MiShop s super popustom za 11.11.

Objavljeno:

11% popusta za vse nakupe 11. in 12. novembra

Datum 11.11. predstavlja enega najpomembnejših dni za kitajske spletne trgovine. Tega dne se namreč “praznuje” tako imenovani Single’s Day oziroma dan samskih, kateri prinaša številne promocije in ugodnosti v ponudbi spletnih trgovin. Ta dan v zadnjih letih postaja pravi hit ter posledično tudi dan drastično povečanega števila opravljenih nakupov. Akciji se je letos pridružila tudi slovenska spletna trgovina MiShop s svojo ponudbo Xiaomi izdelkov. Za ta dan so pripravili znižanje vseh izdelkov iz zaloge v svoji ponudbi*. Te je z vpisom promocijske kodemishop11” moč dobiti kar 11% ugodneje. Promocijsko ponudbo je možno izkoristiti v soboto 11. ter nedeljo 12. novembra. Promocijsko kodo vpišete v postopku nakupa. Na moji MiShop predstavitveni strani si lahko prebere nekaj informacij o trgovini ter si pogledate postopek nakupa – kot v pomoč manj veščim spletnega nakupovanja.

*Opomba: Popust ne velja za izdelke v prednaročilu –  robotski sesalec Xiaomi Mi Robot 2 ter pametno uro Huami Amazfit Bip, saj imata ta dva izdelka v času zbiranja prednaročil posebno akcijsko ceno. Zaradi promocije v trgovini pričakujejo bistveno povečano število naročil tekom vikenda, zato bo morda za odpremo naročila potreben kakšen dan več kot običajno. A za 11% prihranek je vredno počakati na dostavo tudi kakšen dan dlje, kajne? 11.11. Mishop 11% popust

Vaš prijatelj ali znanec kupuje telefon ali drugi izdelek iz Xiaomijeve ponudbe? Delite z njimi ta članek preko socialnih omrežij z uporabo spodnjih bližnjic.

Dodaj komentar

avatar
Top