EISA nagrada za e-skiro in telefon

Objavljeno:

E-skiro Xiaomi in Redmi Note 7 prejela EISA nagrado “Best Product”

Xiaomi je v svojo zbirko nagrad pospravil novo, in to kar dvojno nagrado, katero so jim podelili pri združenju EISA. Ta ima široko mednarodno veljavo, zato izbira za Xiaomi predstavlja nov pomemben dosežek in lepo dopolnitev v vitrini nagrad. Obe nagradi sta bili podeljeni v kategoriji “Best Product” za najboljši izdelek. Med električnimi vozili se je z njo okitil e-skiro Xiaomi Mi Electric Scooter Pro, pod mobilnikom Redmi Note 7 pa se lesketa napis za najboljši nakup v razredu pametnih telefonov.

EISA Best Product Xiaomi nagradi
EISA Best Product 2019-2020

Obrazložitev za e-skiro Xiaomi Pro

Pro različica priljubljenega električnega skiroja Xiaomi ponuja odlično kakovost izdelave, popolnoma aluminijasto ogrodje ter velik domet 45 km zahvaljujoč 474Wh bateriji. Nov zaslon prikazuje hitrost, kapaciteto baterije, povezljivost ter način vožnje, ki vključuje od nastavitve Sport za največjo moč in hitrost 25 km/h do normalnega in ECO načina vožnje. Impresiven seznam funkcij zaokrožuje sistem KERS za polnjenje baterije med vožnjo, zaviralni sistem e-ABS, močni LED žarometi in IP54 odpornost proti prahu in brizgom vode med vožnjo. Nenazadnje je kompakten e-skiro Xiaomi Pro s težo zgolj 14,2 Kg tudi dovolj lahek za ročno prenašanje.

e-skiro Xiaomi Pro
Nagrada za najboljši izdelek v kategoriji električnih vozil za e-skiro Xiaomi Mi Electric Scooter Pro.

Podrobne informacije o dobitniku si preberite v predstavitvi e-skiro Xiaomi Pro, več o podeljeni nagradi pa na uradni strani organizacije.

Obrazložitev za telefon Redmi Note 7

S kakovostjo izdelave na nivoju premijskega modela, odlično 48MP hrbtno kamero v kombinaciji s 5MP senzorjem globine za zajem globinske fotografije ter Qualcommov Snapdragon 660 čipset, združen s 4GB RAM in 64GB vgrajenega spomina, Xiaomi Redmi Note 7 predstavlja telefon najboljše vrednosti za svojo ceno. Njegova baterija s kapaciteto 4000mAh nudi podporo za bliskovito hitro polnjenje Quick Charge 4, tako spredaj kot zadaj je telefon zaščiten z Gorilla Glass 5 zaščitnim steklom, uporabniški vmesnik pa je odziven. Telefonu ne primanjkuje možnosti povezljivosti, ima USB-C in 3,5mm priključek za slušalke, IR oddajnik ter sprejemnik FM radia. Skratka, Xiaomi Redmi Note 7 je na novo definiral standard žepu prijazne naprave.

Xiaomi Redmi Note 7
Nagrada za najboljši pametni telefon v kategoriji najboljšega nakupa je pristala v rokah Redmi Note 7.

Preberite si več o Xiaomi Redmi Note 7 mobilniku ter uradno obrazložitev nagrade.

O EISA nagradah – od malih začetkov do globalne prepoznavnosti

EISA kot kratica za Expert Imaging and Sound Association predstavlja edinstveno združenje 55 specialnih revij iz 29 držav. EISA, mednarodno poznana po evropskih nagradah EISA, je bila ustanovljena leta 1982. Tega leta so se zbrali odgovorni uredniki petih evropskih fotografskih revij in prvič podelili nagrado za najboljšo fotokamero leta. Takrat še niso niti slutili, da bo iz tega srečanja nekaj let pozneje nastalo Evropsko združenje za sliko in zvok. Ta zgodovinski dogodek sega v leto 1989, ko se je združenju priključilo še 10 novih fotografskih revij.

E-skiro Xiaomi
Z daljšim dometom nadgrajen e-skiro Xiaomi Mi Pro.

Kasneje sta se oblikovali dve glavni formaciji znotraj EISA združenja, ena za video ter druga za zvočno področje. V letu 2002 so se združenju priključile nove revije, ki so pokrivale področje mobilne elektronike ter revije, ki so se pridružile po propadu združenja ECAP in so pokrivale področje avtomobilske elektronike. V letu 2005 so v sodelovanju z različnimi univerzami in fakultetami prvič podelili tudi okoljsko ozaveščene nagrade Green Awards. V letih, ki so sledila, je v združenju prišlo do sprememb notranje organizacije, obenem pa je rasla tudi pomembnost njihovih nagrad. Za vsako področje so izoblikovali svojo grupo strokovnjakov, ki so tako ocenjevali izdelke neposredno na strokovnih področjih, ki jih zastopajo.

Xiaomi Redmi Note 7
Redmi Note 7 barvna izbira. Tudi z belo, ki se je barvni shemi pridružila naknadno.
Top