Ninebot MAX G30 električni skiro

Objavljeno:

Maksimalna mobilnost, kakovost in vsestranskost z Ninebot Max

Max G30 predstavlja vrh e-skiro ponudbe podjetja Ninebot by Segway, ki za Xiaomi proizvaja tudi v Sloveniji izjemno priljubljeni Mi električni skiro. Z izjemnim dometom 65 kilometrov je Ninebot Max G30 zasnovan kot najbolj vzdržljiv in zmogljiv električni skiro. Kot tak ponuja najboljšo rešitev za udobno vožnjo na dolge razdalje.Električni skiro Ninebot Max G30 Skrbi glede baterije bodo odveč, saj je opremljen s super zmogljivim baterijskim kompletom, ki zadostuje za resnično dolg doseg. Njegova 10-palčna platišča z napihljivimi pnevmatikami nudijo prijetno vožnjo, dodatni zaščitni sloj proti predrtju pa poskrbi za manj vzdrževanja. Poleg vseh izboljšav Ninebot Max G30 prinaša revolucionarno nadgradnjo pogonskih zmogljivosti za večjo svobodo in udobje na mestnih križarjenjih.

Ninebot MAX G30 med vožnjo po mestu
Ne skrbite več glede baterije, saj Ninebot Max omogoča domet vse do 65 km. Za hitre pomike iz enega konca mesta na drugega poskrbi z najvišjo hitrostjo 25 km/h.

Upoštevani so bili tudi okoljevarstveni elementi – okolju prijazen sistem rekuperacije med vožnjo skrbi, da se energije ne izgublja po nepotrebnem. Pametni sistem upravljanja z baterijo pri tem natančno spremlja delovanje baterije. Ninebot je pri razvoju Max G30 poskrbel tudi za najmanjše podrobnosti, da bi s tem zagotovil kar najvišji nivo potovalnega udobja in varnosti. Barvna armaturna plošča ponudi jasne indikatorje hitrosti, načina vožnje, vključenih / izključenih žarometov ter Bluetooth povezave, nivoja baterije, ob morebitni napaki ne manjka niti koda napake.

Zmogljiv pogon za večje naklone

V trenutku, ko boste pritisnili na električni regulator hitrosti, vam bo zmogljiv 350 W motor dal vedeti, da ponuja nekaj več. Ninebot Max G30 lahko premaguje pobočja z naklonom približno 20%, manj izrazite pa bo premagoval z manjšimi napori kot šibkejši tekmeci. S pogonom na zadnje kolo ponudi večji nadzor ob pospeševanju, boljšo stabilnost in varnejše zaviranje.

Ninebot MAX med vožnjo
Zadnji pogon poskrbi za večji nadzor, zmogljiv motor pa za lažje premagovanje klančin.

Trije vozni načini za ustrezanje vašemu slogu

Si želite normalne vožnje, večji domet ali višjo hitrost. Preko intuitivne LED nadzorne plošče lahko izbirate med tremi načini vožnje – normalnim, eko in športnim. Ne manjka niti posebna funkcija asistiranja pri potiskanju skiroja, ko ga ne vozite. Na nadzorni plošči lahko preverite potrebo po vzdrževanju, način vožnje, povezavo Bluetooth in drugo.

Pnevmatike in krmilo
Za gladko in stabilno vožnjo poskrbijo 10 palčne pnevmatike, ki s posebnim slojem zaščite znižujejo možnost gumi defekta.

Regeneracija in pametno upravljanje z baterijo

551Wh litijeve baterije imajo veliko kapaciteto, a so obenem pametne in varne. Pametni sistem za upravljanje baterije Smart-BMS natančno spremlja stanje akumulatorja z več zaščitnimi mehanizmi, kot so zaščita pred kratkim stikom, dvosmerna zaščita polnjenja in praznjenja, prednapetostna zaščita, temperaturna zaščita.

Baterija in regeneracija energije
Visok nivo varnosti baterije poskrbi tudi za podaljšano življenjsko dobo, regenerativno zaviranje pa za recikliranje energije.

Inovativni regenerativni zavorni sistem Ninebot Max G30 spremeni v skiro, ki ga poganjata elektrika in reciklirana energija. Energija se bo zbirala ob zaviranju in ob potrebi razdelila.

Ninebot Max med polnjenjem
Vgrajen polnilec omogoča uporabnikom enostavno polnjenje na poti, brez da bi s sabo morali nositi okoren polnilni adapter. 3A hitri polnilec bo Ninebot Max napolnil v šestih urah.

Priročna aplikacija in enostavna zložljivost

Preko Segway-Ninebot aplikacije s funkcijo proti kraji zaklenete skiro, upravljate najvišjo omejitev hitrosti in tempomat, pridobite diagnostično poročilo o stanju skiroja ter namestite najnovejšo verzijo programske opreme. Na voljo za Android in iOS mobilne sisteme. Ob potrebi je moč Ninebot Max enostavno zložiti v zgolj 3 sekundah za prenašanje na javni transport ali shranjevanje v avtomobil.

Aplikacija in enostavna zložljivost
Vsi podatki o vožnji na dosegu preko aplikacije in enostavna prenosljivost z enostopenjskim sistemom zložljivosti.

Visok nivo splošne varnosti

Prednjemu žarometu visoko svetlost zagotavlja 2,5W LED luč, ki osvetli pot pred vami in poveča vašo vidnost v prometu. Kombinacija mehanske prednje in električne zadnje zavore zagotavlja večjo stabilnost in vodljivost. Širša 7-palčna ploščad pa lahko sočasno sprejme 2 osebi, s proti drsno podlogo pa poskrbi za boljši stik.

Varnostni detajli MAX skiroja
Močni prednji LED žaromet, učinkovit zavorni sistem in proti drsna podloga za večjo varnost.

Nakup električnega skiroja Ninebot MAX G30

 • Slovenska spletna trgovina MiShop: Preverite aktualno ceno, redna cena 639€ z DDV; brezplačna dostava, 2-letna garancija s servisom v Sloveniji, slovenska podpora.
 • Kitajska trgovina Geekbuying: Ob zadnjem preverjanju 628€ z vključeno dostavo iz Poljske. Ker gre za dostavo znotraj EU, ni uvoznih dajatev.
Najboljši Ninebot električni skiro
Odkrite MAXimalni potencial skiroja Ninebot Max G30.

Tehnične lastnosti električnega skiroja Ninebot MAX G30

 • Najvišja hitrost: 25 km/h
 • Domet: do 65 km (pod optimalnimi pogoji)
 • Najvišji naklon: 20%
 • Način vožnje: 3 (Eco, klasični, sport)
 • Motor: 350 W
 • Baterija: 551 Wh (15300 mAh)
 • Dodatna baterija: Ni možno
 • Čas polnjenja: 6h z internim hitrim polnilcem 3A
 • Teža: 18.7 Kg
 • Vodoodpornost: IPX5 (IPX7 za ključne komponente)
 • Pnevmatike: 10″ (25,4 cm) spredaj in zadaj
 • Zavorni sistem: Dvojni – spredaj bobnasta, zadaj elektronska zavora
 • Zvonec: Da
 • Žarometi: spredaj in zadaj + zavorna luč, stranski odsevniki
 • Amortizer: Ne
 • Zložljivost: Da, enostavna, potrebne roke
 • Tempomat: Da
 • Zaslon: Barvni LED
 • Dimenzije (v voznem stanju): 1167 x 423 x 1203 mm
 • Dimenzije (zložen): 1167 x 423 x 534 mm
 • Nosilnost: do 100 Kg
Dimenzije skiroja
Dimenzije
Ninebot by Segway
Podjetje Ninebot proizvaja tudi Mi Electric Scooter za Xiaomi.
Galerija

Delite prispevek s prijatelji na družbenih omrežjih s pomočjo spodnjih gumbov.

Subscribe
Obvesti me ob
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Top
0
Želite podati svoje mnenje? Oddajte komentar.x