MIUI 11

Objavljeno:

MIUI 11 s sloganom “Life gets easier”

MIUI 11 prinaša nov dizajn in nabor nadgrajenih funkcij za izboljšanje delovne učinkovitosti in olajšanje vsakdanjega življenja. Z odstranitvijo nepotrebnih elementov in druge vizualne navlake prinaša vsebino v središče pozornosti. Vključuje popolnoma novo orodje za personalizacijo vedno vključenih zaslonov in posledično boljši izkoristek njihovih zmogljivosti.

MIUI 11
Nov MIUI zasnovan za novo obdobje.

MIUI 11 prinaša nove dinamične zvočne učinke, ki spominjajo na zvoke narave v okolici. Ta inovativni sistem zvočnih efektov je prejel tudi oblikovalsko nagrado Red Dot, kar predstavlja prvo nagrado, ki jo je to priznano združenje podelilo v kategoriji programske opreme za pametne telefone.

Prenovljen izgled vmesnika MIUI 11
MIUI 11 prinaša novo, optimizirano in sodobno zasnovo uporabniškega vmesnika, osredotočenega na ogled vsebine.

Poleg prenovljene vizualne in zvočne izkušnje, MIUI 11 ponuja bogat nabor orodji za večjo produktivnost ter pripomočke za življenjski slog. Brezžična skupna raba datotek, tiskanje, delo z dokumenti in upravljanje opravil ne izostajajo več. Te nove funkcije vas ne bodo naredile zgolj produktivnejše pri delu, temveč vam bodo pomagale tudi učinkoviteje upravljati vsakdanje življenje, rutinske naloge pa bodo poenostavljene in zabavnejše.

MIUI 11 slike zaslona
Vse za večjo preglednost in nemoteče delo.

Čistejši izgled potiska vsebino v ospredju

Na področju oblikovne zasnove ima MIUI 11 odstranjenih nemalo vrstic in polj za večjo osredotočenost na vsebino. Poleg tega je v celotnem uporabniškem vmesniku uporabljena minimalistična filozofija barv, kjer so z namenom poudarjene zgolj ključne barve. Izostala ni niti dodatna optimizacija za ultimativno celozaslonsko izkušnjo. Po novem lahko uživate tudi v temnem načinu.

Temni način
Nov temni način celozaslonske izkušnje.

Nagrajeni zvoki narave

Zvoki narave delujejo sproščujoče in vedno sveže zaradi svoje raznolikosti. MIUI 11 jih zato še intenzivneje vključuje pod svoje okrilje, potrditev pa prejemajo tudi z nagrado Red Dot 2019.

Red Dot programska oprema
Red Dot prvič tudi za programsko opremo pametnega telefona.

Zvoki obvestil so lahko pogosto nadležni, zato v novi MIUI generaciji posnemajo ptice in vodo in tako nikoli ne zvenijo enako tekom dneva. Zagotovite si svoj jutranji zagon energije in osredotočenosti s pomočjo budilke z zvokom narave za odličen pričetek dneva.

Zvoki obvestil
Raznoliki zvoki obvestil.

Vedno vključen zaslon z razlogom

Xiaomi z izbranimi modeli telefonov ponuja funkcijo vedno vključenega zaslona, MIUI 11 pa poskrbi, da je ta videti resnično čudovit. Naj se prikazuje vedno spreminjajoči se kalejdoskop ali dinamični prikazovalnik ure, zaslon vas bo presenetil z vsakim pogledom.

Vedno vključen zaslon
Naj tudi zaklenjen telefon zgleda drugače in kul.

Poleg tega si uporabniki izgled lahko prilagodijo na novo raven s prikazom priljubljenih citatov in besednih zvez, ki bodo vedno na zaklenjenem zaslonu. Ne manjkajo niti posebni efekti, ko na zaklenjen zaslon prejmete novo obvestilo.

Prilagodljivi napisi
Si želite resnično edinstveno napravo? Prilagodite si zaslon po svoje s prilagodljivimi napisi.

Produktivnost na novem nivoju

MIUI 11 vam v skladu s svojim sloganom želi poenostaviti življenje, najsi bo to na službenem ali zasebnem področju.

Sva svežnja aplikacij
Mi Work in Mi Life svežnja aplikacij za pomoč v službi in pri vsakodnevnih opravilih.
Mi Share
Mi Share omogoča enostavno skupno rabo datotek – pošljite fotografije, datoteke ali celo aplikacije drugi napravi brezžično.
Mi Doc
Mi Doc Viewer deluje z različnimi dokumenti, shranjenimi v vašem telefonu. Takojšnji predogled omogoča hitro in učinkovito delo.
Podprti različni formati
Trenutno so podprt formati *.doc, *.docx, *.ppt, *.pptx, *.xls, *.xlsx, *.pdf, *.wps in*.txt
Brezžični tiskalnik
Ko za natisnit dokument ne potrebujete več računalnika. MIUI 11 ponuja brezžično tiskanje fotografij in dokumentov brez dodatnih aplikacij. Priročne nastavitve in več kot 2000 podprtih tiskalnikov olajša tiskanje bolj kot kdajkoli prej.
MIUI 11 opravila
Opravite vse pravočasno s pomočjo beležnica aplikacije. Po novem lahko ustvarite in spremljate dnevne naloge ter po potrebi nastavite opomnike.
Kalkulator
Kalkulator, ki presega zgolj seštevanje, odštevanje, množenje in deljenje. Nove funkcije omogočajo izračun točne starosti, popustov, davkov in še veliko več. V MIUI 11 lahko kalkulator minimizirate in ga uporabljate brez preklapljanja med aplikacijami.
SOS sporočila
Kontakti za nujne primere le dotik stran – ko 5-krat pritisnete gumb za vklop se vašim prednastavljenim kontaktom pošlje SOS sporočilo z vašo lokacijo.
Game Turbo
Spremenite telefon v igralno konzolo – potopite se v igralni svet s pomočjo Game Turbo podpore. Ta odpravlja napačne dotike in optimizira zmogljivost za ultimativno igralno izkušnjo.
Gaming Toolbox 2.0
Gaming Toolbox 2.0 vam na dotik prinaša vse potrebne funkcije. Preklopite med omrežji, blokirajte sporočila ali sprejmite klic v ozadju, brez prekinitve igralne seanse. Igrajte, snemajte zaslon in uporabljajte hitre odgovore. Vse, brez da bi zapustili igro.
Hitra sporočila

Klepetajte s prijatelji ne glede na uporabljeno aplikacijo, MIUI 11 podpira hitre odgovore za številne aplikacije. Pošljite sporočilo med gledanjem videoposnetkov, branjem ali brskanjem po spletu.
Subscribe
Obvesti me ob
guest

1 Comment
novejši
starejši najvišje ocenjeni
Inline Feedbacks
View all comments
robert

Zgleda super!! Upam da MIUI 11 dobi xiaomi mi9 SE 😀

Top
1
0
Želite podati svoje mnenje? Oddajte komentar.x