Oclean X z Good Design Award 2019

Objavljeno:

Prva odmevnejša nagrada za električno zobno ščetko Oclean X

Oclean si je že s ščetko One priboril dve prestižni nagradi, IF Design Award in Red Dot. Prvo je v svojo vitrino pospravila tudi novejša Oclean X, kateri je Japonski inštitut za promocijo industrijskega oblikovanja podelil Good Design Award 2019. Nagrado so pospremili s trdnim prepričanjem, da so IoT izdelki prihodnji trend vseh električnih izdelkov.Električna zobna ščetka Oclean X z Good Design nagrado Izrazili so navdušenje nad zaslonom, preko katerega je moč izbrati način ščetkanja. Oclean X zato ne potrebuje aplikacije na pametnem telefonu, kot je to zahtevano pri ostalih izdelkih na trgu. S tem preoblikuje in nadgrajuje klasične električne zobne ščetke in pomaga uporabnikom, da lažje razumejo ustno higieno in izboljšajo zdravje s pomočjo znanosti in tehnologije. IoT sistemi danes prikazujejo uporabnikom razvoj v prihodnosti, s povezljivostjo naprav preko hitrega omrežja, kar prinaša izkušnjo na novi ravni. Preprosto električno zobno ščetko je moč prilagoditi na podlagi uporabnikovih podatkov in slednje izobraziti glede pravilnega ščetkanja zob z znanstveno metodologijo. Ugodna cena tovrstno izkušnjo približa širokemu krogu uporabnikov. Več o nagradi na domači strani inštituta.

Nagrade Good Design 2019

Good Design nagrade spadajo med najbolj vplivne azijske nagrade v oblikovnih dosežkih.

S čim prepričuje električna zobna ščetka Oclean X?

Najbolj privlačno novost Oclean X predstavlja barvni 0.96 palčni zaslon na dotik, s čimer je postala prva električna zobna ščetka na svetu s tovrstno rešitvijo. Lastno razvit Oclean OS operacijski sistem ponudi jasen in preprost grafični vmesnik ter pravo interaktivno izkušnjo. Med ščetkanjem je na zaslonu moč spremljati rezultate ščetkanja in informacijo o morebitnih izpuščenih točkah.

Električna zobna ščetka Oclean X na steni
Stenska namestitev preko priloženega nosilca.

Podpira do 40.000 vibracij na minuto, visok navor 220 gf/cm in več kot 5000-urni življenjski cikel motorja. Opremljena je z 32-stopenjsko funkcijo prilagajanja intenzivnosti, ki bolje izpolnjuje potrebe različnih uporabnikov glede intenzivnosti čiščenja. Izbirati je možno med štirimi načini čiščenja, od klasičnega ščetkanja, beljenja, masaže, do občutljivega čiščenja. Več informacij o ščetki lahko pridobite na predstavitveni strani. V prodajni program so jo vključili pri trgovini Mishop, kjer lahko opravite nakup.

IPX7 vodoodporna električna zobna ščetka
Zahvaljujoč IPX7 zaščiti jo je moč sprati pod tekočo vodo.
Top