NINETYGO predstavil NICE serijo kovčkov

Objavljeno:

Slavni kreator Ludovic Alban oblikoval za NINETYGO

NINETYGO je postal prva znamka potovalnih kovčkov, ki ji je uspelo k sodelovanju privabiti priznanega oblikovalca Ludovic Albana. Nekdanji oblikovalec prestižne znamke Hermes je za podjetje oblikoval serijo potovalnih kovčkov NICE. V skladu z visoko umetnostjo je predstavitev potekala v Nacionalnem centru za umetnost in kulturo Pompidou v Parizu, ki je poznan kot eden izmed največjih svetovnih umetniških muzejev.

NICE potovalni kovčki NINETYGO
NICE serija potovalnih kovčkov.

Kakovost in visoki oblikovalski standardi so pri NINETYGO zapisani med ključne zaveze, zato tovrstno sodelovanje niti ne preseneča. Tudi v prihodnje imajo namen dodajati vrhunske modne elemente v svojo linijo izdelkov in skrbeti za prednost pred konkurenčnimi akterji v segmentu potovalnih kovčkov.

Tri brave potovalnih kovčkov
Namenjeni uporabnikom, ki jim modni trendi tudi na potovanju nekaj pomenijo.

Poleg potovalnih kovčkov v njihovi ponudbi najdemo tudi nahrbtnike, torbe za shranjevanje, funkcionalna oblačila in čevlje. Z novo NICE linijo ciljajo na novo generacijo potnikov, ki tudi med potovanjem želi biti modna in atraktivna. Pri Ninetygo so prepričani, da se bo zaradi rastočega trenda globalizacije, lažje dostopnosti viz in prevozov do svetovnih destinacij število dopustov v tujini še povečalo.

Dvobarvni potovalni kovček
Svoje mesto je našla tudi dvobarvna kombinacija.

Povpraševanje sodobnih trendovskih potnikov pri nakupu potovalnih pripomočkov ni več omejeno zgolj na praktičnost in funkcionalnost, temveč s tovrstnimi izdelki odražajo življenjski stil. NICE serija ni omejena le na potovalne kovčke, temveč vsebuje tudi vrsto kozmetičnih torbic ter torbic za ličila. Z nastopom na tako slovitem prizorišču so želeli svetu pokazati novodobno kitajsko znamko z občutkom za modno oblikovanje in visoko kakovost.

Vir: PR Newswire

Subscribe
Obvesti me ob
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Top
0
Želite podati svoje mnenje? Oddajte komentar.x