo pretirano obremenjevala vaše roke med uporabo.

Spodnji del z baterijo
2-urno polnjenje bo zadoščalo za 20-40 dni uporabe, odvisno od izbrane stopnje.

Prva električna zobna ščetka z barvnim zaslonom na dotik

Oclean X ima barvni zaslon na dotik, preko katerega lahko spremljate informacije ter upravljate z nastavitvami. Izberite želen način ščetkanja, bodite obveščeni o ustrezni sili pritiska ali ob potrebi po menjavi nastavka. Poleg tega lahko uporabnik pridobi časovne podatke, podatke glede zdravja zob in ustreznosti ščetkanja. Odziven zaslon poskrbi za uporabniku prijazno uporabo.

Barvni zaslon na dotik
Zaslon močno spominja na tistega pri Mi Band 3 pametni zapestnici, kar niti ne preseneča, saj Huami kot proizvajalec omenjene zapestnice stoji tudi za Oclean zobno ščetko.

Aplikacija za podrobnejše detajle

Zahvaljujoč vgrajenemu 6-osnemu žiroskopu se približno 1500-krat na minuto zabeleži pozicija ščetke. S pomočjo teh podatkov se nato ustvari podrobno poročilo ter lokacija morebitnih neobdelanih točk, kar je razkrito na zaslonu ali preko mobilne aplikacije.

IPX7 električna zobna ščetka
IPX7 zaščita poskrbi, da boste ščetko lahko splaknili pod tekočo vodo.

Zobna ščetka Oclean s tem lahko postane vaš osebni zobni nadzornik s prikazom učinkovitosti čiščenja zob. Oclean X prinaša Bluetooth 4.0 povezljivost, ki poskrbi za komunikacijo s pametnim telefonom z nameščenim Android 4.4 ali iOS 8.0 oziroma novejšim operacijskim sistemom.

Oclean X na stojalu
Oclean X je prva električna zobna ščetka na svetu z barvnim zaslonom na dotik.

Nakup Oclean X električne zobne ščetke

 • Slovenska spletna trgovina Mishop: Preverite aktualno ceno, redna cena 49€; garancija s servisom v Sloveniji. V trgovini ponujajo tudi nadomestne nastavke za Oclean X. Ob nakupu nad 50€ je dostava brezplačna.
Vsebina paketa ščetke X
Vsebina paketa, ki vas pričaka ob nakupu.

Specifikacije Xiaomi Oclean X električne zobne ščetke

 • Zaslon: Barvni na dotik, 0.96″ diagonala
 • Baterija: 800 mAh
 • Avtonomija: 30 dni (+/- 10 dni, odvisno od načina uporabe)
 • Čas polnjenja: 2 uri
 • Povezljivost: Bluetooth 4.0
 • Aplikacija: Oclean
 • Podprti OS: Android 4.4 in novejši, iOS 8.0 in novejši
 • Frekvenca: 40,000 RPM/min
 • Največja sila: 200 gf/cm
 • Vodoodpornost: Da, IPX7
 • Teža: 99 gramov
 • Dimenzije: 24,35 x 2,44 x 2,44 cm
 • Vsebina paketa: 1x električna zobna ščetka, 1x nastavek, 1x polnilec, 1x USB kabel, 1x navodila v angleškem jeziku
Oclean X ščetka v rokah
Z Oclean X bo ščetkanje zob učinkovitejše in zabavnejše.
Ščetka Oclean na stojalu
Priloženo držalo poskrbi za enostavno shranjevanje.
Galerija

Delite prispevek s prijatelji na socialnih omrežjih in še njih obvestite o prednostih Oclean X električne zobne ščetke.

Subscribe
Obvesti me ob
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Top
0
Želite podati svoje mnenje? Oddajte komentar.x