Električni skiro Ninebot KickScooter ES1 / ES2

Objavljeno:

Električni skiro Ninebot by Segway v dveh izvedbah

Ninebot KickScooter je dovršen mestni električni skiro, namenjen krajšim mestnim vožnjam. Uporabnikom omogoča pobeg pred gostim mestnim prometom na naravi prijaznejši ter hitrejši način. Zahvaljujoč visoko zmogljivi bateriji z enim polnjenjem omogoča avtonomijo do 25 kilometrov pri udobni vozni hitrosti. Električni skiro Ninebot ES1 in ES2 Težave s shranjevanjem, naj si bo to v prtljažniku avtomobila ali v službeni pisarni, rešuje z zložljivo zasnovo. Električni skiro Ninebot namreč enostavno zložite zgolj s pritiskom na stopalko, ki sprosti prednji del in krmilo zloži v vodoravno obliko. Ninebot je dosegel preprosto zasnovo na način, da je vse elektronske komponente vključno z baterijo vgradil v vertikalno krmilno gred.

Ninebot by Segway

Ninebot je leta 2015 s pomočjo Xiaomijeve finančne investicije kupil ameriški Segway. Znamki sta sicer obdržali poimenovanje “lastnih” izdelkov kot Segway oziroma Ninebot, a sklenili tesno sodelovanje. Skupno razviti produkti pa so prejeli tudi skupno ime. Električni skiro Ninebot KickScooter ne skriva skupnega razvoja z jasno oznako Ninebot by Segway.

Ko stopijo skupaj podjetja kot so Segway, Ninebot ter Xiaomi, se lahko zgodi marsikaj.

Skiro rojen za urbana središča

Prihodnost je v mikro mobilnosti. Količina avtomobilov v prometu je vedno večja, prometna infrastruktura pa temu ne sledi, še posebej v mestnih središčih. Ninebot KickScooter vam pomaga pri izogibanju gostemu prometu. Z udobno hitrostjo ter dolgim dometom poskrbi za revolucionaren način vožnje.

Električni skiro Ninebot v prtljažniku
Boste vožnjo kombinirali z avtomobilom ali vlakom? Ni problem. Električni skiro Ninebot enostavno zložite in odnesite s sabo na vlak ali shranite v prtljažnik vašega avtomobila. Zahvaljujoč lahkotni teži ga boste tudi prenašali brez večjih naporov.

Ne glede ali potujete v šolo, službo ali na popoldansko kavico v center mesta, Ninebot skiro bo vedno prišel prav. Prilagodljiv tempomat, vzmeteno kolo ter kombinacija elektronske in mehanske zavore bodo poskrbeli za varno in udobno vožnjo. Ninebot je zanj izbral 8 palčne pnevmatike spredaj ter 7,5 zadaj.

Zložljiv električni skiro Ninebot
Občutite razliko v oblikovanju in kakovosti. Ninebot KickScooter je zložljiv in lahek ter kot tak nadvse primeren za mestne uporabniki, od dijakov in študentov do vseh, ki se namesto zamudne vožnje z avtomobilom čez mestni vrvež rajši prebijejo na enostavnejši način.
BMS sistem
Uživajte v daljši vožnji zahvaljujoč učinkoviti bateriji ter naprednemu BMS sistemu – električni skiro Ninebot združuje učinkovito baterijo, zmogljiv motor ter napredni sistem upravljanja z baterijo.
Ninebot KickScooter by Segway ES2
Kombinacija lahkega letalskega aluminija ter polimera visoke gostote poskrbi, da je električni skiro Ninebot vzdržljiv ter obenem lahek.

Ključne razlike med Ninebot KickScooter by Segway ES1 in ES2

Modela sta si vizualno podobno, a dvojka prinaša nadgradnjo na izbranih področjih. V prvi vrsti gre izpostaviti zmogljivejši 300W motor, ki Ninebot ES2 požene do hitrosti 25 km/h. Pri ES1 se števec ustavi pet kilometrov prej, kar je posledica šibkejšega 250W motorja (nazivna moč). Bo pa zato tehtnica zanj pokazala dober kilogram manj. Vožnja bo lahko udobnejša z ES2, saj ima poleg prednjega amortizerja vzmeteno tudi zadnje kolo. Poleg tega ima za razliko od klasičnega odsevnika pri enici, ES2 vgrajeno LED zavorno luč. Za kakšen ulični pogled več ES2 poskrbi še z atraktivno osvetlitvijo podvozja.

Ninebot KickScooter ES1 in ES2
ES2 s prilagodljivimi LED lučkami na podnožju za izražanje vaše osebnosti.
Segway Ninebot Kickscooter ES2
Izbrani detajli skiroja.

Nakup skiroja Ninebot KickScooter ES1/ES2

Opomba: V kolikor modela ni več na zalogi, vas vabim, da si pogledate spisek aktualnih električnih skirojev.

Ninebot Segway skiro
Ko mestno potovanje postane užitek.
Krmilo skiroja Ninebot
Hitrost se enostavno prilagaja s pritiskom na palec, ročaj pa zagotavlja odličen oprijem in nadzor nad skirojem. Prilagodljiv LED zaslon združuje estetiko in uporabnost s prikazom ključnih podatkov.
Zložljiv električni skiro
En gumb za enostavno shranjevanje – Ninebot KickScooter je lahek, eleganten ter priročen z zložljivim sistemom enega klika. Vzemite ga s sabo na javni prevoz ali shranite v avtomobil. Udobno in priročno.
Mestni skiro na električni pogon
Sistem proti blokiranju koles – električna skiroja Ninebot ES1 in ES2 uporabljata kombinacijo protiblokirnega električnega ter mehanskega zavornega sistema. Za varno vožnjo in večji nadzor.
Aplikacija Ninebot Segway
Za dodatne informacije in nastavitve poskrbi aplikacija za pametni telefon.
Sprednja LED svetilka
Vgrajena 1,5W LED prednja luč osvetljuje pot pred vami ter povečuje vašo vidnost v prometu.
ES2 Ninebotova električna skiroja
Za udobno enakomerno vožnjo poskrbi tempomat  – nastavite željeno hitrost in uživajte v vožnji.
IF Design Award Ninebot KickScooter
Električni skiro Ninebot KickScooter je tudi prejemnik IF Design Award nagrade.
Skiroja Ninebot med vožnjo
Pri hitrosti 20 km/h je zavorna razdalja manjša od štirih metrov.
Električni skiro Segway
Pri zasnovi je bil skrbno premišljen vsak detajl – za varnejšo in udobnejšo vožnjo.
Dodatna baterija za električni skiro
Ob potrebi po daljšem dosegu je za električni skiro Ninebot moč dokupiti zunanjo baterijo, ki se jo enostavno namesti na krmilo.

Tehnične lastnosti za električni skiro Ninebot KickScooter ES1 in ES2

 • Dimenzije (vozno stanje): 102 x 43 x 113 cm
 • Dimenzije (zložen): 113 x 43 x 40 cm
 • Teža: 11,3 kg (ES1) / 12,5 kg (ES2)
 • Nosilnost: do 100 kg
 • Najvišja hitrost: 20 km/h (ES1) / 25 km/h (ES2)
 • Domet: 25 km
 • Najvišji naklon: 10%
 • IP razred: IP54
 • Nazivna kapaciteta baterije: 187 Wh
 • Nazivna moč: 250W (ES1) / 300W (ES2)
 • Najvišja moč: 500W (ES1) / 700W (ES2)
 • Čas polnjenja: 3,5 h
 • Amortizer: spredaj (ES1) / spredaj in zadaj (ES2)
 • Zavorna luč: odsevnik (ES1) / LED (ES2)
 • Načini vožnje: hitrostno omejen, standarden in športen
 • Nazivna napetost: 36 VDC
 • Najvišja napetost polnjenja: 42 VDC
 • Priporočena starost: od 14. let naprej
 • Primerna višina uporabnika: 120 – 200 cm

Električni skiro Ninebot je lahko zanimiv tudi vašim prijateljem. Delite z njimi predstavitveni članek na družbenih omrežjih s pomočjo spodnjih gumbov.

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Top
0
Želite podati svoje mnenje? Oddajte komentar.x