Hišna kamera Xiaomi Mi Home Security Camera

Objavljeno:

Varnostna hišna kamera Xiaomi v polni HD ločljivosti

Xiaomi hišna kamera s svojim pametnim zaznavanjem gibanja ne bo služila le zabavi, temveč tudi večji varnosti vašega doma. Izbrani senzor skrbi za snemanje posnetkov v polni HD ločljivosti, za široko vidno polje je zadolžen 130° širokokotni objektiv. Infrardeč domet desetih metrov omogoča nočno snemanje, zato bo vaš dom pod nadzorom tudi v nočnih urah. Poleg Bluetooth povezave ima hišna kamera Xiaomi tudi dvopasovno WiFi povezavo za možnost oddaljenega dostopa. Da boste tudi med dopustovanjem lahko na tekočem z dogajanjem v vašem stanovanju. Piko na i dajeta še vgrajena mikrofon in zvočnik za dvosmerno glasovno komunikacijo. Izdana je pod hišno blagovno znamko Mijia, kar nakazuje logotip na njeni prednji strani.

Opomba: Ni več v ponudbi. Glejte novejše zapise pod Xiaomi / YI hišna kamera

Hišna kamera Xiaomi na mizi
Hišna kamera Xiaomi se ponaša s snemanjem v polni HD ločljivosti, širokokotno lečo, pametnim zaznavanjem potencialnih nevarnosti s pomočjo določitve nevarnih območij, nočnim vidom ter dvostransko glasovno komunikacijo.

Xiaomi hišna kamera za detajlne posnetke

Večina domačih kamer posnetke snema v 720p ločljivosti, katera sicer zadostuje osnovnim potrebam, a vendarle vodi v izgubo številnih detajlov. Xiaomi hišna kamera Mi Home Security zagotavlja 1080p visokoločljivostno zajemanje slike z dvajsetimi sličicami na sekundo. Kakovost slike in celotna pretočnost sta izjemni, tudi ob direktnem gledanju preko pametnega telefona.

Xiaomi domača kamera s 1080p podporo
Xiaomi kamera s snemanjem 1080p 20fps izstopa iz povprečja, sploh v njenem cenovnem razredu.

Hišna kamera z dvopasovno WiFi podporo

Čista slika brez zatikanja , da ne zamudite nobenega trenutka. Dvopasovna 2.4G / 5G WiFi podpora zagotavlja varno in zanesljivo povezavo tudi na bolj obremenjenih brezžičnih omrežjih. Prerazporeditev domačih naprav z uporabo različnih pasovnih širin izboljša prenos podatkov za vse priključene naprave. Za optimizacijo vašega doma s svojo dvopasovno podporo skrbi tudi hišna kamera Xiaomi. Opomba: Za pravilno delovanje v 5G območju je potreben brezžični WiFi usmerjevalnik s 5GHz podporo (Dual-band WiFi Router).

Hišna kamera s širokim vidnim poljem
Široka perspektiva za zajemanje vsakega dela vašega doma – Xiaomi Mi Home hišna kamera je opremljena z ultra širokokotnim objektivom 130°. Ta omogoča preprosto pokrivanje večje površine posameznega prostora ter učinkovito zmanjševanje mrtvih točk.

Nadzor nad otrokom tudi med delom

Pametni telefon že uporabljate za gledanje filmov, brskanje po spletu ali klepetanje s prijatelji. S funkcijo slika v sliki sedaj lahko kar med drugimi opravili preverite še sliko v spalnici za nadzor nad spanjem vašega otroka. Opomba: Funkcija slika v sliki je na voljo na omejenih Android napravah.

Slika hišne kamere med drugimi aplikacijami
Na izbranih Android napravah imate sliko kamere lahko pod nadzorom tudi med izvajanjem drugih aplikacij.

Svetli ali temni pogoji, jasna slika v vseh pogojih

Svetlobni pogoji v prostoru se tekom dneva nenehno spreminjajo. Slaba svetloba, visoka svetlost ali okolje z visoko stopnjo osvetlitve vplivajo na kakovost slike. Xiaomi Mi Home Security kamera se ponaša s širokim dinamičnim spektrom WDR ter senzorjem osvetlitve z zadnje strani BSI. Zato lahko vedno zagotavlja kakovostno sliko vašega doma.

Xiaomi domača kamera za nočni vid
Nočni vid – Xiaomi hišna kamera je opremljena z osmimi velikimi 940nm infrardečimi lučmi, ki omogočajo učinkovit nočni vid do 10 metrov. In to brez vpliva na miren spanec.

Hišna kamera v vsakem prostoru z istočasnim nadzorom

Dnevna soba, spalnica, kuhinja in vrt. Kamere lahko namestite v vsak prostor, ob tem pa imate na pametnem telefonu pod nadzorom dogajanje na vseh lokacijah istočasno.  Več prikazov za obveščanje o razmerah v različnih prostorih s kombiniranjem kamer.

Aplikacija s sliko iz različnih varnostnih kamer
V kolikor namestite večje število Xiaomi kamer, lahko istočasno nadzorujete sliko vseh preko aplikacije na telefonu.

Razvrščanje na občutljivostna območja

Xiaomi hišna kamera s pametnim zaznavanjem natančno zazna spremembe v določenem delu prostora. Uporabnikom je omogočeno konfiguriranje različnih področjih na občutljivost gibanja in s tem zmanjševanje pojava lažnih alarmov. Rdeča označuje visoko občutljivo območje, rumena srednje, zelena pa nizko. V nebarvanih kvadratkih kamera ne beleži gibanja.

Varnostna hišna kamera z določanjem nevarnih območjih
Hišna kamera omogoča določanje nivoja potencialne nevarnosti, s čimer dosežete večjo stopnjo natančnosti, oziroma manjšo stopnjo lažnih preplahov.

Hišna kamera s pametnim Bluetooth prepoznavanjem

Zaščitite zasebnost svoje družine s pametnim prepoznavanjem za samodejni izklop kamere. Xiaomi hišna kamera je opremljena z Bluetooth vezjem za zaščito zasebnosti. V kolikor vaši družinski člani ne želijo, da jih kamera posname, lahko nastavijo samodejno hibernacijo kamere, ko le ta zazna v bližini Bluetooth signal izbranega telefona ali npr. Mi Band pametno zapestnico.

Xiaomi domača kamera s funkcijo hibernacije za zasebnost
Hišna kamera Xiaomi spoštuje vašo zasebnost z opcijo hibernacije ob zaznavi ustrezne Bluetooth povezave.

Dvosmerna glasovna komunikacija

Vsestranska hišna kamera Xiaomi ima vgrajen proti hrupni mikrofon ter zvočnike visoke ločljivosti. S tem vam omogoča jasno in nemoteno komunikacijo. V kombinaciji s 1080p video prenosom slike preko telefona omogoča resnično doživeto komunikacijo z družinskimi člani. Tako vam tudi ob odsotnosti nudi občutek, da ste tik ob svoji družini.

Hišna kamera z mikrofonom in zvočnikom
Vgrajena zvočnik in mikrofon bosta poskrbela, da boste lahko vedno v stiku s svojimi domačimi.

Varno lokalno shranjevanje za občutljiva območja

Poleg vhoda za Micro SD spominsko kartico velikosti do 64GB, vam Xiaomi Mi Home Security kamera omogoča tudi Cloud NAS način shranjevanja v oblaku. To omogoča kombinacija združljivega brezžičnega usmerjevalnika ali druge ustrezne naprave za shranjevanje. Oblačni način shranjevanja videoposnetkov skrbi za večjo varnost. Opomba: Storitev Cloud NAS je doplačljiva.

Xiaomi hišna kamera na hladilniku
Poleg shranjevanja na spominsko kartico je opcijsko na voljo tudi storitev shranjevanja v oblak.

Nakup kamere Xiaomi Mi Home Security

  • Ni več v ponudbi. Vabim vas, da preverite druge izdelke iz Xiaomi ponudbe.
Varnostna hišna kamera Xiaomi na mizi
Xiaomi Mi Home Security hišna kamera predstavlja zelo ugodno 1080p varnostno kamero za domačo uporabo.
Xiaomi Mi Home Security domača kamere in tehnične lastnosti
  • Hišna kamera Xiaomi z dimenzijamiDimenzije: 114,3mm x 80,2mm
  • Priključek: Micro USB
  • Teža: 128g
  • WiFi vezje: Marvell 88W8977
  • WiFi območje: 2.4G in 5G
  • Bluetooth vezje: Marvell 88W8977
Top