Hišna kamera YI 1080p Dome Camera

Objavljeno:

YI 1080p Dome kot multifunkcijska hišna kamera

Kamera YI Dome predstavlja še eno v vrsti kamer za domačo uporabo izpod rok video tehnoloških strokovnjakov podjetja YI Tehnology. Ti tudi ob pomoči partnerstva s Xiaomijem postajajo vse bolj poznano ime v svetu kamer. Skladno z imenom video zajema v polni HD ločljivosti, v kombinaciji z večsmernim obračanjem vam omogoča doživetje 360° panoramskega pogleda visoke ločljivosti.YI 1080p Dome hišna kamera Ne manjka niti možnost dvosmerne avdio komunikacije, saj je opremljena tako z mikrofonom kot zvočnikom. Ko vas ni doma, precizen algoritem zazna morebitno gibanje in vam pošlje opozorilo preko aplikacije na telefonu. Podobna funkcionalnost velja za otroški jok, saj vas YI 1080p Dome kamera ob namestitvi poleg spečega otroka opozori na njegov jok. Da bo slika kar najbolj naravna, skrbi tehnologija LDC s popravki popačenega objektiva. Jasno ločljivost v temi zagotavlja z nemotečim infrardečim nočnim vidom.

Izjemna pokritost prostora z dvosmernim vrtenjem

Kamera YI 1080p Dome je opremljena s 112° širokokotno lečo z možnostjo dvosmernega rotiranja, v vodoravni smeri pokriva 345°, vertikalno rotacijsko območje pa obsega 115°. Njena pokritost je tako skorajda brez mrtvih točk. Ko kamere ne uporabljate, se objektiv samodejno skrije pod pokrov. S tem vam ponudi občutek varnosti pred neželenim snemanjem brez dovoljenja.

360 stopinjska hišna kamera YI Dome
Visoka kakovost slike predstavlja enega ključnih faktorjev pri snemanju dogajanja v vašem domu. Visoka ločljivost 1080p vam omogoča, da s preprostim dotikom povečate sliko do 4x in si ogledate vse do najmanjših podrobnosti.
Hišna kamera z mikrofonom
Vas zanima, kaj počnejo doma vaši otroci? Predvajajte video posnetek v živo in komunicirajte z njimi preko vgrajenega mikrofona in zvočnika. Izbirate lahko med klasičnim prostoročnim ali Intercom načinom, kjer sočasno lahko govori zgolj ena stran.

YI Home aplikacija

Preko aplikacije YI Home lahko upravljate nastavitve ter dostopate do videoposnetkov v realnem času. Trenutno dogajanje v vašem domu imate tako vedno na dosegu roke. Intuitiven uporabniški vmesnik vam na zaslon telefona prinaša popolno upravljanje kamere za nadzor dogajanja pod željenim kotom.

Aplikacija s sliko YI 1080p Dome kamere v živo
Imejte dogajanje pod nadzorom. V eni aplikaciji lahko združujete tudi posnetke večjega števila YI kamer.
Zaznavanje gibanja ter obvestilo preko aplikacije
Precizni algoritem gibanja zazna tudi najmanjše premike ter vas preko aplikacije nanje nemudoma obvesti.
Spremljanje gibanja
Poleg tega algoritem zazna premikajoče se objekte ter samodejno zajame in sledi njihovi poti gibanja.
Prepoznava otroškega joka
Inovativna zvočna identifikacija zazna otroški jok in vas preko aplikacije na telefonu opozori s sporočilom “Baby Cry”, da v trenutku razjasni namen opozorila.

Številne namestitvene možnosti Yi Dome kamere

Hišna kamera YI Dome je zasnovana za hitro in vsestransko namestitev, da jo postavite tja, kjer vam najbolj ustreza. Nastavitev izvedete v treh korakih:

 1. Namestite YI Home aplikacijo (brezplačno na voljo za Android in iOS naprave).
 2. Priključite napajalni kabel YI Dome kamere.
 3. Odprite YI Home aplikacijo na telefonu in povežite kamero.
YI 1080p Dome na mizi
Postavite jo na mizo ali omarico,..
Primer stenske namestitve YI Dome kamere
..,obesite na steno,..
Primer stropne montaže YI Dome hišne kamere
… ali pritrdite na strop.

Shranjevanje na spominski medij ali v oblak

YI 1080p Dome sprejme spominsko kartico do velikosti 32GB, ki lahko shrani do 80 ur video materiala. Po zapolnitvi preko “Loop” funkcije prične s presnemavanjem od začetka. YI nudi tudi doplačljivo storitev oblačnega shranjevanja video posnetkov. YI Cloud z naprednim šifriranjem vašim posnetkom nudi visok nivo varnosti, poleg tega pa z neposrednim prenosom v oblak zaščiti posnetke pred uničenjem s strani nepooblaščenih oseb.

YI 1080p Dome in router
Shranjevanje na Micro SD spominsko kartico ali v YI Cloud oblak.

Nakup hišne kamere YI 1080p Dome

 • Slovenska spletna trgovina Mishop: preverite trenutno ceno; redna cena 59€ z DDV; garancija s servisom v Sloveniji; brezplačna dostava.
 • Kitajska trgovina YI na AliExpress portalu: preverite trenutno ceno; v času zadnjega preverjanja cen je bilo z dostavo iz Španije potrebno odšteti okrog 42€. V primeru dostave iz EU (Spain ali Germany) ni uvoznih dajatev.
YI 1080p Dome iz sprednje in hrbtne strani
Yi Dome je elegantno oblikovana ter kakovostno izdelana. Dvojni nanos kovinske barve prinaša visoko odpornost na praske, obroč kovinske teksture pa dekorativni dodatek.

Tehnične lastnosti YI 1080p Dome kamere

 • Senzor: ločljivost 1080p, vidni kot 112°, goriščna razdalja 2.6mm
 • Nočni vid: 8 neinvazivnih 940nm IR sijalk
 • Dimenzije: višina 110mm, zgornji premer 64mm, spodnji premer 93mm
 • Teža: 230 gramov
 • Povezljivost: Wi-FI 2.4 GHz
 • Napajanje: DC 5V-1A
 • Podprti sistemi: od Android 4.0 in iOS 7.0 dalje

Dimezije YI 1080p Home kamere

Subscribe
Obvesti me ob
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Top
0
Želite podati svoje mnenje? Oddajte komentar.x