Nakup Xiaomi telefona v trgovini Honorbuy in MIUI različica

Nasveti glede ustrezne MIUI različice ob naročilu telefona

Global Version izdaje telefonov so že v osnovi opremljene z ustrezno globalno izdajo MIUI sistema – tudi s slovenskim menijem. V trgovini so ti označeni kot “Global Version”. Za dobro uporabniško izkušnjo ob uporabi Xiaomi telefona je namreč po mojih izkušnjah zelo pomembna ustrezna različica MIUI sistema. Če je telefon kitajska verzija in ne globalna, te lahko obstajajo tudi v neuradnih izvedbah. V trgovini Honorbuy vam na slednje lahko namestijo uradno globalno različico, če je ta na voljo za izbrani model telefona. V nadaljevanju zato navajam moja priporočila za posamezne aktualne modele v prodaji. V kolikor obstaja, navajam direktno povezavo na globalne verzije.

Xiaomi Mi 8 Global Version embalaža
Mednarodni uporabi namenjeni modeli imajo na embalaži Global Version nalepko.

Xiaomi Redmi serija sedme generacije:

  • Xiaomi Redmi 8A Global Version: Ni potreben dopis, saj gre za globalno verzijoprejeli boste telefon z uradno stabilno MIUI različico z vključenim slovenskim jezikom.
  • Xiaomi Redmi 8 Global Version: Ni potreben dopis, saj gre za globalno verzijoprejeli boste telefon z uradno stabilno MIUI različico z vključenim slovenskim jezikom.
  • Xiaomi Redmi Note 9S Global Version: Ni potreben dopis, saj gre za globalno verzijoprejeli boste telefon z uradno stabilno MIUI različico z vključenim slovenskim jezikom.
  • Xiaomi Redmi Note 9 Pro Global Version: Ni potreben dopis, saj gre za globalno verzijoprejeli boste telefon z uradno stabilno MIUI različico z vključenim slovenskim jezikom.

Pocophone / Poco serija:

Xiaomi Mi serija:

  • Xiaomi Mi Note 10 Lite Global Version: Ni potreben dopis, saj gre za globalno verzijoprejeli boste telefon z uradno stabilno MIUI različico z vključenim slovenskim jezikom
  • Xiaomi Mi Note 10 Global Version: Ni potreben dopis, saj gre za globalno verzijoprejeli boste telefon z uradno stabilno MIUI različico z vključenim slovenskim jezikom.

6
Dodaj komentar

avatar
2 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
JureSpelaMiroAleksander Recent comment authors
novejši starejši najvišje ocenjeni
Spela
Gost
Spela

Pozdravljen.
Kako pa je z modelom Xiaomi Mi 9t Pro, verjetno tudi ni potreben dopisn miui?
Ali morda veste kako izvem, če bodo v trgovino še dobili določen artikel (v mojem primeru modrega 64gb)? Hvala.

Aleksander
Gost
Aleksander

Pozdrav, je potrebno kaj dopisat za novejša modela MI MIX 8 in pocophone f1 al je namescena glibalna MIUI verzija?

Top