Namizni monitor Xiaomi Mi 23.8″ Desktop Monitor 1C

Objavljeno:

Kompakten ter cenovno ugoden Xiaomi 1C namizni monitor

Xiaomi s svojim 23.8 palčnim monitorjem na trg pošilja široko dostopen, a vseeno nadvse privlačen monitor za raznovrsten namen uporabe. Četudi ne prinaša tako impresivnih specifikacij, kot njihov ukrivljen monitor, pa še vedno za svojo ugodno ceno ponudi veliko. Za prikaz slike uporablja IPS zaslon s širokim vidnim poljem v polni HD ločljivosti 1080p, izostal ni niti dodatek za zmanjševanje škodljive modre svetlobe za udobnejše gledanje.Xiaomi Mi Desktop namizni monitor Namizni monitor Xiaomi 1C se lahko pohvali tudi z oblikovno zasnovo, kar tri stranice namreč obdaja zgolj minimalen rob, z izjemo spodnje tretjine pa v debelino meri vsega 7,3 mm.

Namizni monitor Xiaomi za obdelavo fotografij
Namizni monitor Xiaomi 1C se namenja široki množici uporabnikov ter številnim namenom uporabe, od študija, zabave do pisarniške rabe.
Trije monitorji Xiaomi 1C en ob drugem
Ozek okvir na treh stranicah poskrbi za izjemno obliko, saj je rob komajda viden. Slednje pride še posebej do izraza v primeru združevanja večjega števila monitorjev.
Tanka zasnova namiznega monitorja Xiaomi 1C
Kompakten in tanek, a še vedno enostaven. Najtanjši del monitorja meri zgolj 7,3 milimetra, s čimer vam pomaga prihraniti nekaj pomembnega prostora na vašem namizju. Obenem pa mu z ozko zasnovo daje prefinjen pridih.
Zaslon z opcijo nizke stopnje škodljive modre svetlobe
Nizka stopnja modre svetlobe je prijaznejša do vaših oči. Način šibke modre svetlobe filtrira kratkovalovno modro svetlobo, ki škoduje očem, zmanjšuje očesni stres ter vam posledično omogoči udobnejše delo.
Barvita slika na zaslonu
Njegov IPS zaslon ponudi široko vidno polje 178°, ki bo tako pod vsakim kotom ponudil realistično ter živahno sliko.
Detajli namiznega monitorja Xiaomi
Četudi gre za osnovni model monitorja, je Xiaomi vseeno poskrbel za majhne podrobnosti, ki prispevajo k dobri uporabniški izkušnji. Monitor ima nastavljiv nagib, da glede na vaš zorni kot lahko sprostite vrat. Poleg priljubljenega in množično uporabljenega HDMI priključka se nahaja še VGA vhod za povezljivost z morebitnimi starejšimi napravami. Fini premazi poskrbijo za piko na i odličnemu videzu.

Nakup namiznega monitorja Xiaomi 1C

 • Slovenska trgovina Mishop: Preverite aktualno ceno, redna cena 139,90€; brezplačna hitra dostava, slovenska garancija in podpora.
Namizni monitor Xiaomi s treh strani
Ob ugodni ceni navduši tudi oblikovna zasnova.

Tehnične lastnosti za namizni monitor Xiaomi Mi 23.8″ Desktop Monitor 1C

 • Diagonala: 23,8″ / 60,5 cm
 • Najvišja ločljivost: 1920 x 1080
 • Odzivni čas: 6 ms (GTG)
 • Kontrast: 1000:1
 • Hitrost osveževanja: 60 Hz
 • Barve: 16,7 milijona
 • Svetlost: 250 cd/m²
 • Razmerje: 16:9
 • Teža: 2,7 Kg
 • Dimenzije: 539,2 x 181,2 x 419,5 mm
 • Napajanje: 12V-2A
Namizni monitor Xiaomi
Namizni monitor Xiaomi je cenovno ugoden, a vseeno funkcijsko dovolj izpopolnjen, da bo zadostoval tudi večini potreb dela od doma.
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Top
0
Želite podati svoje mnenje? Oddajte komentar.x