Gearbest in kuponi za Xiaomi izdelke

Objavljeno:

Gearbest kuponi za ugodnejši nakup Xiaomi izdelkov

November je mesec, ko številne kitajske spletne trgovine nudijo različne ugodnosti in promocijske ponudbe. Tokrat sem zbral nekatere kupone spletne trgovine Gearbest za izdelke Xiaomi programa. Kupon vnesete v postopku nakupa – izdelek dodate v košarico, vpišete kupon v “Promotion Code” polje in izberete Apply. Dostava v Slovenijo je v splošnem zelo ugodna, za večino manjših izdelkov ta znaša okrog 1€, v nekaterih primerih je celo brezplačna. Več o trgovini si sicer lahko preberete na Gearbest predstavitveni strani.Gearbest kuponi za Xiaomi izdelke

Opomba 1: Nekateri kuponi so veljavni samo do 21.11. 2017. Pri določenih ponudbah je količina izdelkov z možnostjo uporabe kupona omejena. V kolikor se vam cena ne zniža, je očitno količina razprodana in kupon ni več aktualen.

Opomba 2: Naročila do vrednosti 22€ so oproščena vseh uvoznih dajatev. Dražja naročila so lahko podvržena potrebi po plačilu uvoznih dajatev – 22% DDV-ja in stroška uvoznega postopka. Carine do vrednosti 150€ ni, nad to vrednostjo je odvisna od naročila. Nekateri izdelki, npr. telefoni in prenosni računalniki, imajo ničelno stopnjo carine, zato slednje ni. DDV ostane. V primeru nakupa večje količine izdelkov (ki skupaj presegajo 22€), raje oddajte več posamičnih naročil.

Dodaj komentar

avatar
Top