Banggood trgovina

Banggood trgovina z EU skladišči

Trgovina Banggood spada med največje in najbolj priljubljene kitajske spletne trgovine z elektronskimi izdelki ter njim namenjenimi dodatki. Njihova ponudba se tukaj še zdaleč ne konča, saj ta obsega še vse od oblačil do dodatkov za naše jeklene konjičke in urejanje vrta. Svojim kupcem želijo ponuditi visoko kakovostne izdelke kitajskih proizvajalcev, k temu pa dodati učinkovito dobavno verigo ter svojo storitev na visokem nivoju. Trgovina je dosegljiva na tej povezavi ali s klikom na spodnjo sliko.

Bangood trgovina
Kliknite sliko za povezavo na Banggood trgovino.
Med petimi ključnimi lastnostmi izpostavljajo:
  • Kakovost in prihranke
  • Globalna skladišča, tudi v EU
  • Hitre in priročne logistične storitve
  • Varne metode plačil
  • Strokovne storitve in garancije

Dostava brez dajatev v Slovenijo

Banggood ima dve skladišči tudi na območju EU. Kupci iz Slovenije bomo tako ob izbiri lokacije dostave ES (Španija) ali CZ (Češka) naročeno prejeli hitro ter brez uvoznih dajatev. Strošek dostave v Slovenijo je v teh primerih večinoma zelo ugoden (3 do 4€). V primeru dostave iz Kitajske (CN ali HK) so vsa enkratna naročila nad 22€ predmet uvoznih dajatev. V primeru dostave iz teh lokacij izberite “EU Priority line” ali “Priority Direct Mail”, s katerima se zaradi posebne odpreme preko vmesnih skladišč ravno tako lahko nadejate dostave brez carine oziroma uvoznih dajatev.

Banggood ES lokacija skladišča
Z “ES” izbiro bo naročen artikel dostavljen iz skladišča v Španiji – hitro in brez uvoznih dajatev.

Razpoložljive artikle lahko iščete tudi locirane po skladiščih v EU:

  1. Vpišite iskalni niz v iskalno polje (npr. “Xiaomi”).
  2. Pod “Ship From” boste našli Španijo (Spain) ter Češko (Czech).
  3. Prikažejo se vam razpoložljivi izdelki na izbrani lokaciji.
EU skladišča Banggood trgovine
Namig za iskanje izdelkov po EU skladiščih.

Strog izbor dobaviteljev

Banggood na Kitajskem deluje že več kot deset let, v tem času je dodobra razširil dobavno verigo. Vzpostavljeno imajo mrežo zaupanja vrednih dobaviteljev v več kot 100 regijah na Kitajskem, da bi svojim kupcem zagotovili kar najboljše izdelke. Celovit nadzor kakovosti obsega pregled dobavitelja, nadzor ob prihodu, poprodajne povratne informacije ter testiranja v skladu z visokimi standardi nadzora kakovosti. Za ohranjanje ugodnih cen imajo vzpostavljeno dobavno verigo direktno s proizvajalci, kar jim omogoča nudenje nizkih cen.

Priznani Banggood dobavitelji
Banggood tesno sodeluje z več kot 3.000 kitajskimi blagovnimi znamkami. Med njimi je seveda tudi Xiaomi, kot tudi številna druga podjetja iz Mi Ecosystem kroga.

Skladišča po vsem svetu

Banggood ima po svetu kar 37 skladišč, ki pokrivajo vse regije sveta. Na območju Evropske unije imajo skladišči v Španiji ter na Češkem, s čimer kupcem z EU območja zagotavljajo hitro dostavo brez uvoznih dajatev.

Globalna skladišča Banggood trgovine
Razvejana veja globalnih skladišč.

Hitre in priročne logistične storitve

Banggood ima sklenjena partnerstva s številnimi velikimi mednarodnimi dostavnimi službami, s katerimi ponuja hitro in priročno dostavo od vrat do vrat v več kot 200 državah po svetu. Med njimi najdemo tudi v Sloveniji prisotne DHL, UPS, GLS in DPD.

Dostava v več kot 200 držav
Bogata logistična partnerstva poskrbijo za dostavo v več kot 200 držav po svetu.

Plačilna varnost

Banggood ponuja več kot 40 varnih načinov plačila za varno, dobro zavarovano ter priročno plačevanje. Med bolj poznanimi gre izpostaviti sistem PayPal ter različne kreditne kartice, od Mastercard, Visa do American Express.

Varne plačilne metode
Poleg sistema PayPal je možno plačilo opraviti tudi s kreditnimi karticami.

Podporna služba

Banggood želi, da se bodo njihovi kupci radi vračali k njim. Zato jim želi nuditi profesionalno podporo ter garancijo. Njihova podporna služba je dosegljiva 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Podporna služba
Imate vprašanje? Obrnite se na 24/7 podporno službo Banggood trgovine.

Dodaj komentar

avatar
Top