Električni skiro Mi Pro ter Mi 9T v Sloveniji

Objavljeno:

Redmi K20 – Mi 9T ter Mi Electric Scooter Pro že pri nas

Dve izjemno privlačni Xiaomi novosti sta po novem že na voljo v slovenski trgovini Mishop. Prvo predstavlja Pro izdaja tudi pri nas izjemno priljubljenega električnega skiroja Mi Electric Scooter, drugo pa odličen mobilnik Mi 9T. Oba izdelka predstavljata novost v Xiaomijevi mednarodni ponudbi, celo drugače, Mi 9T na svojo uradno globalno predstavitev še čaka. Zato je presenečenje, da je mobilnik že moč kupiti pri nas, še toliko prijetnejše. V trgovini nudijo garancijo s servisom v Sloveniji, prav tako so izdelki skladiščeni v  Sloveniji, zato naročeno lahko že v dnevu ali dveh pričakujete na vašem naslovu. Dostava vas ne bo dodatno udarila po žepu, saj je le ta za oba izdelka brezplačna.

Xiaomi Redmi K20 in električni skiro Mi Pro
Dve privlačni Xiaomi novosti že na voljo v Sloveniji.

Xiaomi Mi 9T – Redmi K20

Redmi K20 je bil predstavljen v Pekingu pretekli teden. Običajno je na mednarodno izpeljanko potrebno čakati kakšen mesec, tokrat pa je na trg prispela prej kot v tednu dni. Da se Xiaomi rad “igra” s poimenovanjem ni novost. Redmi K20 bo tako na mednarodnih trgih namesto Redmi nosil Mi logotip, oznaka pa se je spremenila v Mi 9T. Poleg poimenovanja ima slednji tudi širšo podporo mobilnim frekvencam ter globalno verzijo sistema z vključeno slovenščino.

Xiaomi Redmi K20 v slovenski trgovini
Povezava na slovensko trgovino za nakup Xiaomi Redmi K20 / Mi 9T.
  • 6,39″ AMOLED FHD+ zaslon
  • Procesor Qualcomm Snapdragon 730
  • Zadnja kamera 48 MP + 13 MP + 8 MP
  • Prednja kamera 20 MP
  • Baterija 4000 mAh z 18W polnjenjem

Električni skiro Mi Electric Scooter Pro

Xiaomi je s cenovno dostopnim, a tehnološko dodelanim ter uporabnim električnim skirojem Mi Electric Scooter zadel v polno. Val navdušenja nad njimi je zajel tudi Slovenijo. Če vas pot pelje skozi naša mesta, ste jih namreč nedvomno s kančkom obcestne pozornosti že opazili. Če ne drugače, pa takrat, ko je švignil mimo, ko ste čakali v koloni pred semaforjem. Električni skiro Mi je sedaj prejel še dodatno izboljšano Pro izvedbo. Z izdatnejšo baterijo se je njegov domet povečal na kar 45 kilometrov, za boljše obveščanje “voznika” pa skrbi izdatnejša informacijska plošča. Zmogljivejši motor bo poskrbel za boljši pospešek ter večji navor.

Električni skiro Mi Pro v Sloveniji
Povezava na slovensko trgovino za nakup električnega skiroja Mi Pro.
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Top
0
Želite podati svoje mnenje? Oddajte komentar.x