Mi Handheld Vacuum Cleaner z IF Gold

Objavljeno:

IF Gold Award 2020 za Xiaomi Mi Handheld Vacuum Cleaner

Xiaomi sesalnik Mi Handheld Vacuum Cleaner je dobitnik zlate Gold Award 2020 nagrade, podeljene s strani združenja IF Design. Nagrado si je prislužil z odličnim ravnovesjem med funkcionalnostjo in kompaktno velikostjo. S 350W brezkrtačnim motorjem ter 9-ciklonsko tehnologijo zagotavlja zmogljivo sesanje 100 AW ter izogib izgubi moči tekom časa. S premišljeno petstopenjsko filtracijo zajame 99,97% delcev in na ta način učinkovito preprečuje sekundarno kontaminacijo. S štirimi večnamenskimi krtačami je odličen za različne scenarije uporabe. Za primer, s krtačo za pršice zajame kar 99,9% pršic.

Sesalnik Xiaomi z IF Gold nagrado
Mi Handheld Vacuum Cleaner je novi v vrsti Xiaomi izdelkov s prestižno IF Design nagrado.

Na voljo je stilskem dizajnu bele barve, ki se odlično ujame z vsakim sodobnim domom. Celotna barvna shema je pri tem skrbno upoštevana, uporaba oranžne barve za motor poudari njegovo moč, sivi deli krtač in gumbov pa označujejo mesta, kje in kako razstaviti. Sesalnik je za Xiaomi razvilo podjetje Beijing Roborock Technology, poznan predvsem po robotskih sesalnikih Roborock. Žirija je podelitev zlatega priznanja obrazložila z besedami: “V Mi Handheld Vacuum sesalnik je bilo vloženega veliko truda, kar slednji tudi pokaže. Funkcionalne podrobnosti so poudarjene v ikonični barvni shemi bele, oranžne in srebrne barve za pravi intriganten oblikovalski jezik. Vrhunski izdelek po zmerni ceni. Za povrhu vsega pa čudovito enostaven za uporabo.

Ročni sesalec Xiaomi
IF Design žrijo je navdušila zmogljiva in praktična zasnova, združena z zmerno ceno in enostavno uporabo.

Več o sesalniku si lahko preberete na predstavitveni strani Mi Handheld Vacuum sesalnika, kjer najdete tudi ugodne možnosti za nakup.

Top