Jimmy JV85 Pro baterijski sesalnik

Objavljeno:

Sesalnik Jimmy JV85 Pro z izjemnimi karakteristikami

Jimmy v Xiaomi Ecosystemu razpolaga z najbolj obširno linijo pokončnih baterijskih sesalnikov. Najnovejši Jimmy JV85 Pro ni zgolj najboljši med njimi, temveč s svojimi zmogljivostmi nima veliko konkurence niti med preostalimi znamkami na tržišču.Jimmy JV85 Pro sesalnik Z izjemno močjo sesanja 200AW spada med najbolj zmogljive baterijske sesalnike na svetu. Baterija visoke kapacitete zagotavlja vse do 70-minutno delovanje v eko načinu. Informacije o stanju baterije vam servira inteligentni LED prikazovalnik, kot tudi izbrani način sesanja za lažjo organizacijo čiščenja.

Sesalnik JIMMY JV85 Pro med uporabo
Digitalni motor se zavrti s 100,000 obrati na minuto ter pri tem proizvede 200AW moč sesanja, s čimer JV85 Pro postaja najmočnejši Jimmy sesalnik.

Posebna prilagodljiva kovinska cev poskrbi za lažje čiščenje pod pohištvom in drugimi težje dostopnimi mesti. Potreben čas čiščenja lahko še dodatno zmanjša povečana posoda za prah, katera z večjo 0,6 litrsko prostornino potrebuje manj praznjenj.

Praznjenje posode za prah in pranje filtrov
Praznjenje posode za prah je enostavno – zgolj s pritiskom na gumb. Valjček in filtri so pralni.

Patentirana vrhnja zasnova ročaja omogoča enostavnejše delo z manj truda. Lastniki hišnih ljubljenčkov bodo navdušeni tudi nad Jimmyjevo lastno rešitvijo za preprečevanje nabiranja las in dlak okrog čistilnega valjčka.

Krtače in nastavki
Kombinirana krtača pobere tako velike delčke kot majhen prah, ob tem pa še obriše umazanijo in stopala hišnih ljubljenčkov. Krtača za preprogo (dodatna oprema) kombinira najlonske ščetine ter gumijasti trak za globinsko čiščenje preprog. V različnih situacijah bodo prav prišli tudi ostali nastavki.

Izjemna sesalna moč 200AW

Jimmy JV85 Pro poganja 550 vatni motor z visoko 55% učinkovitostjo, s pomočjo katerega doseže kar 200AW sesalne moči. Tu pa se inovativnost še ne zaključi. Sesalnik uporablja najnovejšo Jimmyjevo patentirano zasnovo horizontalnega ciklona, ki zmanjšuje krivulje na zračni poti, s čimer poviša hitrost zraka ter odpravlja blokado zračnega kanala.

Motor in zračni pretok
Poleg zmogljivega motorja je za odlične rezultate zaslužna tudi sama zasnova zračnega kanala.
Baterije in LED prikazovalnik na sesalniku
Baterija z navadno krtačo zagotavlja do 15/30/70 minut delovanja, odvisno od izbranega načina sesanja. V primeru priklopa električne krtače se čas zmanjša na 13/25/55 minut. LED prikazovalnik prikazuje stanje baterije v realnem času.

Fleksibilna kovinska cev

Prilagodljiva kovinska cev se pri čiščenju težje dostopnih področji samodejno premika pod različnimi koti, s čimer lajša napor med sesanjem. Omogoča lažji dostop krtači v različne vrste nizkih površin, kot so na primer tla pod pohištvom.

Sesalnik JIMMY JV85 Pro s pregibno cevjo
Priročna zasnova s pregibno cevjo za lažji dostop do težje dostopnih mest.
Držalo sesalnika Jimmy ter posoda za prah
Držalo, cev sesalnika ter krtača so postavljeni v isto linijo za manj napora med čiščenjem. Večja 0,6 litrska posoda za prah poskrbi za manj sprehodov do koša.
Odstranljiva baterija in polnjenje v stojalu
Baterija je odstranljiva, polnjenje se izvaja v stojalu.
Pobiranje las in dlak
Jimmy je razvil posebno zasnovo za česanje las, ki preprečuje nabiranje in ovijanje človeških las ali živalskih dlak okrog valjčka. Idealno predvsem za domove s hišnimi ljubljenčki.

Nakup Jimmy JV85 Pro baterijskega sesalnika

 • Slovenska trgovina Mishop: Preverite trenutno ceno, redna cena 349,90€ z DDV; brezplačna hitra dostava, slovenska garancija in podpora.
 • Kitajska trgovina Geekbuying: Preverite aktualno ceno, cena ob zadnjem preverjanju 301€; brezplačna dostava iz EU, ob dostavi iz EU skladišča ni dodatnih stroškov z dajatvami in carino.
 • Jimmy trgovina na Aliexpress: Preverite aktualno ceno, cena ob zadnjem preverjanju 307€ z vključeno dostavo iz Poljske. V tem primeru zaradi dostave znotraj EU ni uvoznih dajatev.
Ugoden in zmogljiv sesalnik Jimmy
Jimmy JV85 Pro ponudi odlične lastnosti, tudi za do polovico nižjo ceno kot nekateri konkurenti.

Tehnične lastnosti sesalnika JIMMY JV85 ProSesalnik Jimmy JV 85 Pro

 • Moč sesanja: 200AW
 • Tlak sesanja: 25000 Pa
 • Nazivna moč: 600W
 • Napetost: 28,8V
 • Motor: Brezkrtačni digitalni motor
 • Čas polnjenja: 4-5 ur
 • Hrup: 82 dBa
 • Prostornina posode za prah: 0,6 L

Dodatki - vsebina paketa Jimmy JV85 Pro sesalnika

Subscribe
Obvesti me ob
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Top
0
Želite podati svoje mnenje? Oddajte komentar.x