IF Design Award 2019

Objavljeno:

Amazfit Verge med prejemniki nagrade IF Design Award 2019

Pametna ura Amazfit Verge, zasnovana s strani podjetja Huami Corporation, je med ponosnimi dobitniki prestižne oblikovalske nagrade IF Design Award 2019. Za nagradami stoji najstarejša industrijska oblikovalska organizacija v Nemčiji, IF Industrie Forum Design, ustanovljena leta 1953. Enkrat letno izberejo ter ocenijo izdelke, zmagovalce pa izberejo po neodvisnem in strogem kriteriju.

IF Design Award 2019
Amazfit Verge podpira 12 športnih načinov za dosego učinkovite, a obenem varne vadbe. Gibalno pot lahko podrobno beleži s pomočjo GPS in GLONASS satelitskega sistema.

Njihova najpomembnejša zlata nagrada si je v svetu priborila status “Oskarja na področju oblikovanja izdelkov”. Huami je pametno uro Verge na kitajski trg lansiral v septembru 2018, kasneje je sledila še globalna verzija.

Različni obrazi ure.
Huami je vzpostavil tudi sodelovanje s hollywoodskim UI oblikovalskim studiem Territory Studio, s katerim so izdelali tri Sci-Fi “obraze” ure. Studio se je sicer podpisal pod številne Sci-Fi podobe, med deli najdemo serijo The Avengers, The Blade Runner 2049, The Martian in Guardians of the Galaxy.

Nagrada IF Design Award 2019 se je tako pridružila nagradam Red dot, G-Mark, China Design Red Star Award in drugim, katere je Huami prejel za druge Amazfit izdelke.

Top